دوست من اگه 1 عکس بذاری خیلی بهتر میشه.نقل قول:
اصلا معلوم نیست کجای بازی رو میگین!!!!
Printable View
دوست من اگه 1 عکس بذاری خیلی بهتر میشه.نقل قول:
اصلا معلوم نیست کجای بازی رو میگین!!!!
من nvidia physx 8.0.9 رو به حجم 50 مگ دانلود و نصب کردم ، حالا بازی ایرور می ده که nvcuda.dll رو پیدا نکی کنه!! ظاهرأ بازی از من cuda می خواد!!! حالا چه کار کنم؟ :2:نقل قول:
اون دوستانی که تو اجرای بازی مشکل داشتند ، کارت گرافیکتون چی هست؟:19:
سلام.
من غول سنگی و غول دومی همون که توی شیشه میپره بیرون رو کشتم.بعد رفتم تو یه اتاق که توش یه tv بزرگ بود.حالا نمیتونم جایی برم...دوتا در هست یکیش چراغش سبز یکی قرمز.هیچ کدوم هم باز نمیشه...یه جعبه هم هست که میشه تکونش بدی و جابجاش کنی...اما نتونستم کاری کنم.
میشه بگین جریان چیه؟؟؟
میگم مگه این سیستمی که توی امضاتون هست مال شما نیست؟؟؟نقل قول:
مگه ati ندارین؟پس چرا nvedia گرفتین نصب کردین؟؟؟؟؟؟:18:
البرز بازی واسه منم مشکل دارهنقل قول:
من nvidia physx 8.0.9 رو به حجم 50 مگ دانلود و نصب کردم ، حالا بازی ایرور می ده که nvcuda.dll رو پیدا نکی کنه!! ظاهرأ بازی از من cuda می خواد!!! حالا چه کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوستانی که تو اجرای بازی مشکل داشتند ، کارت گرافیکتون چی هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم الان فیزیک ایکس رو نصب کردم بازی اجرا میشه قبل از اومدن Main Menu ارور میده از بازی میاد بیرون
این 4850 ما فقط شد دردسر !
باید یه کارت geforce میگرفتی خودتو راحت میکردی . منم اول میخاستم ati بگیرم ولی geforce گرفتم و راضی هم هستم .نقل قول:
نقل قول:
درسته nvidia حالا از هر نوع و برندش بازی ها رو بهتر جواب میده:8:
ببخشید بحثای کارت گرافیگ رو بزارید واسه جای خودش...میشه مشکلات رو حل کنید؟؟؟؟
سلام.
من غول سنگی و غول دومی همون که توی شیشه میپره بیرون رو کشتم.بعد رفتم تو یه اتاق که توش یه tv بزرگ بود.حالا نمیتونم جایی برم...دوتا در هست یکیش چراغش سبز یکی قرمز.هیچ کدوم هم باز نمیشه...یه جعبه هم هست که میشه تکونش بدی و جابجاش کنی...اما نتونستم کاری کنم.
میشه بگین جریان چیه؟؟؟
سلام رفیق ، استفاده از:2: به خاطر همین مشکله!! آخه یکی از دوستام هم همین مشکل رو داست و با نصب physx مشکلش حل شد!! ولی مال من حل نشده و حالا ایرور می ده که nvcuda.dll پیدا نمی شه!!! :2: یعنی از من کودا می خواد!! حالا دیگه نمی دونم چه کار کنم!نقل قول:
چشم دیگه تکرار نمیشه:31::31: یک تصویر بذار لطفا ماشال.. این بازی اینقدر در هم برهم هستش که شما ادرس میدی ما که تو بازی صد تا غول کشتیم دی:31:نقل قول:
باز مال تو تا main menu می ره!! مال من همون اول eror میده!!نقل قول: