اگه اینجوری باشه که دیگه خیلی خوبه البته باید مدیون تولید متنوع گوشیهای سامسونگ باشیم به همین دلیله که انقدر افت قیمت پیدا میکنن!!!که واقعا مزایا محسوب میشه برای مانقل قول:
اگه اینجوری باشه که دیگه خیلی خوبه البته باید مدیون تولید متنوع گوشیهای سامسونگ باشیم به همین دلیله که انقدر افت قیمت پیدا میکنن!!!که واقعا مزایا محسوب میشه برای مانقل قول:
چه توفیقی میکنه؟ایشون که داره با جون ودل همه اطلاعاتو در اختیارمون میزاره...که فکر کنم از هرچی این گوشی داشت و نداشت ،ما با خبر شدیمنقل قول:
دوستان كس ديگه اي به جز آقا محمد رضا اين گوشي رو نداره ؟ همه ي زحمات اطلاع رساني رو ايشون
دارن ميكشن اگه بقيه هم دارن به ايشون كمك كنن
فیلم دوربین 8300 که توسط عرب ها در صحرا و از پشت شیشه ماشین گرفته شده ...
http://www.youtube.com/watch?v=XmlUBDjYxAs&feature=PlayList&p=D2F50E34670 39FDF&playnext=1&playnext_from=PL&index=3
سلام
مراحلی که گفتید انجام دادم قسمت دومش که باید خودتو انلاین ببینی غیر فعاله (ممکنه بره این باشه که جی پی ار اس ندارم؟)
فکر نکنم !! .. شما باید خودتون رو به صورت یک چراغ چشمک زن ابی ببینید ... میبینی یا نه ؟
نه نباید قبلش تنظیمات دیگه ای انجام میدادم؟
نه !
سیمکارتت چیه ایرانسل یا دولتی؟!بعد خودش ببین به اینترنت وصل میشه یا نه ؟
سیمکارتم 0912 هست جی پی ار اسشم فعال نیست:41:
سلام ، اینو pulp جان توی تاپیک دیگه گفته بود :
یعنی GPS اش بدون ریخت یه برنامه ی اضافی و یا نقشه ی تهران کار می کنه ؟؟نقل قول:
inno3d جان لطف میکنی بیای تو تاپیک سامسونگ اونجا برات توضیح بدم؟
چون بعدا دوستانی که میخوان بدونن ...بتونن استفاده کنن ..
حالا اینو میگم بعدیهارو اونجا بپرس
رو قسمت widget گوشی برو ... یعنی همون منو ها سمت چپ که میتونی بکشی داخل محیط اینور اونور کنی... متوجه شدی کجارو میگم؟
خوب بعد برو رو قسمت بازیهاش .. علامت یک دسته هستش .. روش کلیک کن .. و بعد برو رو قسمت google map ...
اجازه بده تا باز بشه ... و بعد متونی موقعیت خودت رو به صورت انلاین هم تو نقشه و هم تو تصویر ببینی
اگر خواستی تو تصویر ببینی
سمت راست پایین نوشته menu
رو منو کلیک کن
اگر رو map view بود یعنی اینکه موقعیت خودت رو فقط میتونی از تو نقشه مشاهد کنی ...البته به صورت انلاین هم جا به جا میشی تو نقشه ...
اگر رو satellite view بود یعنی اینکه موقعیت خودت رو میتونی تو تصویر مشاهد کنی و به صورت انلاین جا به جا بشی ..
برای اینکه بتونی تصویر رو بیشتر ببینی باید بیشتر زوم کنی ... و به سمت پایین که کره زمین باشه بیای ..
یعنی از اینترنت (GPRS ) استفاده می کنه ؟ خب اینجوری که کلی پول قبض میاد.
نقل قول:
بله کار میکنه
خوب عزیز شما میتونی ! از نقشه افلاین هم استفاده کنی ! که پول قبض نیاد
ولی بعضی اوقات نیاز داری برای رسیدن به یک جاهایی از نقشه انلاین استفاده کنی ... خوب مگه بده بدون اینکه نم افزاری رو نصب کنی به اینترنت وصل بشی و مسیرتو برات مشخص کنه ؟ مثل خودروها /؟
من که از ایرانسل استفاده میکنم ... مثلا میخوام وقعیت خودم رو در زوم اخر ببینم ... نهایت 200 تومان میشه ...
ولی اگر فقط بخوای از تو نقشه ببینی شاید به 50 نرسه