اگه منظورتون از ریست کردن بازیه، آره میشه. اما نمیشه که هی یه مرحله تموم کنمو دوباره اجراش کنم:31:
تم گوشی؟ تست میکنم ببینم چی میشه.
ممنون.:11:
Printable View
اگه منظورتون از ریست کردن بازیه، آره میشه. اما نمیشه که هی یه مرحله تموم کنمو دوباره اجراش کنم:31:
تم گوشی؟ تست میکنم ببینم چی میشه.
ممنون.:11:
این بازیو میشه با بلوتوث 2نفره بازی کرد؟
بله...میشه.
سلام
اين انيميشن هايي كه وقتي داريم story رو بازي ميكنيم چند وقت يه بار باز ميكنه رو كجا بايد ببينيم؟؟؟:19:
میشه ولی اگه FP2 نداشته باشی ...!نقل قول:
سلام بعضي از بازي ها كه چند تا لينك براي دانلود دارن بايد چطوري نصب بشن ؟منظورم اين كه بايد با برنامه اي اونا رو يكي كرد و بعد نصب كرد يا دونه دونه بايد نصبشون كرد؟؟
اگه منظورتون اينه كه چندين پارت هستن بايد بگم شما نياز به WINRAR دارين و بايد چند بخش رو كنار هم بزارين و بازشون كنين كه در اخر ميشه يه فايل N-GAGE كه بايد نصب بشه تو گوشينقل قول:
سلام بعضي از بازي ها كه چند تا لينك براي دانلود دارن بايد چطوري نصب بشن ؟منظورم اين كه بايد با برنامه اي اونا رو يكي كرد و بعد نصب كرد يا دونه دونه بايد نصبشون كرد؟؟
با winrar میشه .... همشون رو انتخاب کن بعد Extract files رو بزن بعد محل ذخیره رو بهش بده .....
یه سوال داشتم
من با n95 بازی میکنم
فقط تو این بازی که نقشه رو نشون میده 3 نقطه رو نشون میده که من 3 تاش رو هم رفتم اما دیگه مرحله ای جدید نیومد . تا اینکه هر نقطه رو 2 / 3 بار تا اخر رفتم و بعد یه نقطه دیگه تو نقشه ضاهر شد که تو اون هم حریفات فقط زن بودن و بعد اون دیگه هیچ مرحله جدیدی نیومد ؟؟؟
میگم اخرش بوده ؟؟؟
در مورد تریال بودنش بگم من با یه پتچ یا هک اون تیک تریال رو از کنار اونا برداشتم . پس مشکل چیه ؟؟؟
میشه با این آنلاین بازی کرد ؟! هیچ گزینه ای برای انلاین نداره ...