موتور های دیزل تا 20 هزار گاز میخورن؟؟نقل قول:
فکر میکنم اشتباه میکنید
ولی جواب سوالتون بله هرچی ماشین تخته گاز بشه مصرف بیشتری خواهد داشت چون سوخت بیشتری هم تزریق و مصرف میشه
Printable View
موتور های دیزل تا 20 هزار گاز میخورن؟؟نقل قول:
فکر میکنم اشتباه میکنید
ولی جواب سوالتون بله هرچی ماشین تخته گاز بشه مصرف بیشتری خواهد داشت چون سوخت بیشتری هم تزریق و مصرف میشه
مثال زدمنقل قول:
موتور های دیزل تا 20 هزار گاز میخورن؟؟
فکر میکنم اشتباه میکنید
اما فکر کنم 25 هراز دورموتورشون باشه دقیقا یادم نیست
قضیه این که من یه موتور برق دارم که روش یه موتور بنز هست من روز ها به 380 ولت برق نیاز دارم مجبور گازشو تخت بزارم اما شبها به 100 ولت برق نیاز دارم می خواستم بدونم اگه گاز کم کنم مصرف سوخت هم کم می شود یا نه
در مورد دور موتور بگم که شما اشتباه میکنیدنقل قول:
باید 2500 دور باشه نه 25000 دور!!!
بعدش گفتین این موتور برقتون موتور بنز روش هست؟ یا موتور برقه که با موتور بنز کار میکنه؟ یا هر چیز دیگه ای؟
میشه بیشتر توضیح بدین خیلی برام جالب شده و مشتاق شدم بیشتر در موردش بدونم که مکانیسمش چطوری هست
عکسی ازش ندارین؟:11:
در مورد مصرف سوخت هم هرچی که فشار وارده بر موتور کمتر بشه خوب قاعدتا مصرف هم کمتر میشه
سلام
چون عنوان تاپیک سوالات متفرقه بود من هم سوالم رو اینجا مطرح میکنم.
من یه پراید سفید رنگ دارم،امشب که خواستم از حیاط خونه ببرمش بیرون حواسم پرت شد بدنش مالیده شد به لبه در حیاط :41::41::41:
اومدم پائین دیدم قسمت بالای چرخ عقب سمت شاگرد (قسمت هلالی درست بالای چرخ) کشیده شده به در حیاط و رنگ در حیاط (قهوه ای ) روی رنگ بدنه ماشین مونده.
به نظرتون چکارش کنم که با کمترین خسارت رنگ قهوه ای از رو بدنه پاک بشه؟
پالیش زبرنقل قول:
خیلی راحت
منظورت پولیشه؟نقل قول:
شنیدم ،اما نمیدونم چیه؟!
یعنی مایع است،جامده،مثه واکس میمونه؟!!!
چطوری باید انجامش داد؟
والله من شنیدم میگن پالیشنقل قول:
جامد هست
با انگشت میزنی داخل قوطی یکم پالیش بر میداری میزنی به همون جایی که زدی و یکم اطرافش بعد با پنبه یا ابر تمیز محکم میکشی مثل واکس بعد تمام
سلامنقل قول:
لطفا به این سوالا جواب بدین حداقل به اولیش.
شرکتی که لیزینگ بفروشه سراغ ندارین ؟
ماشینای وارداتی مثل آزرا و ...
پول پیشش هم معقول باشه
شرکت سرمایه گذاری پیشگامان ایرانیان (پیکو)نقل قول:
کد:www.piico.ir
کد:http://www.piico.ir/portal/default.aspx?tabid=242