بچه ها کسی روش مخ زنی بابا هارو نداره؟؟؟
برای خریدن گوشی
Printable View
بچه ها کسی روش مخ زنی بابا هارو نداره؟؟؟
برای خریدن گوشی
واقعا متاسفم واسه خودت و بابت با این طرز فکرت. مردمی که میخوان مخ بابشون رو بزنند چه انتظاری ازشون در جامعه میشه داشته باشیم. اونوقت میگن فروشنده های موبایل مخ میزنن. :13:نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینم یه اسم دیگه راضی کردنه دیگه شما واسه خودت متاسف باشنقل قول:
واقعا متاسفم واسه خودت و بابت با این طرز فکرت. مردمی که میخوان مخ بابشون رو بزنند چه انتظاری ازشون در جامعه میشه داشته باشیم. اونوقت میگن فروشنده های موبایل مخ میزنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توحین نکن
نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
واقعا متاسفم واسه خودت و بابت با این طرز فکرت. مردمی که میخوان مخ بابشون رو بزنند چه انتظاری ازشون در جامعه میشه داشته باشیم. اونوقت میگن فروشنده های موبایل مخ میزنن.
بچه ها زشته ما همه با هم دوستیم احترام همدیگه رو نگه دارید.نقل قول:
خب اینم یه اسم دیگه راضی کردنه دیگه شما واسه خودت متاسف باش
توحین نکن
من بالاخره دیشب خریدم. از همکف علاالدین فروشگاه شماره یک پرشین تله کام با سی دی آریو اقلیم 850 تومن.
واقعا محشره مخصوصا ال سی دیش حرف نداره .
ایشاالله مبارکم باشه:31:
شیرینی هم یادم رفت باشه با شیرینیه شب عید با هم حساب می کنم:46:
آخه الان که وقت خریدن نیست ...
قیمت جهانی شده حدود 600 تومن ! تنها گوشی تو ایرانه که نکشیده پایین . موجودی انبارها که تموم شه ، قیمتش میرسه به قیمت جهانی
مثل بقیه گوشیها .
ما انقدر سر گوشی ضرر دادیم اینم روش. اصلا بشه 200 تومن. کسی که عشقشو داره واسش مهم نیست.:31:نقل قول:
اقا میگم میشه تم عوض کرد یا والپیر روش گذاشت؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز از كي تا حالا قيمت جهاني به تومن شده(شوخي)!!!ولي من ديدم قيمت795$ بود.....نقل قول:
بله میشه اگه خواستی بگو تا آموزشش رو بذارم.نقل قول:
من تبدیل شدش رو عارض شدم خدمتتون .نقل قول:
قیمت رنجهای مختلفی داره قاعدتا ، دوستان 550 دلار هم قیمت داشتند . ولی متعادلش 640 میشه پیدا کرد .
خوراکه خرید از خارج میهن اسلامی هستش !