دوستان مخصوصا اقای zed2 و بچا هایی که IPW دارن خواهشن کمکم کنید چون خیلی کم وقت دارم
من الان ADSL از افروز گرفتم ماهی 55000 تومن پولشه خب هممون میدونیم که 55000 واسه 128 زیاده حالا اینو میخوام بگم من دوباره دیشب تو سایت داتک قسمت درخواست IPW مشخصاتمو دادم و خانمه امروز صبح بهم زنگ زدو گفت یه مودم برام اومده واست نگه داشتم گفت 128 ماهیانه هزینه تمام شدش میشه ماهی 41300 تومن گفت تا شنبه صبح به من زنگ بزن اگه خواستی اگه نزدی من مودمو میدم به یکی دیگه...
حالا دوستان راهنمایی کنید من IPW از داتکو بگیرم یا همین ADSLافروز رو داشته باشم؟؟؟؟این فکر بخاطر این به سرم زد که IPWهر ماه واسم 14000 تومن ارزونتر در میاد نسبت به ADSL افروز حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟
ADSL نگه دارم؟؟؟؟یا IPW داتک بگیرم با ماهی 14000 تومن ارزونتر؟؟؟؟؟شما بودید چیکار میکردید سرعت جفتشونم 128 هست
IPW بهتره یا ADSL????اصولن کدومشون بیدردسر تر و سرعت بالاتری داره؟؟؟زد2 گفته بود IPW همه دردسرهای ADSL رو داره ولی ADSL من اصلا دردسر نداره و با 15و14 دانلود میکنم حالا چیکار کنم ماهی 55000 تومنم واسم زیاده
دانلود IPW چجوریا؟؟؟غذیه این انتناش چیه؟؟؟اگه محدوده من بد باشه و خوب انتن نده که بدبخت میشم!!!!
کلا درباره مزایا و ایرادایی که IPW داره بگید لطفا من شنبه صبح باید زنگ بزنم بگم میخوام اگه نزنم مودم از دسم رفته
لطفا زود راهنماییم کنید
منتظرم بچه ها