توصیه می کنم بازی ها متوسط رو به بالا رو حتما انجام بدین که تابستون مجبور به سماق مکیدن نشید.والا این بازی رو برای PC دانلود کردم اول شروع بازی دمو زیباش میمود کرش می کرد تا بعد اینکه اپدیت کارت گرافیک و اپدیت خود بازی تونستیم به بازی نائل بشیم.روی X عزیر که دیگه این فیلم ها رو فکر کنم نداشته باشه
من این بازی رو حدود 9 ساعت پیش با صرف 13 ساعت تموم کردم.نظر خودم درباره این بازی نه نقد بازی :
روند گیم پلی بازی خیلی عالیه بطوری که هم هوش مصنوعی خوبه و هم تنوع اسلحه باعث احساس تنوع شلیک میشه( قشنگ حس می کنید تفاوت شلیک کردن رو با هر اسلحه).اگر اسلحه دستتون می گیرید توقع شلنگ اتش نشانی رو دارید این بازی از اون مدلاش نیست,دونه دونه مهات حساب داره ,پول نفت که نیست.توی بازی مسابقات ماشین سواری داره که یکی از جذابیت های بازی هست بطوری که سه مدل مسابقه سرعت , تریپ کراشی و یک مدل که باید یک نور های ابی رو بخورید توش داره که با برنده شدن هر مسابقه مقداری امتیاز میده که میتونید ماشین ها تون رو ارتقا بدید.گرافیک بازی چشم نوازه اینکه شهر خراب شده , کوهستان سنگی (از نوع امریکایش) ,فضای ها متفاوت , نور پردازی جالب و غول های عظیم جسته و...... ولی عالی نیست مثل اینکه اسمون ثابته و جزئیات که توی بازی ها روز دارند توی این نیست.گرافیک کارتونی سزمین مرزی Border land رو بگیری سعی به واقعیت تبدیلش کنی میشه این.بازم نفهمیدید یک سر برو Gamespot عکس ها رو نیگا بنداز.داستان کلی بازی من خوشم نیومد یک مقدار به نظرم مضخرف بود هیچی رو توی بازی توضیح نمیده اینا از کجا اومدن ؟قضیه این اثوریتی چیه؟مردم چرا اینجوری شدن؟ اخرشم که گنگ تموم شد ولی روند ماموریت های عقلانی هست.
خلاصه ارزش 2 تا 3 تومان پول رو که واقعا داره.برای یک بار بازی کردن جالبه ولی قرار دوتا DLC بیاد که من دیگه صبر نکردم بازی رو پاک کردم (چون بعد از DLC بازی ها MAFIA2 , Deus ex کلا از هر چی DLC حالا بهم میخوره)حالا خو دانید گرفتید اگر بدتون اومد من رو نفرین نکنید,نظرم بود