یک نفر پیدا بشه نحوه نصب درایور nvidia رو مرحله به مرحلخ توضیح بده ممنون میشم البته یه جایزه هم براش دارم
Printable View
یک نفر پیدا بشه نحوه نصب درایور nvidia رو مرحله به مرحلخ توضیح بده ممنون میشم البته یه جایزه هم براش دارم
راهنمای جامع نصب نرمافزار در اوبونتونقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/InstallingSoftware
احتمالا فونت رو ندارینقل قول:
این اموزشها خیلی گنگنقل قول:
سلام
من توی نصب ubuntu 7.04به مشکل برخوردم.تمام مراحل نصب رو درست می رم اما همین که install رو می زنم تا 15% پر میشه و دیگه جلو نمی ره .به خدا 5 ساعت تموم از جلوی کامپیوتر تکون نخوردم .یه نفر به من بگه این چه مرگش شده؟؟؟؟!!
کامپیوتر شما کارت شبکه داره و به شبکه وصل هست یا جدا؟
سلام
نه . نداره.
سلام
آقا کسی نبود به من یه کمکی کنه؟ تو رو خدا.. دیگه حالم به هم می خوره از این کامپیوتر .اگه بدونید مراحل نصب رو چند بار رفتم....روی قسمت detecting file systems می مونه جلو نمیره یعنی 15% .واقعا نیاز دارم . خواهشا یکی بگه چی کار کنم؟
هارد سیستمم 40 گیگ که 20 گیگ لینوکسه
رم 256
cpu هم 2.40
گفتم شاید کمک کنه.
با سلام
عرضم بخدمتون من بتازگی به جمع لینوکسی ها پیوستم
آخرین نسخه ابونتو که 7.0.4 هستش رو دانلود و نصب کردم الان بزرگترین مشکلی رو که دارم اینه که من از کافی نت بغل دستیمون از طریق کابل شبکه دیتا ADSL دریافت میکنم الان توی اوبونتو هر کاری میکنم نمیتونم اتصال رو برقرار کنم
در ضمن سیستم عامل سرور کافی نت ویندوز ایکس پی هستش یعنی اتصال بین دو تا کامپیوتر یعنی اون آیکن دوتا کامپیوتر اون بالا نشون داده میشه و اتصالی رو که شناسایی از نوع Wired بدرستی تشخیص میده ولی دیتا و کامپیوترهای کافی نت رو ندارم
در ضمن اگه لطف کنید درایور کارت گرافیک Nvidia gefource 6200 le رو لینکش و یا آدرس سایتش رو مرحمت کنید
با تشکـــر
سلام دوست عزیز
برو به این سایت جواب هر دو سوالت اونجا هست ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید