خیلی عالی بود.:27:نقل قول:
تایید میشه .
دست تون درد نکنه.
موفق باشید :11:
Printable View
خیلی عالی بود.:27:نقل قول:
تایید میشه .
دست تون درد نکنه.
موفق باشید :11:
[QUOTE]
نقل قول:
سلام دوست من
اول از همه در مورد این جمله
در قران اشاره ای به اون 7 در نشودهنقل قول:
فکر کنم بهتره بجای این حرفا یکم عبرت بگیریم ..... فکر کنیم ببینیم اگه با زیباترین زن مصر پشت هفت در بسته تنها بودیم چیکار میکردیم ...... یعنی اونقدر ایمانمون قوی هست که حتی برای یک لحظه فکر بد از ذهنمون عبور نکنه ...... اونقدر مرام و معرفت داریم که به کسی که حداقل ده سال برامون پدری کرده خیانت نکنیم .
فقط گفت که به سمت در میره و بعد در رو که باز می کنه پشت در همون همسر زنه رو می ببینه
" اشاره به اون 7 در نمی کنه "
**
دوست من شما به چشم ساده می ببیندینقل قول:
آخه مگه آیت ا... بهجت بی کاره که سریالو نقد کنه ؟؟
ولی این داستان باید از هر لحاظ اوکی باشه ....
باید مراجع تقلید روی این فیلم نظر بدن
بعدشم دوست من
من در پست قبلیم گفتم که اشتباه کردم منظور من ایت الله سبحانی بود ..................
ایت الله سبحانی
تکذیب میشه...نقل قول:
آخه اگه بازیگر نقش یوسف قشنگ تر از این بود که فیلم مشکل پیدا میکرد چون اونوقت بعضی از خانم ها با یه دید دیگه به یوسف نگاه میکردن.
من زنارو نمیدونم ولی میدونم پسرا ناجورتر به زنا نگاه میکنن(تو فیلمو میگم)
مگه میشه یوسفو خوشگل نذارن برای اینکه زنا بهش نگه نکنن که!!
پس چرا زلیخا رو زشت نذاشتن...
یوسف خیلیم خوشگله ولی چون همش بهمون گفتن یوسف خوشکله فکر میکنیم باید چی باشه...که اونی که تو ذهنمون بوده از این خیلی خوشگلتر بوده پس به این میگیم زشت!!!
انقده اینارو بگید تا یه نور بزرگ بزارن رو صورت پیامبرا...(منظورم اینه که از یوسف ایراد بگیرید)
100% نظر میدننقل قول:
آخه مگه آیت ا... بهجت بی کاره که سریالو نقد کنه ؟؟
بقیش تأیید میشه
منم نگفتم تو قرآن به اون هفت در اشاره شده ..... ولی قطعا هفت در بوده ،بعد از چهار سال تحقیقنقل قول:
در قران اشاره ای به اون 7 در نشوده
فقط گفت که به سمت در میره و بعد در رو که باز می کنه پشت در همون همسر زنه رو می ببینه
" اشاره به اون 7 در نمی کنه "
**
بله ،منم گفتم ، پستم رو یه بار دیگه نگاه کنید ..(آخه مگه میشه تو این پروژه به این بزرگی از طریق علما نظارتی نباشه ؟؟)نقل قول:
دوست من شما به چشم ساده می ببیندی
ولی این داستان باید از هر لحاظ اوکی باشه ....
باید مراجع تقلید روی این فیلم نظر بدن
اینو برا کسایی میگیم که ممکنه تو بعضی از چیزها شک کنن
البته منظور من شما نبودید چون اصلاحش کردید .... منظور من کسایی هستن که ممکنه قبل از اصلاح باور کرده باشن . ... به هر حال معذرت میخوامنقل قول:
من در پست قبلیم گفتم که اشتباه کردم منظور من ایت الله سبحانی بود ..................
ایت الله سبحانی
بله که میشه ... اصلا برای همین یوسف رو اون چیزیکه باید باشه نگذاشتن ... زلیخا رو هم زشت گزاشتن (به عنوان یکی از زیباترین زنان مصر باستان )نقل قول:
من زنارو نمیدونم ولی میدونم پسرا ناجورتر به زنا نگاه میکنن(تو فیلمو میگم)
مگه میشه یوسفو خوشگل نذارن برای اینکه زنا بهش نگه نکنن که!!
پس چرا زلیخا رو زشت نذاشتن...
منم نگفتم نظر نمیدن . اما میگم بعد از پخش چند قسمت از سریال در تلویزیون نظر نمیدن چون قبل از پخش نظر داده اند واصلاحات تا حد امکان صورت گرفته است .نقل قول:
100% نظر میدن
من فکر میکنم تمام حرفام درست بوده فقط باید بیشتر روش دقت بشه .
چه ربطی داشت؟:18:نقل قول:
لطفاً برداشتهای شخصی خودتون رو به عنوان شستشوی مغزی صدا و سیما قالب نکنین.
هر چند من منکر انعکاس ناقص اخبار و حقایق از صدا و سیما نیستم ولی این مورد رو مطمئنم که این جور نیست.
تازه زمان فیلمبرداری این صحنه هم احتمالاً دو سه سال پیش بوده است.
مردم سريال يوسف پيامبر را پسنديدنداين نظرسنجي نشان ميدهد كه 85 درصد بينندگان، بازيگران را در ايفاي نقش خود موفق ارزيابي كردهاند.
نظرسنجي مركز تحقيقات صداوسيما نشان ميدهد كه 80 درصد پاسخگويان در شهريور ماه، بيننده سريال يوسف پيامبر (ع) بودهاند.
به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران ،براساس يافتههاي اين نظرسنجي جذابيت داستان و علاقه به قصههاي قرآني و تاريخي از مهمترين دلايل بينندگان براي تماشاي اين مجموعه تلويزيوني است.
اين نظرسنجي نشان ميدهد كه 85 درصد بينندگان، بازيگران را در ايفاي نقش خود موفق ارزيابي كردهاند.
شناساندن مصر به حضرت يوسف توسط هونيفر، واگذاري سرپرستي حضرت يوسف (ع) به عمهاش فائقه و معرفي لاوي به عنوان حامي حضرت يوسف از مواردي بوده كه 80 درصد مردم بعد از پخش سريال نسبت به آن آشنايي پيدا كردهاند.
نتايج ديگر اين نظرسنجي حاكي از آن است كه 93 درصد پاسخگويان پرداختن به مفاهيم اعتقادي در سريال را بيش از اندازه دانستهاند و 94درصد هم علاقمند بودهاند قسمتهاي بعدي سريال يوسف پيامبر را دنبال كنند.
من یه سوالی دارم . با وجود 6-7 شبکه داخلی و سریالهای مختلف و 1000 شبکه ماهواره ای با اینهمه برنامه
چرا هرکی هرچی دوست داره نمیبینه ؟
بابا ! از یوسف خوشت نمیاد ؟ نبین . قریب ببین . مرگ تدریجی رو ببین . اصلا ماهواره ببین اگه داری .
فوتبال ببین . کتاب بخون . اصلا بخواب . بهتر نیست ؟
من فکر کنم تو کشورهای پیشرفته هر کی هرچی میخواد میبینه . این در مورد اونایی که هرچی تلویزیون میذاره میگن بده . اما در مورد خود این سریال : اگر اگر اگر تهیه کنندش یه کمی سر کیسه رو شل میکرد و هنرپیشه های
بهتر و مشهور تری بکار میگرفت صددرصد با بازیهای قویشون اشکالهای متن و کمبود های دیگه رو تا حد زیادی میپوشوندن . من نمیدونم استفاده از بازیگرهای درجه دو و سه توی این سریال پرکار و پرخرج برای چی بوده ؟
شما بازیگرای این سریال رو با سریال امام علی مقایسه کنید . واقعا خساست و کوته فکری باعث ضربه شدید به این داستان قشنگ شده .
و البته تعداد بازیگرای مطرح این سریال رو با سریال مختارنامه ساخته داود میرباقری(کارگردان سریال امام علی(ع)) مقایسه کنین که یه دو جین بازیگر مطرح توش بازی کردن و از سال 83 فکر کنم داره فیلمبرداری میشه و هنوزم که هنوزه ادامه داره.نقل قول:
یادمه یکی گفت این سریال(مختارنامه) یکی از پرخرج ترین (شایدم پرخرج ترین) سریال تلویزیون بوده حالا راست و دروغش رو نمی دونم.
سریال خیلی افتضاحه!حیف این همه خرج!
آمریکا برای تخریب افکار عمومی علیه ایرانیان فیلم سینمایی 300 رو ساخت با هزینه ای بالغ بر 60 میلیون دلار (حدود 60 میلیارد تومان ) فقط در 45 روز و فقط از ترس ایرانیان
اونوقت ما در مورد سریال مذهبی و کاملا واقعی 40 قسمتی که در کشورمان و با زحمات افراد بسیار زیادی که در حدود 10 سال و فقط با هزینه 8 میلاردی ساخته شده ، این حرفها رو میزنیم .............. پس غیرتمان کجا رفته ....
من از کلیه افرادی که در ساخت این سریال نقشی داشته اند ... به خاطر این کم لطفی ها .... طلب بخشش میکنم .
کورش کبیر کجایی ، تو آنقدر ایرانی بودی که نامت در قرآن مسلمانان آمد (ذالقرنین ، تفسیر المیزان علامه طباطبایی ) اما بعضی از ما ایرانیان امروزی با سریالی که به خواست خدا و توسط فرزندانت ساخته شده به جدال پرداخته ایم ..... خدایا مارا ببخش