سلام
بچه ها یکی میتونه یه سایتی معرفی کنه که skill ها و مهارت ها رو دونه دونه کاراییشون و شرح بده!
اگه بهم لینک بدین من وقت آزاد دارم می تونم اونو فارسی کنم تا بچه های کم سن و سال هم از بازی لذت ببرن شایدم Pdf کردم!
Printable View
سلام
بچه ها یکی میتونه یه سایتی معرفی کنه که skill ها و مهارت ها رو دونه دونه کاراییشون و شرح بده!
اگه بهم لینک بدین من وقت آزاد دارم می تونم اونو فارسی کنم تا بچه های کم سن و سال هم از بازی لذت ببرن شایدم Pdf کردم!
عجیبه یعنی شما پی سی باز و نقش آفرینی باز هستی ولی اونو نرفتی؟ یعنی امکان داره؟! : دینقل قول:
آقا من دیابلو باز نبودم گاهی ، چرا با اینکه RPG هست ، خیلی سنپ شات های بازی شبیه به Strategy هست ؟
بازی فقط از نظر دوربین ایزومتریک به بازی های استراتژی شباهت داره وگرنه کلا بحث این دو سبک جدا هستش
یادمه اون قدیما یه سری ها رو می دیدم که اصلا از سبک استراتژی خوششون نمیومد و دیابلو رو هم به عنوان یه بازی استراتژی می دونستن و جالبه عاشق اون هم شده بودن و کل زندگیشون شده بود دیابلو!
کلا این بازی جوریه که حتی کسایی به این سبک علاقه ندارن هم می تونن از بازی لذت ببرن. دیگه بحث کسایی که نقش آفرینی باز هستن که دیگه جداست و برای اونا بازی کردنش جزو واجباته!
با توجه به این امکانات که داره می ارزهنقل قول:
با قیمت $99.99
به موارد بالا اکانت 4 ماهه ی World of Warcraft هم اضافه کنین.
و مورد دیگه اینکه فلش مموری حاوی دو تا از عناوین قبلی , Diablo II و Diablo II: Lord of Destruction هست.
ولی چه فایده که توی اینجا قیمت ها خیلی متفاوته...
اینجا خیلی خوبه:نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوربین ِ ایزومتریک تغییری نمیکنه توی نسخه ی سوم ، ترد پرسن بشه مثلا؟نقل قول:
والا وحید جان ، شات های بازی منو ترسونده خیلی . به خدا یاد ِ کوماندوز افتادم ! اما خب در این که بازی بیش از حد عظیم هست شکی نیست توش . غیر از این زاویه ی دیدی که گیمر داره ، احساس کردم آپوننت ها اصن چیزی از کاور گرفتن و این داستانا نمیدونن . عین ِ ملخ میریزن و بدون ِ حساب کتاب و فقط نیروهاشون فرق میکنه . البته من فقط شات های GameSpot رو دیدم ... این سوال ها رو دارم میکنم که بیشتر آشنا بشم وگرنه که دوره ی ریلیزش هم حتی بازی ِ دیگه ای نیست که بخواد بهونه ای بشه واسه بازی کردن . میره اول ِ لیست :دینقل قول:
البته بخش عمده و اصلی بازی مربوط به Multiplayer میشه و همه ی لذتش به اون بخشه , در ضمن برای Singleplayer هم باید در تمام مدت کانکت باشیدو بازی قسمت آفلاینی نداره ( چیزی شبیه به DRM که Ubisoft استفاده می کرد که البته این بخش دغدغه ی ما نیست ...)نقل قول:
دوره ی ریلیزش هم حتی بازی دیگه ای نیست که بخواد بهونه ای بشه واسه بازی کردن . میره اول لیست
توی Singleplayer شما حتی توانایی Pause کردن بازی رو ندارید! و اگه کار واجبی داشتید باید اول به یه جای امن پناه ببرین و بعد برید به کارتون برسید.(البته ممکنه در نسخه ی اصلی در این بخش تجدید نظر کنن.)
متاسفانه با قیمت قعلی دلار و هزینه ی پست و ... اصلا به صرفه نیست.نقل قول:
توجه به این امکانات که داره می ارزه
ولی چه فایده که توی اینجا قیمت ها خیلی متفاوته...
این بازی یه بازی crpg ه (در مورد این سبک چند خط اول پست اول تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید)و از مشخصات این سبک دوربین ایزومتریکه من یکی که نمی تونم دیابلو رو با دوربین سوم شخص یا اول شخص تصور کنم :دينقل قول:
این بازی از اون بازی هایی که وقتی بشینی پاش دیگه نمی تونی بلند شی
من شماره 2 دیابلو رو چند سالی بازی میکردم همین تابستون میشد بازی رو نصب می کردم و 2 ماهی وقتمو می گرفت
مطمئنا تجربه متفاوتیه نسبت به سایر بازی ها حتی بازی های تو سبک خودش مثل دراگون ایج
^
دقیقا" بحث من هم همینه ، DA هم CRPG بود ولی اصن حس ِ استرتجیک بودن رو نمیداد !
نقل قول:سبک دیابلو سبک خاص خودش هست، یه Action/RPG که گیم پلی Ha.ck n Slash و دوربین ازومتریک داره، به هیچ عنوان هم استراتژی نام نمیگیره!نقل قول:
احساس کردم آپوننت ها اصن چیزی از کاور گرفتن و این داستانا نمیدونن . عین ِ ملخ میریزن و بدون ِ حساب کتاب و فقط نیروهاشون فرق میکنه .
اساس بازی گشت و گذار در Dungeon های مختلف، انجام Quest های فراوان، کشتن موجودات و دشمن ها و باس ها و جمع کردن آیتم های فراوان هست، و گیم پلی بازی اکثرا به کلیک کردن میگذره! با کلیک های پشت سر هم هست که گروه گروه دشمن ها تیکه و پاره میشن :دی
در کل انتظار گیم پلی با حوصله و منطقی مانند Dragon Age رو نداشته باشید، گیم پلی بازی بسیار سریع، خشن و پر هیجان هست و کوچیک ترین ارتباطی به RPG های Turn-Based نداره.
اگه میخواید با گیم پلی و فضای بازی آشنا بشید بهتون پیشنهاد میکنم سری Diablo 3 Beta- Let's Play - Forcewiz رو در یو/ت.یوب تماشا کنید.
پیروز باشید.
نسخه Collector's Edition بازی خیلی زیباست ...و این که اینجا گرونه و این حرفا همش حرفه....کسی که عاشق چیزی باشه اوریجشو بخره حتی برای یک بار ارزش کار رو براش چندبرابرمیکنه...
دوستانی که دلشون واسه حال و هوای دیابلو تنگ شده به اینجا یه سری بزنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=551585
سلامنقل قول:
بالاخره تونستم یه تریلراز بازی ببینم اونم تریلر مربوط به گیم پلی برباریان! اول بگم در یک کلمه فوق العاده
خوب اولش یه attack قدرتی میزنی به زمین که اینجا فیزیک بازی و گرافیک بازی به رخ کشیده میشه و گرد و خاک به صورت بسیار طبیعی بلند میشه و قطعه های چوبی در راستای ضربه به زیبایی هر چه تمام تر خورد میشه....
آقا این دمو کدومه؟ من این و ندیدم میشه یکی لینکش و بزاره دانلود کنیم!