عزيزم ما حذف نشديم .نايب قهرمان شديم.نقل قول:
Printable View
عزيزم ما حذف نشديم .نايب قهرمان شديم.نقل قول:
عزیزم تو بازی حذفی و نایب قهرمان وجود نداره اسمشم روشه حذفی نایب قهرمان نداره فهمیدی المانم حذف شد
اينقدر اين اسپانيا تو تورنمنتاي مختلف حذف شده كه ديگه طرفداراش هم معني حذف و كاملا فهميدن.
ولي نه پسر خوب اينطوريا هم كه ميگي نيست. تيمي كه نايب قهرمان ميشه بهش مدال ميدن . ولي تيمي كه حذف ميشه ميندازنش بيرون از مسابقات.
اين و گفتم كه يكم اطلاعات عموميتون بالا بره.
نه که المان 5 سال پیاپی قهرمان جام جهانی شده
نه عزیزم به گفته آراگونس 20 سال دیگه نمیان بگن آلمان نایب قهرمان یورو2008 شد میگن اسپانیا قهرمان شددددددددنقل قول:
خب منم اومدم
امروز سرم خیلی شلوغ بود.
گل تورس خطا نبود؟
من دیشب ادامه برنامه رو ندیدم.بازی که تموم شد رفتم خوابیدم
تورس دست لام رو کشید و خودشو انداخت جلو
ولی لمن خیلی مسخره اومد جلو.
تیمی که نایب قهرمان شد چند میلیون یورو بابت بازیش و صعودش به این مرحله پاداش میگیره
ولی تیمی که تو یک چهارم حذف شده یه پول سیاه هم نمیزارن کف دستش
روزتی خیلی بد سوت زد.بازیکن اسپانیا راحت با سر زد به پودولکسی ولی اخراج شند
گل تورس رو هم من نمیدونم خطا بود یا نبود ولی بتو تصاویر تابلو بودش که دست لام رو کشید و عقبش زد.
اون دقیقه 90 هم که دیگه آخرش بود.موقعیت تک به تک رو داور الکی خطا گرفت
بزنید گاراژ بابانقل قول:
تیمشون از نوک دروازه تا نوک حمله پر از بازیکنای میلیونی هستش.
ولی آلمان با یه مشت جوون اومد که تک ستارش بالاک بود
با این حال بازم پرتغالو حذف کردیم تا حالشونو بگیریم
ترکیه رو هم حذف کردیم تا بازم حال طرفدارای پرتغالو که رفته بودن طرفداراش شده بودن بگیریم
لمن تو این بازی خیلی بهتر از کاسیاس بودش
انواع موقعیتا رو از بازیکنای اسپانیا گرفت ولی توپای آلمانیا با بدشانسی از کنار دروازه با اختلاف کم رد میشد(اونم وقتی کاسیاس نمیتونست کاری بکنه مثل شوت بالاک)چند بارم که توپ خورد به اینور اونور اسپانیاییها تا کاسیاس یه نفس راحت بکشه
لمن فقط تو صحنه گل بد خودشو ولو کرد ولی توی بقیه صحنه ها نشون داد از کاسیاس خیلی بهتره.کاسیاس فقط توپا رو مشت میکرد اونم خیلی ناجور
هیچ دروازبان حرفه ای توپای ارسالی رو به طرف جلوی محوطه جریمه دفع نمیکنه که یوهو یکی نزنه شوت ولی کاسیاس نشون داد هنوز یه دروازبان کامل نیست.
نه عزیز من اشتباه نکن - حتی تیمی که بازیهای گروهیشم باخته پول میگیره - اسپانیا کلا 15.5 میلیون یورو گرفت هر تیم هم تو مرحله 1/4 اوت بشه نصف تیم برنده پول میگیره - اصلا هر تیمی که وارد این بازیها میشه پاداش مگیره از طرف فیفانقل قول:
در مورد بازیکنام بگم که دارندگی و برازندگی هست مثلا فکر کردی اون مرته ساکر میتونه تو یه تیم بزرگ بازی کنه