شما یکی از مراحل نصب رو نادیده گرفتیدنقل قول:
باید برید و یک فایلی که x86 داره رو نصب کنید
Printable View
شما یکی از مراحل نصب رو نادیده گرفتیدنقل قول:
باید برید و یک فایلی که x86 داره رو نصب کنید
يكمي نصبش عجيب غريب هست اين يكي تاحالا همچين نصبي نديده بودم 2 برابر زمان ويندوز نصب كردن طول ميكشه Installation مال من شبيه نصب ويندوز ويستا بود مال شما هم؟
مال من ورژن چيني هست 2 زبانه هست چيني و اينگليش
والا من نسخه قبلي كرايسيس رابا 8400 gs تموم كردمنقل قول:
البته در مينيموم
خيلي حال كردم
الانم گرافيكم 8600 gt 1gig هست
و رمم 2 گيگ
عده اي بچه ها ميگند كه اين نسخه رونتر شده اميدوارم كه اينجوري باشه
در مورد نكته آخري هم بايد بگم كه اره اين لياقت رو داشت
ولي Assasins Creed هم گرافيك خفني داشت
خداييش اين دو گيم آبروي كامپيوتر را نگه داشتند
اي بابا اينجوري باشه كه بايد يه روز از كار بمونيم ...نقل قول:
يه چيزي هم بگم اين ايرانيها خيلي چيزها را عوض ميكنند
از قبيل همين نصب و ...
كاش دي وي دي 8 گيگ ارزونتر ميشد
اونوقت گيمهايي كه 2 دي وي دي بودند در 1 دي وي دي خيلي راحت نصب ميشند
البته اكثر گيمها 1 دي وي دي 8 گيگ هستند
وقتي وارد ايران ميشند 2 دي وي دي ميشند
كه بعداز مراحلي دستكاري باعث ميشه كه گيم خوب از آب در نياد و يا دير نصب بشه و ...
اولا بايد بدوني بازي يه اشكال بد داره اونم اينه سخت رندر ميشه و اينكه رونتر از قبلي هست حرف مفته هيچم رون نيست من قبلي رو با مديوم راحت بازي ميكرد الان كلا ميذارم رو مينيمم بازم بازي لگ داره
در مورد 2 dvd بودن هم بايد بگم بلاي جون همه شده
نمونه اش همين كبير سافت هست كه مياد Setup رو كلش رو با وينرار به 500 - 600 قطعه تيكه ميكنه يه 200 - 300 تاش رو ميزنه رو يهكي بقيه اش رو هم رو dvd 2 اول همه اش رو بايد اكستراچ كني رو pc بد تازه شروع كني به نصب كه كلا يه 1.5 ساعتي قشنگ وقتت گرفته ميشه البته اگه شانس بياري وسط اكستراچ Eror ضد حال نده بهت.
نه انصافا اين 2 dvd ها رو ايران نميتونه دست كاري كنه setup شون رو خيلي سخته من فقط بازي NFS Pro Street رو ديدم كه هم 2 dvd هست هم نصبش اورجينال EA هست. اول dvd1 رو نصب ميكنه وسطش پيغام اورجينال EA مياد مبني بر اينكه DVD2 رو قرار بديد.
اگه به خود كفايي برسيم اين 8 گيگ ها رم خودمون توليد كنيم از اين به بعد اين بازي ها رو رو 8 گيگ ميتونيم تهيه كنيم اينجوري setup هم طولاني نميشه
قشنگ بود :d
اخره نصبش که میخواید برید تو بازی اول وصل شین به نت یه کارایی کنه بعد میره تو بازی :d
راستي اين بازيهايي كه اول بايد كپيشون كني به هارد و بعد بري از هارد نصبشون كني
فكر كنم مظخرفترين حالت ممكن برا نصب هست كه حسابي ادمو خسته ميكنند
من pro steet را گرفته بودم كه 7يا8 گيگ را بايد كپي ميكردم به هازد و بعد دوباره يه 10 گيگ فضا ميخواست كه نصبش كنم ...
راستي نسخه دوم كرايسيس چند مرحله داره ؟
منظورت كدوم كاراست؟نقل قول:
آره واقعا براي كساني مثل من كه هاردم 40 هست كابوسهنقل قول:
اتفاقا من پرو استريت رو دارم تنها بازي 2 دي وي دي هست كه اينجوري نيست. و نصبش استاندارد هست
والا اين براي منم سوال بود كه چند تا مرحله هست من الان تو اين مرحله هستم: Heart of Hell مطمئن نيستم درست نوشتم اسمش رو ولي يه همچين چيزيه تموم كرده ها بگن مرحله چندمه و چه قدر مونده به آخرين مرحله؟
بکس اینجا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟ چطور وارد کشتی بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نباید اینکارو بکنی....x86 نصب کن بعد کرک رو کپی کن...نقل قول:
به سمت چپ بپيچ مستقيم برو رسيدي به انتهاي كشتي دوباره بپيچ داخلش از انتهاش بايد وارد بشي يه پل كوچيك هم داره اونورش از اونجام مي توني وارد بشينقل قول: