سلام
قیمت خرید 6220 برای مغازه دار 200 وبعد فروشش تا 250
Printable View
سلام
قیمت خرید 6220 برای مغازه دار 200 وبعد فروشش تا 250
با سلام،لطفا"یکی از دوستان جواب سوال من را بدهند
با سلام من هم می خوام یک 6220 بگیرم
ولی یک چیزی که از دوستان می خواستم سوال کنم، راجع به کیفیت mp3 پلیر گوشی هستش که دقیقا" چه طور هستش؟ چون برام خیلی اهمیت داره اگه میشه نسبت به گوشیهایی که صداش رو شنیدم مثلا" k750،6630 یا n72 توضیح بدید،اگه صداش ضعف یا مشکلی داره مال هندزفریش هست یا به سخت افزار گوشی مربوط میشه،در ضمن کیفیت بلندگوش مثل k750صاف و شفاف هستش یا مثل 6630 بی کیفیت؟از نظر بلندیش چطور؟ لطفا" اون دوستی که این گوشی رو داره راهنماییم کنه چون اگه کیفیت mp3پلیر این گوشی خوب نباشه باید گوشی رو همون روز با کلی ضرر بفروشم ممنون میشم اگه دقیق راهنماییم کنید.
من دیشب مشکیش رو گرفتم 211
ببین، هندزفری داخل جعبه کیفیتش زیاد جالب نیست. من یه Sony EX-32 رو وصل کردم بهش. خیلی عالیه کیفیت پخشش. از پی اس پی که خیلی بهتره. با گوشی های قبلیم با این هدفون آهنگ گوش نکرده بودم که بخوام مقایسه کنم. ولی به نظرم 6220 کیفیت پخشش عالی هست. بلندگوش صدای خوبی داره از نظر کیفیت. ولی از نظر بلندی، صداش زیاد بلند نیست.
اگه اینقدر برات مهمه خوب موقع خرید یه تستی بکن کاری نداره که
مظورم از نویز و خطوط اینه که موقعی که می خوای عکس بگیری یه سری خطوط رنگی ظاهر میشن.حتی تو عکس و فیلم ضبط شده رو هم که نگاه می کنی اینو داره.وقتی باش ور میرم و تنظیمش می کنم فقط رنگ های سیاه و چیز های کع نزدیکش اون خطا میان.اگه دوستان لطف کنن یه نمونه از عکس گرفته شده رو بذارن مممنون میشم.
صداش خیلی بلند نیست ولی با کیفیت هست
من هدفون كريتيو خريدم واقعا صداش خوبه ولي مال خودش خيلي جالب نيست.نقل قول:
سلام
دوستاني كه گوشيشونو فارسي كردن از كدوم روش استفاده كردن؟؟
سوال ما هم جواب بدیدنقل قول:
سلام دوستان من میخواستم شنبه این گوشی رو بگیرم
1-آیا رم توی جعبه گوشی هست؟
2-دوربینش خیلی نویز داره؟ در مقایسه با n82 ؟
3- اگه موقع خرید باید چیز خاصی رو مراقب باشم لطفا راهنمایی کنید؟
ممنون میشم سریع جواب بدین؟
راستی musketeer جان ex-32 رو چند گرفتی؟
1-بله یک رم 1 گیگ
2-خیر
3-گوشی کارکرده نباشه،حتما باش یک زنگ بزنید و آنتن دهیش رو چک کنید،محتویات جعبه،دوربین و باتری و سریال گوشی با سریال روی جعبه یکی باشه.