kleopatra لینک نسخه ی جدید فایروال مک آفی توی سایت wonderboy جون هست و نرم افزار Privacy Policy رو هم میتونی در پک امنیتی مک آفی یعنی McAfee Internet Security 2006 پیدا کنی خواستی بگو لینک بده ولی حجمش زیاده!
Printable View
kleopatra لینک نسخه ی جدید فایروال مک آفی توی سایت wonderboy جون هست و نرم افزار Privacy Policy رو هم میتونی در پک امنیتی مک آفی یعنی McAfee Internet Security 2006 پیدا کنی خواستی بگو لینک بده ولی حجمش زیاده!
سلام و با تشكر از Wonderboy.
برنامه هايي كه معرفي كرديد خيلي عالي و كاملا كاربردي هستند.
موفق باشيد
سلام Wonderboy
به خاطر آپديت هاي مک آفي دستت درد نکنه.
يه سوال برام پيش اومده که شايد تو صفحات قبل توضيح داده باشي ولي چون من تازه اين تاپيک رو ديدم و به خاطر زياد بودن صفحات نتونستم همشون رو بخونم اينجا ازت ميپرسم.
اين آپديت هاي مک آفي که تو سايتت هست همون آپديت هاي مک آفيه که تو آدرس پاييني يعني تو خود سايت مک آفي هستش که تو اونارو چهار قسمت کردي؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از زحماتت.
سلام من نرم افزار آنتي اسپاي ور مكافي رو مي خواستم. البته سكيوريتي سنترش رو به صورت آپديت شده دارم ولي آنتي اسپاي ورش رو ندارم. اگه ممكنه لينكش رو به من بديد.
با تشكر
kleopatra جون این جدیدترین نسخه ی کامل McAfee Anti-Spyware 2.0
دانلود غیر مستقیم:
حجم:6.58 مگابایت
سلام
kleopatra عزيز از نظر لطفت متشکرم. :blush:
به روي چشم، من سعي مي کنم ليستي از لينکهاي جديدترين محصولات مک آفي رو پيدا و معرفي کنم.
سلام
airetin_7 عزيز در جواب سوال تو بايد بگم که اين آپديتهايي که من درست کردم هيچ ربطي به آدرسهاي داده شده از سايت مک آفي نداره و اون آدرس مربوط به آپديت نسخه اينترپرايس هست هر چند شباهت هايي با هم دارن. :happy:
sAsAn.K جون لينكMcAfee Anti-Spyware 2.0 كار نمي كونه
اینم یکی دیگه که عمرا کار نکنه:
Wonderboy سلام و ممنون از جوابت
فقط مي خواستم بدونم که با اون فايل ها هم مک آفي آپديت ميشه يا نه.يعني خود سايت مک آفي هم اجازه آپديت محصولاتش رو به اين صورت ميده؟