مشخصات سیستمتون رو هم بنویسین ببینیم مشکل از کجا آب میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط khatamifar
Printable View
مشخصات سیستمتون رو هم بنویسین ببینیم مشکل از کجا آب میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط khatamifar
سي پي يو : پنتيوم 4 - 3 هزار
رم: 512
گرافيك : 256 وين فست
مادربورد : گيگا
هارد : 80 ساتا
يكي كمك كنه ببينم چه خبره ؟!! :biggrin:
راستي من دو تا ويندوز دام كه يكيش خراب شده :laughing:
ببخشید که پریدم وسط حرفهاتون .
اما فکر کنم مشکل از سی پی یو شما باشه . چون من هم با این بازی روی سی پی یوهای 3 هزار و 64 بیتی مشکل داشتم .
من هيت من بلاد ماني رو راحت بازي كردم ها !!! :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
این مشکلی بود که من هم با Nfs توی سیستمهای 3 هزار داشتم . ولی با باقی بازیها راحت بودم . البته اگه با تجربه ها بیان میتونن نظر من رو تائید یا تکذیب کنن . چون من فقط حدس میزنم .
چون بقیه سخت افزارهای شما برای بازی عالین .
يعني دكتر هيچ اميدي نيست !!!! :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
يعني بايد تو كف بازي بمونم . :sad:
چرا بقيه نميان كمك كنن .
امروز خيلي خلوته !!! :blink:
اميد جون كجايي ?!!!نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
اي ايها الناس به من يك كمكي بكنيد.
با سلام
كسي سيو 4نفر مانده تا رازور را داره من سيوم پاك شده نميخوام از اول يا از اخر بازي كنم حدودا 90% بازي را رفتنم
خيلي ممنون
یه نفر به من بگه وقتی این ریزر رو بردیم و اونهمه پلیس میان دنبالمون باید چیکار کنیم . بگید از چه راهی باید حرکت کنم تا این دختره ج بهم زنگ بزنه. تازه وقتی به اون نقطه رسیدم باید چیکار کنم. ممنون میشم.
من اين بازي رو حدود چند ماه پيش تموم كردم . خيلي محشره . شما بايد در آخر موقعي كه پليسها دنبالت هستن از طريق نقشه به نقطه مورد نظر بري كه اين نقطه در اصل يه خيابون فرعي جنب اتوبان اصليه كه به صورت سر بالايي هست كه اگه بري تو اين خيابون و گازشو بگيري بايد يه پرش خوب به سمت ديگر پرتگاه بكني كه بازي اونجا تموم ميشه .نقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan