اگر ممکنه همه ی نرم افزار هارو تو یک پکیج آپلود کنین چون 3 تارو که دانلود میکنی سایت الکی گیر میده.حجمشون زیاد نیست.
Printable View
اگر ممکنه همه ی نرم افزار هارو تو یک پکیج آپلود کنین چون 3 تارو که دانلود میکنی سایت الکی گیر میده.حجمشون زیاد نیست.
به پست اول اضافه شد.نقل قول:
سلام
يه برنامه همه كار معرفي كنيد كه تو حالت هاي مختلفن اين كارارو انجام بده و قابل تنظيم باش
تو موزيك پلير آهنگ رو عوض كنه .
تو منو با بالا پايين كردن جابه جا بشه.
با تكون دادن بشه گوشي رو براشت قطع كرد سايلنت كرد يا برنامه خاصي رو باز كرد.
سلام.دوست عزيز من N86دارم.برنامه فليپ سايلنت روخودگوشي داره اگه ميشه لينك برنامه وبازي هاي شتاب سنج دار مخصوص اين گوشي رو بدين.
ممنون از همگي
بابا یه 4تا بازی وبرنامه هم واسهگوشی ما آپلود کنین چی میشه.
سلام.این برنامه رو گوشی من نصب میشه (E66) اما اجرا نمیشه.نه اروری نه چیزی.فقط اجرا نمیشه.نقل قول:
یه بازی داشتم که راحت با شتابسنج کار میکرد.اما همه برنامه هایی که بچه ها گذاشتن نصب میشه اما اجرا نه..
این برنامه ها بیشترشون غیر 95 و 82 گویا روی بقیه گوشیها جواب نمیدن !نقل قول:
سلام.این برنامه رو گوشی من نصب میشه (E66) اما اجرا نمیشه.نه اروری نه چیزی.فقط اجرا نمیشه.
یه بازی داشتم که راحت با شتابسنج کار میکرد.اما همه برنامه هایی که بچه ها گذاشتن نصب میشه اما اجرا نه..
بله ... درسته.تمام اینایی که دوستان گفتن واسه Symbian 9.2 هست. و رو 9.3 اجرا نمیشه..
و با این بازی میتونین از 9.3 Accelerometer لذت ببرن دوستان..:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=53325
ممنون دوست عزیز ولی باید خودتون یه جا آپلود کنید....یا لینک مستقیم بذارید.
آدرس سایتی که کاربر مجبور بشه واسه دانلود عضو بشه رو نباید بذارید خلاف قوانین هست.
این بازی هم واسه یه سال پیشه صد در صد تو فروم خودمون هست.
دوست عزیز این قبلا تو فروم معرفی شده بود ... + اینکه یه بازی دیگه هم هست که با 9.3 سازگارهنقل قول: