با سلام خدمت همه دوستان
من هفته پیش یه dv5-1040ei خریدم
حالت دو تا سوال دارم
1 - من از طریق آموزش فوق العاده جناب ریجیستر از طریق SHRINK دو تا درایو جدید ساختم حالا ویستا دو تا درایو رو توی MY COMPUTETR نشون نمیده ولی توی COMPUTER MANAGMENT نشونشون میده
2- من ویندوز اکس پی رو بازهم از طریق آموزش فوق العاده جناب ریجستر نصب کردم حالا سوالم این هست که برای ترمیم بوت سکتور آیا همیشه به یک سی دی بوتیبل ویستا نیاز هست من وقتی F11 سیستم رو میزدم میومد توی صفحه ای دقیقا مثل همون صفحه که سی دی بوتیبل ویستا رو میذاریم و اون گزینه repair رو انتخاب میکنم اما نمیدونم حالا چرا دیگه اون صفحه نمیاد و HP total care recovery manager رو اجرا میکنه ؟ چه طور میتونم برگردونم به اون حالت اولش این خیلی برام مهمه چون ا
ه این برگرده به حالت اولش دیگه به بوتیبل ویستا نیازی نیست
3- من اومدم هارد رو از طریق بوت اکس پی پارتیشن بندی کنم (آموزش شما رو خوندم از PARAGON هم استفاده کردم از ACRONIS IL استفاده کردم ولی هر دو ارور دادند و فاتحه خوندن به اطلاعات و کارم رو به ریکاوری کشوندند) به محض اینکه از طریق بوت اکس پی دو تا پارتیشن ساختم یه دفعه حجم هارد رو یه عدد خیلی خیلی زیاد نشون داد فهمیدم که کار خیلی ناجوری کردم. (به هیچ وجه به پارتیشن ویکاوری دست نزدم و پارنیشن هست و حجمش هم دست نخورده و از ده گیگش همون حدود یک گیگ رو خالی داره )بعد از ری استارت اومدم تو recovey manager حالا وقتی گزینه recovety system رو میزنم به محض اینکه آخرین NEXT رو میزنم فورا این پیغام میاد
Error 100a is this issue is continues please contact HP total care
این رو هم بگم من همه پارتیشن ها رو پاک کردم به جز پارتیشن ریکاوری و بعد یک پارتیشن دیگه ساختم ولی نشد
لطفا بگید چی کار کنم دلیلش چیه؟
4- میشه بگید باید چه طوری پارتیشن بندی رو انجام بدم ان شا الله بعد از حل مشکل شماره 3