وااااااااااااااااا !!! چرا آخه ؟؟؟نقل قول:
بیشتر شبیه به بازیهای اکشن fps یا tps هست تا یه بازی هواپیمایی
Printable View
وااااااااااااااااا !!! چرا آخه ؟؟؟نقل قول:
بیشتر شبیه به بازیهای اکشن fps یا tps هست تا یه بازی هواپیمایی
بالاخره تموم شد!!!
لااله الله! :دی
چقدر سخت بود!
البته روی هارد تموم کردم!!!!!
واقعا از مرحله هایاسکورتش بدم میاد!:41:
چون یهو از رو هوا شروع میشه! بدون هیچ مقدمه و آموزشی!نقل قول:
تعداد بیشماری هدف هوایی و زمینی هست که باید نابود کنی.
موشک ها و تیرهات هم که ماشالا تموم نمیشه.
نه از GBU خبری هست نه AIM و نه موشک های TV guided. موشک هوا به زمین و هوا به هوا یکیه!! اصلا نمیدونی چی داری شلیک میکنی!
سرعت هواپیما خیلی زیاد به نظر میرسه. سرعت موشک ها رو که دیگه نگو! تا شلیک میشه میخوره به هدف!
با این حال که سرعت هواپیما بسیار زیاده کنترلش بسیار ساده و سریع هست. خیلی سریع تغییر جهت و تغییر ارتفاع میده انگار نه انگار که هواپیماست!!
داخل کابین خیلی ضعیف کار شده و تعداد محدودی دوربین وجود داره.
تازه کی دیده که برای پشتیبانی از تعداد کمی نیروی پیاده از هواپیما استفاده کنند؟! هواپیما معمولا برای پشتیبانی از نیروهای زرهی استفاده میشه.
کاش به جای هواپیما، هلیکوپتر بود تا این ضعفها کمتر به چشم میومد.
در ضمن گرافیک اصلا در حد و اندازه بازیهای امروزی نیست. به آبها و رودخانه ها و ساختمونها دقت کنید متوجه میشید. منوهای داخل بازی هم بی کیفیت و با عجله کار شده.
خلاصه همه چی نشون از ساخت یک بازی صرفا تجاری در نهایت سرعت و بی دقتی داره که ظاهرا هم تونسته اهداف تجاری سازنده رو تامین کنه!
آره ميتونم بگم اولين بازيي بود كه بدون هيچ آموزشي شروع ميشد !!! :دي
بايد رو پاي خودمون واي ميساديم ... بازيش شايد يه بازيه حرفه اي نباشه ولي مني كه زياد تو خطه هواپيما نيستم خوشم اومد !!!
حالت CooP هم خيلي حال ميده و هيجان خاصي داره ...
بازی رو نصب کردم و جوی استیک رو هم در stting انتخاب کردم
اما هنگامی که وارد بازی میشم هواپیما دور خودش میچرخه!
جوی استیک ps2 هست که با مبدل روی pc بازی میکنم
آیا به تنظیمات خاصی احتیاج داره؟
سلام
در مورد جویستیک بیشتر کلیدهای اصلیرو نمیشه روش تنظیم کرد با کیبورد یه مقدار کار کنی آسون میشه هواپیمارو کنترل کرد در مورد بازی منم در مورد گرافیک و جزئیاتش که میتونست زیباتر و بهتر کار بشه موافقم به نظر من تا حدودی شبیه ace combat بود و تفاوت خیلی قابل توجه ای نسبت به بازیای هوایی دیگه توش ندیدم ولی از طرف دیگه عدم وجود چنین بازیهای هوایی واسه PC مشهود بود و اومدن چنین بازی اونم در این حد و انشالله سریهای بعدی نوید بخش امید تازه ای برای اومدن بازیهای هوایی کم نقص تری است من بشخصه لذت بردم.
این از تنضیمات خود جوی استیکه! یه سری به کنترل پنل بزن!!نقل قول:
سلام
دوستان چند تا سریال برای انلاین بازی می خواستم
سلام دوستان من این بازی رو خریدم وقتی نصب میکنم و توی بازی میرم از اولش تیک میزنه یعنی اونجایی که ارم ubisoft میاد تیک میزنه اصلا به منو بازی نمیرسه از بس تیک میزنه.
سیستم من:
4 gig ddr2
8800gt
3.00 ghz core2duo
Asus p5e
Vista 64
سلام
آقا من به محض اینکه وارد مرحله اول این بازی میشم به طور خودکار شروع به پرتاب موشک میکنه اصلا نمیشه بازی کرد دسته بازی رو هم دراوردم ولی فایده نداشت
همینطور پشت سرهم شلیک میکنه و تصویر میره روی یک دوربین که جلوی موشک رو نشون میده و اصلا قابل بازی نیست