یک رویا::11::11::46::8:
کاش می گذاشتند شرکتهای خارجی بیان تو ایران اینترنت راه اندازی کنند. تا این شرکتهای ایرانی جمع کنند و برن
تازه میفهمیدیم اینترنت ارزون و پرسرعت یعنی چی.
Printable View
یک رویا::11::11::46::8:
کاش می گذاشتند شرکتهای خارجی بیان تو ایران اینترنت راه اندازی کنند. تا این شرکتهای ایرانی جمع کنند و برن
تازه میفهمیدیم اینترنت ارزون و پرسرعت یعنی چی.
آقا درویش ماهواره گرون میده من 24 مگ 18 یورو قیمت دارم ! تازه نا محدود ! هزینه نصب اولیه هم 24 یورو.
اگه میخای عکسش رو واست میزارم !
یعنی میشه ما هم ...
خب مثل اینکه یکی از آرزوهای من داره تحقق می یابه :21:نقل قول:
forum.p30world.com/showpost.php?p=2823180&postcount=188
رييس كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي از ارايهي طرح استيضاح وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به هيات رييسه در اولين روز كاري مجلس پس از تعطيلات خبر داد.
سليمان جعفرزاده در گفتوگو با ايسنا، در باره اين طرح اظهار كرد: درخواست استيضاح سليماني با امضاي بيش از 30 نماينده و در 13 محور در حالي مطرح است كه نمايندگان بحث تحقيق و تفحص از اين وزارتخانه و طرح سوال از وزير و مديران اين وزارتخانه را نيز به شكل جداگانه مورد پيگيري قرار دادهاند.
نماينده مردم ماكو و چالدران در خاني ملت، با اشاره به مشكلات موجود در امور وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، گفت: ضعف مديريت، عدم كنترل وزارتخانه از نظر مالي، نبود پوششهاي آنتن ماهوارهاي، جوابگو نبودن شبكهي اينترنتي و پايين بودن سرعت اينترنت، تحقق نيافتن برنامههاي وزارت ارتباطات و برنامههاي اعلامي وزير، نارضايتي كلي مردم از خدمات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، دريافتيهاي غيرمجاز و افزايش تعرفههاي غيرمنطقي، بيمه نكردن كاركنان وزارت ارتباطات كه قراردادي كار ميكردند و بحثهاي بررسي ترازهاي مالي از جمله موضوعات اصلي است كه در طرح استيضاح وزير مطرح است.
دوستان آسیاتکی .... اگر بار گران بودیم رفتیم ! اگر ....
درخواست جمع آوری رو ساعت 14:50 دقیقه روز شنبه 2 شهریور 87 دادم! حالا ببینیم رکورد خروج از رانژه رو می زنم یا نه ؟
در ضمن خدا کنه شبانه من هم مثل سایر دوستان همین 1 مگ بر ثانیه باشه ... حالا به همون 512 هم راضیم
شروع : 24/04/86
پایان : 07/06/87
والسلام
بله به صورت تئوریک هست مثل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان!!! یا سازمان تنظیم مقررات رادیوئی که یکی از دوستانم اتفاقا برای اینا و چند جای دیگه شکایت نوشته.نقل قول:
ولی فایده ای نداره چون قبلا هم گفتم که کلا از این حرکت ها از بالا استقبال میشه چون میخوان که اینترنت یک کالای نایاب و گرون باشه تا عملا دست افراد کمی برسه:41:
ببین وقتی گلد کوئست اومده بود گفتن حرومه چون خرید و فروش چیزیه که دیده نمیشه و وجود خارجی نداره.
اینترنت هم مثل همونه!
وجود خارجی نداره که ! قابل لمس کردن هم نیست !
پس حرامه !
-------------------------------
این آسیاتک جدیدا ازش راضیم کمتر دیسکانکت میشه.
ببین دوست من. همه چیز رو که نمیشه با هم قاطی کردنقل قول:
در مورد گلدکوئیست هم همه نگفتن حرامه ...مثل : rohani.ir/estefta/ans.php?stfid=1957&subid=&merg=1
آنهایی هم که گفتن حرام است حرفی از لمسی و غیر لمسی نزدن: shabestan.ir/newsdetail.asp?newsid=84081613553182
--------------------
به نظر من گرانفروشی هیچ ربطی به کیفیت و سرعت ندارد.
بر فرض بالای 128 برای خانه حرام . خب؟ پس همین 128 را باید با قیمت حداکثر 5-6 هزارتومن در ماه بدن
مثل همه جای جهان
اول که من شوخی کردم. ولی در مورد گلد کوئست واقعا گفتن حرام !
اینترنت هم کلا موجب فسادست. پس گرانش کنید که نتونن بخرن.
اولین بار که بحث adsl اومدن بود وزیر قبلی یا قبلتری ! میگفتن اگه بیاد چون مردم فیلم غیر مجاز دانلود میکنن موجب فساد میشه !
اینو دقیقا یادمه.
به هر حال اینترنت اینجا گرونه و هیچ شکی درش نیست. بچه ها عکس قیمت adsl در خارج رو گذاشته بودن و حتما دیدی .
این نیز بگذرد. این همه گفتن طومار امضا کنید و ... تنها اتفاقی که افتاده از اون موقع گرونی آسیاتکه !
حالم از این وزیر مخابرات به همیخوره. نمیدونم کجای این بابا به فناوری اطلاعات میخوره. تصمیماتش جز بدبختی و محدودیت هیچ نتیجه ای برای ما نداشت.
یه زمانی با پشتیبانی کار داشتیم 1 ساعت وقتمون تلف می شد.حالا با فروش کار داریم و بازم همون آشو همون کاسه.
آخر هم نتونستم پیگیری کنم ببینم شروع کردن به خروج من یا نه