اخه مشکل من اینه که قفل تو موقعیتیه که اصلا نمیتونم بهش شلیک کنم ؟
Printable View
اخه مشکل من اینه که قفل تو موقعیتیه که اصلا نمیتونم بهش شلیک کنم ؟
خودم مشکلو حل گردم ولی حالا تو epsode 6 همون جایی که اوار میریزه و ادواد و سارا از هم جدا میشند و یه درب اهنی بزرگ هم وجود داره وقتی پشت در میرم یه اهرم هستش که با کشیدنش یه اهن از دیوار بیرون میاد . حالا هم نمیدونم چیکار کنم
نقل قول:
اینم یه عکس تمیز از شکاف روی صورت ادوارد بعد از تبدیل شدنش به لوسیفر!
حالا فک کنم گرفتید این زخم رو صورت ادوارد از کجا اومده!
حدس می زنم تو این مدت که گم شده بود یه جورایی Humanz شده بود و پیر نشدنش هم به همین خاطر باید باشه!
بذار شماره بعدی بازی بیاد تا بعد!
بابا شما ها چقدر از داستان پرتید . :41:!!نقل قول:
وقتی لوسیفر به بدن ادوارد هلول می کنه اون زخم تازه می شه(کلا بدن تسخیر شده ها شکاف بر می داره)
نتیجه می گیریم که قبلا هم لوسیفر به جسم ادوارد وارد شده بوده! و همینطور تیجه می گیریم آخر تنها در تاریکی بعدی(6) کل مردم نیویورک می تونن دوباره به حال عادی برگردن!
اوایل بازی هم لوسیفر از زبان یکی از humanz ها به ادوارد گفت که ادوارد قبلا از مریدانش بوده بعد ازش می خواد که دوباره بهش بپیونده!
من با اینکه هنوز بازی رو تموم نکردم کل قضیه رو گرفتم. به خاطر اینه که شما به فایلهای بازی و مسائل جانبی دقت نمی کنید همش می کشید می رید جلو:5::8:
تو اس ام اس هایی که از موبایل پیرمرده ( اسمش رو یادم رفته) دست شماست خاطراتش نوشته شده که از اونا می فهیم که پیرمرده تک و تنها مونده و می گه همه رو من از دست دادم حتی ادوارد رو ولی باید به تحقیقاتم ادامه بدم. بعد تو یکی دیگه نوشته که خبری از جایی می گه که یک نفر با جای زخمی روی صورت 22 نفر بیگناه رو کشته که در اینجا پیرمرده می فهمه که ادوارد بوده و هنوز ادوارد زنده است بعدش crowdly بهش مسیج می زنه و می گه که حاضر روی تحقیقاتش سرمایه گذاری کنه که پیرمرده خوشحال می شه در میل بعدی crowdly پیشنهاد دو برابری به پیرمرد برای در اختیار گذاشتن اطلاعاتش پیشنهاد می کنه ولی اون که به نیات شوم crowdly پی برده قبول نمی کنه در آخر crowdly می گه که ادوارد رو در اختیار داره و اگه اون ادوارد رو زنده می خواد باید بیاد و لوسیفر رو که در سنگه آزاد کنه و ادوارد رو از تسخیر نجات بده ( اینجاش رو دقیقا نمی دونم ولی یک چیزی تو همین مایه ها بود که تحقیقات پیرمرد هم تقریبا در همین مورد بود)
خوب منم همینو گفتم دیگه! غیر از این بود که ادوارد در تسخیر لوسیفره؟؟؟نقل قول:
بابا شما ها چقدر از داستان پرتید . !!
من با اینکه هنوز بازی رو تموم نکردم کل قضیه رو گرفتم. به خاطر اینه که شما به فایلهای بازی و مسائل جانبی دقت نمی کنید همش می کشید می رید جلو
تو اس ام اس هایی که از موبایل پیرمرده ( اسمش رو یادم رفته) دست شماست خاطراتش نوشته شده که از اونا می فهیم که پیرمرده تک و تنها مونده و می گه همه رو من از دست دادم حتی ادوارد رو ولی باید به تحقیقاتم ادامه بدم. بعد تو یکی دیگه نوشته که خبری از جایی می گه که یک نفر با جای زخمی روی صورت 22 نفر بیگناه رو کشته که در اینجا پیرمرده می فهمه که ادوارد بوده و هنوز ادوارد زنده است بعدش crowdly بهش مسیج می زنه و می گه که حاضر روی تحقیقاتش سرمایه گذاری کنه که پیرمرده خوشحال می شه در میل بعدی crowdly پیشنهاد دو برابری به پیرمرد برای در اختیار گذاشتن اطلاعاتش پیشنهاد می کنه ولی اون که به نیات شوم crowdly پی برده قبول نمی کنه در آخر crowdly می گه که ادوارد رو در اختیار داره و اگه اون ادوارد رو زنده می خواد باید بیاد و لوسیفر رو که در سنگه آزاد کنه و ادوارد رو از تسخیر نجات بده ( اینجاش رو دقیقا نمی دونم ولی یک چیزی تو همین مایه ها بود که تحقیقات پیرمرد هم تقریبا در همین مورد بود)
اینایی که گفتی فارسی خوندنشم پیچیدس چه برسه به انگلیسی ترجمه کردنش!
بیخیال باو!
........نقل قول:
خودم مشکلو حل گردم ولی حالا تو epsode 6 همون جایی که اوار میریزه و ادواد و سارا از هم جدا میشند و یه درب اهنی بزرگ هم وجود داره وقتی پشت در میرم یه اهرم هستش که با کشیدنش یه اهن از دیوار بیرون میاد . حالا هم نمیدونم چیکار کنم
آهان یادم اومد!!!
ببین باید با استفاده از اون آهن یه سطح شیبدار درست کنی با اون لیفتراکه از روش رد شی!
یاد اون انیمیشنه افتادم که یارو بدون گواهینامه لیفتراک سوارش شده بود بعد کلی خسارت وارد کرد!
اون تکه دیوار رو چه جوری باید بلنش کنم تا به اون اهنه که از دیوار میاد بیرون برسه و شیب درست کنه؟
لطفا بگید من چه طوری خودمو به بالای اون برجک برسونم و یا اون موزایکی که اون علائم روشه رو چطوری فعالش کنم.
اگه به جا پست دادن فک کنی زود تر به نتیجه می رسی!
اون جعبه ها رو با لیفتراک بذار رو هم بعد برو روشون!
دوست عزیز من منظورم برجک اون قلعه قدیمیه . همونی که فکر کنم باید یه تلسکوب بالاش باشه.نقل قول:
اگه به جا پست دادن فک کنی زود تر به نتیجه می رسی!
اون جعبه ها رو با لیفتراک بذار رو هم بعد برو روشون!
خوب باید اسپکترال ویژن ات رو تقویت کنی
نمی دونم دقیقا چقدر تو تلفن بری اونجا نوشته چقدر!
برای اینکار ریشه های درخت شیطان رو بسوزون!
روی نقشه اطراف ریشه ها برفکی شده از این طریق پیداشون کن!
من غیر از دوتا از اون ریشه ها همشون رو سوزوندم فقط اون دو تا که هر دوشون بالای اون تکه زمین های شکافته شده هستند و نمیدونم چه جوری خودمو بهشون برسونم . در ضمن تعداد اونایی رو که سوزوندم البته به اون شماره ای که در موبایل مینویسه 41 از 100 هستش. در ضمن تو تلفن 30 عدد از اون spectral vision رو نوشته.