نقل قول:
واقعاً سپاسگزار، این AutoCorrect خیلی کمکم می کنه. چندتا کلمه که زیاد تکرار شدن رو براشون خلاصه میسازم. تجربه دیگه ای برای تایپ سریع نداری؟
اولاً در همون قسمت AutoCorrect يه برگه به نام AutoText هست كه اگه عبارتي رو بهش بديم، به محض تايپ چند حرف اول اون عبارت، يه نوار زرد ظاهر ميشه كه مينويسه جهت درج عبارت كامل، كليد Enter را بزنيد و اگر Enter را نزنيم، تغييري در آن متن نمي دهد.
ثانياً روشي كه شخصاً براي تايپ استفاده مي كنم، شيوه استاندارد تايپ سرعتي است كه آموزش آن در اينجا گذاشته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما يادگيري اين روش، كار آساني نيست و نياز به تمرين زياد دارد. ولي پس از يادگيري، متعجب خواهيد بود كه چگونه بدون آن زندگي مي كرده ايد!
نقل قول:
سوال1: آیا راهی هست که ما افعالی رو که اولش «می» داره به صورت سرهم (مثلا میرود) بنویسیم بعد خود ورد تبدیلش کنه به می رود. (البته بین می و رود نیم فاصله باشه نه فاصله کامل)
تنها رراهي كه سراغ دارم اينه كه تمام اون افعال (يا فقط موارد پركاربردشون) رو به فهرست AutoCorrect اضافه كنيد تا جايگزين كنه!
نقل قول:
سوال 2: این فارسی سازی که میگن رو از کجا میشه پیدا کرد؟ مثلاً من الآن «نیم فاصله» رو با Ctrl+- می زنم ولی مثل اینکه اگه اونو نصب کنی میشه با «Shift+Space» زد. از کجا میشه داونلودش کرد؟
ميتونيد سي دي آفيس 2003 رو با فارسي ساز خريداري كنيد. اما فارسي ساز خود مايكروسافت هم هست كه هم Spell Checker فارسي داره هم قابليت فارسي كردن تمام گزينه هاي Word رو داره. فقط نميدونم استفاده از اين قابليت اجباري هست يا اختياري. چون خواستم نصبش كنم اما پيغام داد كه فقط روي آفيس 2003 نصب ميشه. وقتي بررسي كردم متوجه شدم آفيس من 2002 هست. لينك اون فارسي ساز اينه:
(حجم 6.2 مگابايت)
نقل قول:
راستی اون دیکشنری رو هم اگه بذاری ممنون میشم. ورد من اصلاً حالیش نمیشه زبون فارسی رو باید غلط گیری کنه. توی زبون فارسی کلمات انگلیسی رو فقط پیدا میکنه و ایراد میگیره. چه باید کرد؟
اون فايل Custom.dic رو خواستم بگذارم براتون اما وقتي با NotePad بازش كردم ديدم كه يه فايل كاملاً خالي هست و به هيچ درد نمي خوره. ظاهراً فقط به عنوان يه فايل كمكي براي آفيس ساخته شده. به هرحال گذاشتمش اينجا:
(حجم 2 كيلوبايت)
براي اضافه كردن اين فايل به آفيس 2003 به قسمت Tools> Options> CustomDictionary برويد. يا آن را در پوشه زير جايگزين فايل موجود كنيد:
C:\Documents and Settings\[Your UserName]\Application Data\Microsoft\Proof
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز پی سی ورد
یک سوالی در مورد ورد آفیس 2007 داشتم که میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنین
میخواستم بدونم اگر بخوایم در آفیس برای هر متنی که تایپ میکنیم یک حالت برچسب داشته باشیم تا متنی که تایپ کردیم
رو سریعا بتونیم پیدا کنیم باید چی کار کرد ؟
یعنی مثلا وقتی یک متنی رو سیو میکنیم باید چی کار کرد تا ورد بهش یه شماره اختصاص بده تا بر اساس همون شماره
سریعا اون متن رو پیدا کرد
منظورتون رو متوجه نميشم. ما براي هر متني كه ميخواهيم Save كنيم يك نام دلخواه ميگذاريم كه بعداً راحت بتونيم پيداش كنيم اين نام ميتونه يك عدد، يك كلمه معني دار، يا تركيبي از هر دو باشه.
نقل قول:
من براي چندمين باره كه براي اين مشكل ويندوز و آفيسم رو عوض مي كنم
وقتي word رو باز مي كنم سيستم هنگ مي كنه و ريستارت ميشه
ضمنا ويندوزم هم سرويس پك 2 هست
اين يك بيماري سخت افزاري هست كه جديداً زياد شايع شده. خودم هم همين مشكل رو داشتم. معمولاً علتش خرابي Ram يا پاور هست. من كه ناچار شدم رم رو عوض كنم تا برطرف شه. حالا شما لطفاً بگيد دقيقاً چه مواقعي رخ ميده؟ آيا هميشه پيش مياد يا فقط گهگاه؟ آيا فقط توي ورد هست يا برنامه هاي سنگين ديگه مثل بازيها و Photoshop و... هم همينطورند؟ آيا هنگام قفل كردن صداي خاموش شدن هارد را هم مي شنويد؟ آيا خود به خود ريستارت مي شود يا خودتان ريستارت مي كنيد؟
نهايتاً اين روش را امتحان كنيد:
R-click: My Computer> Properties> Advanced> Startup: Settings
گزينه Automatically Restart را غير فعال كرده و OK كنيد. از اين پس، به جاي ريستارت شدن به شما يك پيغام خطا مي دهد. آن را يادداشت كرده و همينجا ذكر كنيد. اگر در اين پيغام خطا، اسمي از Physical Memory آمده باشد به احتمال قريب به يقين مشكل از رم است.
نقل قول:
توپورد 2007 وقتی یه متنی رو select می کنیم سریعاً یه پنجره باز می شه که می تونیم مثلا رنگ، align و... اون متنو عوض کنیم
اگه نخواهیم این پنجره ظاهر بشه باید چه کار کرد؟
روي Home راست كليك كرده، گزينه Minimize The Ribbon را غير فعال كنيد.