کسی اون رگ کی ها رو امتحان نکرد؟ همونی که گفته شده تا 7 سال دیگه اعتبار داره.
Printable View
کسی اون رگ کی ها رو امتحان نکرد؟ همونی که گفته شده تا 7 سال دیگه اعتبار داره.
بله رگ کی ها معتبر هستند ... البته بعید میدونم چنین زمانی طولانی فعال باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت رگ کی ها هم ممنون
مجید جان مرسی که امتحان کردید. منم بعید میدونم که در این مدت 7 سال فعال بمونه و شایدم به چند ماه همنقل قول:
نرسه اما خب بد نیست آدم تا موقعی که از کار نیافتاده و نرفته تو لیست سیاه استفاده خودش رو ازش بکنه.
بله همه کارها رو کردم فعلا بی خیال یک کپی از ش نگه میدارم اگر 6-7 ماه دیگه خواستم ویندوز عوش کنم یه فکری براش می کنم
راستی موقع ثبت نام آویرا خودش رفت و تا برج 7 سال 2009 آنتی ویروس رو فعال کرد... این خیلی عالیه ... به نظرتون در کل انتخاب خوبی برای داشتن آنتی ویروس اصلی رایانه ام داشتم؟ یا باز هم می تونم انتخاب بهتری داشته باشم؟
مسئله خیلی ساده است با وین ررنقل قول:
1-محتوای اون پوشه اپدیت را سلکت آل کنید.راست کلیک کرده و گزینه اد تو آرشیو را انتخاب کن.فرمت آرشیو را زیپ انتخاب کن.اسم فایل فشرده را ivdf_fusebundle_nt_en.zip باید باشد.دقت کن zip.zip تکرار نشود
فایل فشرده را کپی کن و ببر تو دسکتاپ . اویرا را باز کن گزینه اپدیت دستی را بزن.به ادرس دسکتاپ برو باید پوشه را ببینی.اگر ندیدی بدان که فایل فشرده را اشتباه درست کردی و ربطی به چیز دیگری ندارد.از نسخه 8 کلاسیک استفاده میکنی؟
دستت درد نکنه پدرام تمام مراحل رو طی می کردم الان یکبار دیگه امتحان کردم فکر کنم توی نام گذاری یک مشکلی بود به هر حال جواب داد!
با سلام خدمت دوستای خوبم من آویرا نسخه پرمیموم سویت 8 رو نصب کردم و خودبرنامه 26 مگ هستش ولی میخوام
آپدیت کنم میزنه 38 مگ برای آپدیت این حجم واقعیه و اگه هست میتونم فایل های آپدیت رو بگیرم و دستی وارد کنم نه اگه میشه از کجا بگیرم ممنون از لطفتون
نقل قول:
این آپدیتی که برای شما این حجم رو نشون میده همه اش مربوط به دیتابیس آنتی ویروس نمیشه. برای کسانی که در
ایران و یا کشورهایی زندگی میکنند که دارای سرعت اینترنت بالایی نیستند من قسمتی از تنظیمات این آنتی ویروس
رو در پایین براتون میزارم.
در این قسمت از تنظیمات که مربوط به قسمت آپدیت خود برنامه میشه و نه دیتابیس شما تعیین میکنند که خود نرم
افزار آنتی ویروس اتوماتیک آپدیت نشه. در قسمت تنظیمات پیش فرض این آنتی ویروس طوری انتخاب شده که هر
وقت نسخه جدیدی از برنامه اومد اون رو همراه با دیتابیس آنتی ویروس دانلود و نصب کنه و بعد از نصب هم در صورت
نیاز سیستم کاربران رو ریستارت کنه.
برای تغییر تنظیمات پیش فرض آپدیت نرم افزار مراحل زیر را انجام بدید.
اول باید به قسمت تنظمیات آنتی ویروس وارد بشید که در این آنتی ویروس به اسم Configure معرفی شده.
وارد تنظیمات که شدید از بالای پنجره باز شده در سمت چپ که با فلش قرمز نیز مشخص کردم Expert Mode رو
اول تیک میزنید.
حالا طبق توضیحات زیر که با شماره های داخل عکس تطبیق داده شده آنتی ویروس خودتون رو تنظیم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره یک در عکس بالا همانطور که قبلا نیز گفتم تنظیم پیش فرض خود آنتی ویروس برای دانلود اتوماتیک
نسخه جدید منتشر شده و نصب اتوماتیک آن بر روی سیستم کاربران است و در بعضی مواقع ممکن است بعد از
نصب نسخه جدید پیغام ریستارت کردن سیستم بهتون نشان داده بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این قسمت شما تعیین میکنند که اگر نسخه جدیدی از این آنتی ویروس از طرف کمپانی این آنتی ویروس
ارائه شد بهتون اطلاع بده. با انتخاب کردن این گزینه نسخه جدید در صورت موجود بودن اتوماتیک دانلود نمیشه و
فقط جهت اطلاع شما بهتون خبر میده که آیا اون رو دانلود کنه یا نه.
شما در پایین همین گزینه یعنی شماره 2 گزینه ای دیگری در اختیار دارید که شما تعیین میکنید که پیغام اطلاع
رسانی برای دانلود نسخه جدید هر چند روز بهتون نشون داده بشه. بوطر مثال تنظیم پیش فرض آنتی ویروس
بر روی 7 روز تعیین شده که شما میتونید اون رو کم و زیاد کنید. اگر کسی در روز اولی که پیغام اطلاع رسانی
بهش نشون داده شده به هر دلیلی نتونست نسخه جدید رو از طریق خود آنتی ویروس دانلود کنه در اون صورت 7
روز بعد دوباره بهش پیغام اطلاع رسانی نشون داده میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این قسمت شما تعیین میکنید که در صورت وجود داشتن نسخه جدیدی از آنتی ویروس اون رو اتوماتیک دانلود
نکنه. با انتخاب این قسمت یعنی شماره 3 به شما هیچ پیغامی جهت اطلاع رسانی از ارائه نسخه جدید نشان داده
نخواهد شد.
حجم فعلی نسخه های مختلف این آنتی ویروس بالاتر از 20 مگابایت است. پس اگر میخواهید که فقط دیتابیس و
انجین آنتی ویروس آپدیت بشه یا شماره 2 و یا شماره 3 را انتخاب کنید. چون دانلود بیشتر از 20 مگابایت برای
کسانی که دارای اینترنت پر سرعت نیستند واقعا مشکله و به نظر من اصلا نیازی هم به این کار وجود نداره حتی
اگر اینترنت پر سرعت هم داشته باشید.
من با این وجود که از اینترنت پرسرعت و 24 ساعته استفاده میکنم اما هیچ وقت آنتی ویروس رو طوری تنظیم
نمیکنم که اتوماتیک به نسخه جدید ارتقا داده بشه. چون این کار در بعضی موارد باعث درست کار نکردن قسمت
هایی از آنتی ویروس میشه. شاید برای بعضی برنامه ها نصب نسخه جدید بر روی نسخه قدیمی درست باشه
و مشکلی بوجود نیاره اما با تجربه ای که پیدا کردم این کار در مورد برنامه های امنیتی اصلا و به هیچ وجه درست
نیست.
اصولا شما باید اول نسخه قدیمی آنتی ویروس خود را کاملا پاک کنید و سیستمتون رو رستارت کنید و بعد نسخه
جدید را نصب کنید. این روش رو من برای همه برنامه های امنیتی چه فایروال و چه آنتی ویروس و چه آنتی اسپای
ور توصیه میکنم.
موفق باشید.
یه سوال داشتم
من از Avira AntiVir Premium 8.1.0.367 استفاده می کنم.وقتی می خوام اون رو اپدیت
کنم ارور میده که نمی تونه به سرور وصل بشه ولی وقتی از V P N استفاده می کنم اپدیت میشه.
با آنتی اسپایور Malwarebytes هم همین مشکل رو دارم.
می تونه از V P N باشه؟لطفا راهنمایی کنید.
من از avira premium security suite استفاده میکنم می خواهم بدونم keyاین محصول فقط قبل از ریختن این برنامه قابل اجرا است یا وقتی نصب است هم میشه اجرا کرد وسایت ورژن های جدید رو هم بزارین ممنونم saleh