نه بابا این طور ها هم نیست.یه بار هیت سینک من درست جا نرفته بود و با gpu اتصال نداشت. داشتم تست میگرفتم دیدم دما رفته رو 150 . نزدیک 10 ثانیه بعد stop کردم تست رو :31:نقل قول:
به هر حال دمای +120 یعنی مرگ!
خوشبختانه هم هیچی نشد!:5:
نه بابا این طور ها هم نیست.یه بار هیت سینک من درست جا نرفته بود و با gpu اتصال نداشت. داشتم تست میگرفتم دیدم دما رفته رو 150 . نزدیک 10 ثانیه بعد stop کردم تست رو :31:نقل قول:
به هر حال دمای +120 یعنی مرگ!
خوشبختانه هم هیچی نشد!:5:
آقایون دمای 67 درجه واسه 8600GT Silent که البته خودم یه فن روش گذاشتم چطوره؟
زیر لود میره رو 67 در حالت عادی 55-50 هستش
دقیقاً عین مال من فقط مال من 8500 GT هست.نقل قول:
دوست عزیز ساختار PCb , تراشه ها اونم از بهترین و مرغوبترینشون اینطور نیست که بتونن چنین دمایی رو تحمل کنن و آسیب نبینن!نقل قول:
نه بابا این طور ها هم نیست.یه بار هیت سینک من درست جا نرفته بود و با gpu اتصال نداشت. داشتم تست میگرفتم دیدم دما رفته رو 150 . نزدیک 10 ثانیه بعد stop کردم تست رو
خوشبختانه هم هیچی نشد!
قطعا سنسور شما دچار خطا شده...
به به اردی جون:دینقل قول:
آقایون دمای 67 درجه واسه 8600GT Silent که البته خودم یه فن روش گذاشتم چطوره؟
زیر لود میره رو 67 در حالت عادی 55-50 هستش
بله خوبه
این برنامه به جه دردی می خوره؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی؟
با این میتونی از گرافیکت تست پایداری بگیری Stability test یا قدرتش رو بسنجی Benchmarking نرم افزار مناسبیه و تنظیمات خوبی هم دارهنقل قول:
این برنامه به جه دردی می خوره؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
نقل قول:
منظور شما اینه که ی چیزی مشابه 3D Mark هست ولی سریعتردرسته؟
زمانش که قابل تنظیمه!نقل قول:
منظور شما اینه که ی چیزی مشابه 3D Mark هست ولی سریعتردرسته؟
تقریبا...
سلامنقل قول:
دوست عزیز ساختار PCb , تراشه ها اونم از بهترین و مرغوبترینشون اینطور نیست که بتونن چنین دمایی رو تحمل کنن و آسیب نبینن!
قطعا سنسور شما دچار خطا شده...
من مي تونم يك عكس بگذارم كه دماي 197 براي كارت گرافيك را نشان مي دهد (هيت سينك كارت فاصله گرفته بود)
و رسيدن به اين دما نيز درجه به درجه و در طي حدود 30 دقيقه انجام شد و دماي شروع نيز 112 بود كه ميشه گفت 30 دقيقه متوسط دماي اطراف 140 داشته
در نهايت سيستم خاموشيد!!
و الان داره كار مي كنه
برادر من مگه میشه!!؟؟نقل قول:
سلام
من مي تونم يك عكس بگذارم كه دماي 197 براي كارت گرافيك را نشان مي دهد (هيت سينك كارت فاصله گرفته بود)
و رسيدن به اين دما نيز درجه به درجه و در طي حدود 30 دقيقه انجام شد و دماي شروع نيز 112 بود كه ميشه گفت 30 دقيقه متوسط دماي اطراف 140 داشته
در نهايت سيستم خاموشيد!!
و الان داره كار مي كنه
واحدش چی بوده!؟:دی
تو دمای 150 برای مرغوبترینش کلا داغون میشه!!!!