سلام دوستان
من يه لپ تاپ مدل وایو vgn-fz240eb دارم ميخوام روش ويندوزxp نصب كنم ولي درايورشو ندارم ميشه كمكم كنيد من چيكار كنم
Printable View
سلام دوستان
من يه لپ تاپ مدل وایو vgn-fz240eb دارم ميخوام روش ويندوزxp نصب كنم ولي درايورشو ندارم ميشه كمكم كنيد من چيكار كنم
سلام دوستان
یا باید دانلود کنی یا بخری راه دیگه هم ندارینقل قول:
نصف اینجا در مورد سونی زدیم ... بدون خوندن مطالب چرا پست میزنید ؟ :13:نقل قول:
در ضمن من اگر کاربری باشه که بخاطر سریعتر جوب گرفتن پست تکراری بده دیگه اصلا راهنمایی اش نمیکنم :41:
جواب نده خوب:d
:8::8:با سلام خدمت دوستان عزیز در اول تقاضا دارم تاپ ها رو بخونین بعد اگر به مقصودتون نرسیدین یه تاپ جدید بزنین تا از ازدیاد بیجای تاپ ها جلو گیری شه:46:
:8::8:من درایور فینگر پرینت دستگاه sony nr 490 رو می خواستم که البته فکر نکنم با بقیه مدل های sony فرقی داشته باشه :10::10:
مرسی سهیل جان البته مدیریت اونها رو قفل و یا حذف میکنه و به تاپیک مقصد راهنمایی شون میکنهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز در اول تقاضا دارم تاپ ها رو بخونین بعد اگر به مقصودتون نرسیدین یه تاپ جدید بزنین تا از ازدیاد بیجای تاپ ها جلو گیری شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من درایور فینگر پرینت دستگاه sony nr 490 رو می خواستم که البته فکر نکنم با بقیه مدل های sony فرقی داشته باشه
مدل NR که اصلا فینگرپرینت نداره !!! ، غیر از این که با app ها و sony shared library درایور نصب بشه :
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNNR490ET®ion_id=1
اما میتونی از درایور مشابه اش برای ویستا هوم پریمیوم سری CR استفاده کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم جواب بده و مشکلی نداشته باشی
مرسی سهیل جان البته مدیریت اونها رو قفل و یا حذف میکنه و به تاپیک مقصد راهنمایی شون میکنهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز در اول تقاضا دارم تاپ ها رو بخونین بعد اگر به مقصودتون نرسیدین یه تاپ جدید بزنین تا از ازدیاد بیجای تاپ ها جلو گیری شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من درایور فینگر پرینت دستگاه sony nr 490 رو می خواستم که البته فکر نکنم با بقیه مدل های sony فرقی داشته باشه
مدل NR که اصلا فینگرپرینت نداره !!! ، غیر از این که با app ها و sony shared library درایور نصب بشه :
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNNR490ET®ion_id=1
اما میتونی از درایور مشابه اش برای ویستا هوم پریمیوم سری CR استفاده کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم جواب بده و مشکلی نداشته باشی
:8::8:در اول شرمنده حواسم نبود مدل cr490 بود بعدش دستت درد نکنه دانلود کردم ولی تو XP جواب نداد در واقع من درایور Biometric Coprocessor رو می خوام و چون فقط فینگر نصب نیست فکر کنم اون باشه مرسی:10::10:
آها برای XP میخوای ؟
ببین یه سورس بهت میدم باید کمی توش بگردی برای سری مشابه CR ... توی تاپیک درخواست درایور (همینجا) یه لینک سونی آسیا گذاشته بودم ، اگر مدل آسیا مشابه داشت درایورش رو هم برای XP 100 درصد بگیری :
کد:http://www.sony-drivers.com/
یه سر هم بزن خود سایت سونی esupport برای دانلود درایورها چون سری SZ همین FP رو دارند و قابلیت نصب XP بهمراه درایورها رو داره
ممکنه بتونی پیدا کنی در درایورهای سیستم عامل دومش : XP