کدی که در قسمت آپدیت آیفن برای دانلود گذاشتن error میده لطفاً برای دانلود iplus2.0 راهنماییم کنید.
Printable View
کدی که در قسمت آپدیت آیفن برای دانلود گذاشتن error میده لطفاً برای دانلود iplus2.0 راهنماییم کنید.
برو تو اینجانقل قول:
کد:http://p30world.com/forum/showthread.php?t=208606
منظورم همین کدی است که در بالا آوردید موقع دانلود iplus این error رو میده :
We are sorry but file '482063' not found on node w3.wikifortio.com
اگر سایت دیگری برای دانلود iplus سراغ دارید لطفاً بگید تا من هم دانلود کنم . با تشکر
من الانn95 8GBدارم ميخوام عوض كنم يه ايفون بگيرم مي خوام بدونم اين گوشي چي داره كه اينهمه اسم دركرده ضمنا قيمتش چنده
من الانn95 8GBدارم ميخوام عوض كنم يه ايفون بگيرم مي خوام بدونم اين گوشي چي داره كه اينهمه اسم دركرده ضمنا قيمتش چنده
سلام
کسی میدونه چرا من با هر برنامه ای که میخام از روی دی وی دی فیلم بریزم رو آیفون صدای فیلم چرا خراب میشه؟
میشه به آیفون codec اضافه کرد؟
یا یه برنامه ای که این مشکل رو نداشته باشه لطفا معرفی کنید که بشه فیلم رو با زیرنویسش ریخت
ممنون
مولتی تاچ ، ال سی دی 16 میلیون رنگ و 3.5 اینچی ، سرعت پردازش بالا ، سیستم عامل مکینتاش ، مرورگر سافاری ، گرفایک بالای گوشی و غیره ....نقل قول:
از نرم افزار Xilisoft DVD to iPod Converter 4 استفاده کن ...نقل قول:
مرسی
رفتم که تست کنم
سلام من هر کار میکنم نمیتونم برنامه iphone pc suite رو اجرا کنم همشerror framework mide هر نوع framework بود download کردم تمام ورژنهارو اما باز کار نمی کنه لطفا طوری راهنماییم کنید که یک تازه کار ( خودم ) بفهمه که چیکار کنه ممنونم
شما نرم افزار Microsoft .NET 2.0 رو نصب کردی؟نقل قول: