مشکل اینم اینه که x-y صفر است ونمیشه از 2 طرف برد(صفر وارون ضربی نداره)نقل قول:
Printable View
مشکل اینم اینه که x-y صفر است ونمیشه از 2 طرف برد(صفر وارون ضربی نداره)نقل قول:
بله این گزاره به نفی مقدم درست استنقل قول:
بااینکه با جوابت حال کردم.!!:46:نقل قول:
ولی این یه گزاره شرطی نیست که بگیم به نفی مقدم درسته این دو جمله 2 گزاره متفاوتند.
به چند طریق میتوان مربع 4 در 4 را با 2 عدد 0 و1 پر کرد به طوری که جمع هر سطر و ستون برابر 2 باشد؟
به نظر من به 90 حالت :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مسئله رو هم با گراف و هم با جدول البته طوری دیگه حل کردم (با توجه به این نکته که هردفعه دو سطر وجود داره که مکمل هم باشند یعنی اگه یکی1100 دیگری 0011 است)
ولی هیچ کدوم به سادگی و زیبای راه حل elector girl نبود.
:31::5::46:
10تابسته ی 10تایی قرص داریم به عبارتی می شه 100تادونه قرص.توی این 10تا بسته 1بسته ازقرص ها خرابه توجه کنیدکه هر10تاقرص توی بسته خرابه.ما یه ترازوی دیجیتالی داریم که فقط یک بار می تونه اندازه گیری کنه وبعدنشون دادن اولین عددخاموش می شه.
ما چطور می تونیم فقط بایک بار اندازه گیری بفهمیم که کدوم یکی از این ده تا بسته خرابه ؟ یادتون باشه هر قرصی که خراب می شه دیگه وزنی نداره و وزنش صفر(0) می شه
بسته ها رو از 1 تا 10 شماره میزاری بعد از اولی یکی از دومی 2 تا همینجور از 10 امی 10 تا بعد وزن میکنی باید وزن بدست اومده برابر وزن 55 قرص باشه به هر تعداد که کم بود اون کیسه خرابه (البته فک کنم باید ذکر کنی وزن قرص سالم و میدونیم و وزن قرص ها یکیه)نقل قول:
در یک اتوبوس ۷ بچه مدرسهای نشستهاند. هر کدام از آنها ۷ کیف دارند. در کیف هر یک از آنها ۷ گربه ماده هست که هر کدام ۷ بچهگربه را حامله هستند. در این اتوبوس چند پا وجود دارد؟
پاسخ یک عدد است که پسورد این فایل اکسل است.
فایل اکسل را ازاينجا دريافت كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عدد به دست آمده را وارد کنید تا داخل آن بشوید و اسمتان را به انتهای فهرست بیافزایید. بعد هم برای سایر افراد بفرستید.
البته من خودمم نميدونم آدمارو 2 پا حساب كرده يا 4 پا !!!:31:
من جواب اتوبوسو پیدا کردم...
اسمم توی لیست نوشتم.