staff برو بعد سرچ ..نقل قول:
مربی .. مربی youth بعد
یکی رو انتخاب کن ..
یه جا داره که می تونی انتخاب کنی ...
اولیش نوشته club
Printable View
staff برو بعد سرچ ..نقل قول:
مربی .. مربی youth بعد
یکی رو انتخاب کن ..
یه جا داره که می تونی انتخاب کنی ...
اولیش نوشته club
كسي يه سايت يا وبلاگ و يا هر چيز ديگه اي نمي شناسه كه اطلاعات كافي در مورد اين بازي داشته باشه ؟ من هر كار مي كنم از اين بازي سر در نمي يارم . اگه مسخره نمي كنيد فقط تونستم نصبش كنم . از بقيه چيزهاش سر در نياوردم . اصلا مي شه وارد استاديوم هم شد و بازي كرد ؟
..........
...........
اگه كسي راهنماي جامعي داره ممنون مي شم ازش .
بیا پیش خودمون بپرس...
اره می شه رفت توی استادیوم ولی نره بهتره چون بازیش خیلی سخته چون فقط 1 بازیکن داری و همش دفاع و دروازه بانت سوتی می دن ...
اگه خدا بخواد تا چند وقت دیگه یک آموزش کلی از ادیتور و بازی درست میکنم.اینجا هم میزارم.
از ادیتورش هم استفاده می کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
من دوست ندارم بازی خیلی ضاع می شه .......
اصل بازی به ادیتوره.چیه این قدرتاش؟نمیدونم رونالدینیو فلان و اون فلان.ویرا ابر ستاره بعد کامبیاسو معمولی.اصلا هیچی حالیشون نیست اینا.باید خودم یکم قبل بازی اینا رو درس کنم.
البته ما با ادیتور کارای دیگه هم میکنیم.مثه برگزاری لیگ فانتزی که دیگه کل کارش با ادیتوره.
می خواین ادیتورو نزارم براتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من اسلحه می کشی ؟؟؟/
بزنم روستاهات رو نوبل کنم ؟؟؟دی:
من ورداشتم هر چی ایرانی بووود رو قوی کردم بازی خیلی چرت شد دوباره از اوول اومدم ...
نه دیگه من تابلو بازی نمیکنم.میرم اونایی که لولاشون ضایع اشتباسو درس میکنم.مثه رونالدینیو که بهترین بازیکن بازی بود.از این کارا که ایراد نداره
کلا این کار ارزش کلی بازی رو پایین میاره من فقط چون آرسنال رو همیشه می گیرم رفتم اسم استادیوم رو عوض کردم از امارات تبدیل کردمش به استادیوم ایراننقل قول:
این قسمت ادیتور که میگید کجاست؟