Muhammad The Last Prophet
نام انیمیشن : ( Muhammad The Last Prophet ( 2002
داستان : خب داستانش معلومه دیگه : دی
داستان زندگی حضرت رسول ( ص ) هستش...از زمانیکه در غار حرا حضرت جبرئیل بر ایشون نازل میشه...تا اسلام آوردن
بلال حبشی و حمزه و... و شهادت سمیه ( س ) به عنوان اولین بانوی شهید اسلام...
از اونطرف هم هجرت مسلمانان به حبشه تا به جای پیامبر زیر تیغ نامسلمونا خوابیدن حضرت علی و خلاصه تقریبا تمام حوادث مهم صدر اسلام
رو به زبانی انسان پسندانه و اسلام ناب گونه بیان کرده...
توضیحات :
1- خب واقعا یک نکته ای که باعث شد من از دیدن این انیمیشن مشعوف شم ، تاریخی بودن اونه...
یعنی میشه به عنوان یک اثر تاریخی-مذهبی بهش اشاره کرد...
البته من خودم بیشتر تمایل دارم که اینجور کارا تماما جنبه ی تاریخی داشته باشن ، چون وقتی که مذهب به یک اثری تزریق میشه
خواه یا ناخواه کار جانب دارانه میشه...چون غیر از این اصلا امکان نداره که مثلا یه مسلمون یه کار مذهبی ( توجه کنید که مذهبی و نه تاریخی ) در مورد
دین محبوبش بسازه و توش سعی در طرفداری نداشته باشه...
این کار کم و بیش این خواسته ی من رو ارضا کرد...اینکه از همرکابی ابوبکر از یک جهت صحبت کرد و از خوابیدن علی ابن ابی طالب به جای پیغمبر در زیر شمشیرهای کافران
از سویی دیگر و نشون داد که در اوایل ظهور اسلام همه ی این اشخاص زحمت کشیدن و حجاب سنی و شیعه رو در نظر نگرفت
یکجورایی با اعتقادات من همخونی داشت...
2-نکته ی جالب دیگر...نمیدونم آقای Richard Rich کارگردان این کار خارجیه مسلمون هستن یا خارجی مسیحی ، ولی هرچه و هرکه هستند
تو این کارشون یکبار هم چهره های پیامبر و حضرت علی و حتی حمزه عموی پیغمبر رو نه نورانی کرد ( که خود نمادی از خورشید پرستی باستان هست:13:)
و نه نشون داد...ولیکن ماها که کباده ی اسلام میکشیم تو کوچه بازارمون چهره ی تک تک این بزرگوار ها رو بر اساس سلیقه ی شخصیمون نقاشی میکنیم.
3-جدای از این حرفا ، از نظر هنری واقعا میشد یه حرکتایه جالبتری توش انجام داد...یه همچین داستان نابی ، بیش از اینها جای مانور داشت.
کارگردان : Richard Rich
نمره ی من : 7.5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک :
کد:
http://www.imdb.com/title/tt0430377