جواب می طلبیم...نقل قول:
مگه برای مرحله 2 فصل دیگه ای هم برای J ها نیاز هست؟ من فکر می کردم برای مرحله 2 المپیادs ها نیاز باشه...فصل 6...
Printable View
جواب می طلبیم...نقل قول:
مگه برای مرحله 2 فصل دیگه ای هم برای J ها نیاز هست؟ من فکر می کردم برای مرحله 2 المپیادs ها نیاز باشه...فصل 6...
بلد باشی بهتره ...نقل قول:
نقل قول:
با معزت خواهی از استاد عزیز محمد حسین جان
سوال یک >>> واسه ی زمین که نیست بگیم که بگیم ماهواره ها تو دیگر سیاره ها اقمار طبیعی اقماری اند که در بدو تولد سیاره با اون به وجود اومده ولی بعضی از اقمار توسط جاذبه ی سیاره ای مثل زحل یا مشتری از کمر بند سیارکی به دام می افتند که به اونا اقمار طبیعی نمیگن
چرا معذرت ؟ خوشحال می شیم توضیحات شما رو بشنویم ...
در مورد جواب شما به سوال یک باید بگم که فکر کنم جوابتون درست نباشه ... چون بقیه سیارات مثل مریخ ، زهره ، زحل و ... قمر مصنوعی داشتن ... مثلا کاسینی ...مارس اکسپرس و... . اونطوری که من به ذهنم میاد تعریف قمر مصنوعی همین بود که گفتم ...آخه الان وضعیت ماه خودم مشخص نیست که بعدا به دام افتاده یا نه از خود زمین بوده ... شما منبعی دارین که تعریف شما توش نوشته شده باشه ؟
من هم الان همین رو گفتم ...نقل قول:
در مورد قمر طبیعی که دوستان گفتن.راستش هر دو تعریف که محمد حسین جان و Mr Shaibow دادن درسته.یعنی هم می تونی بگی چون جزوء ماهواره ها نیست قمر طبیعیه و هم می تونی بگی چون جزوء سیارک های معلق نیست قمر طبیعیه.ولی تعریف دوم یکم کم مطرحه.چون ما هنوز نمی دونیم واقعا قمری که داریم می بینیم جزوء سیارک های سرگردان هست یا از خود سیاره .مثلا هنوز ما تو وجود ماه خودمون موندیم و نمی دونیم ایا اون تکه ای از مریخه که به سمت ما اومده یا سیاره ای به ما بر خورده و بعد ماه از ما کنده شده.برای همین من تعریف اول محمد حسین رو بیشتر قبول دارم.
نقل قول:
حلقه های اورانوس رو محمد حسین خیلی خوب توضیح دادن.
من در مورد خورشید گرفتگی که محمد حسین توضیح داد هیچی نمی تونم بگم جز دستت درد نکنه.
مرتضی جان ما رو خجالت نده دیگه ...
به نظر من باید بگیم که همیشه یه طرف ماه برای ما توسط خورشید روشن می شه ... . اینطوری می تونه قابل درک تر باشه تا اینکه بگیم همیشه یه طرف ماه بسمت ما هست یا اینکه ما همیشه یه سمت رو ببینیم ...نقل قول:
در مورد دیدن اون طرف ماه باید دو چیز رو بدونی .
1. ماه در هر روز تنها 50 درصد سطحش رو به ما نشون می ده.حالا اگه جایی که خورشید روشن کرده همون سمت ما باشه ما ماه رو می بینیم.
2 دوره گردش ماه بدور خودش با دوره گردشش به دور زمین با هم تقریبا برابر هست.یعنی همیشه یک سمتش به سمت ماست.
اینطور نیست ؟
پرنیان جان در مورد اون سوالی که در مورد ستاره ی نزدیک ماه کردی : من دیشب بیرون بودم ... تقریبا سه ساعت ماه رو رصد کردم ... تا دایره ای به قطر 40 درجه من هیچ جسمی نزدیک ماه ندیدم ... با نرم افزار هم چندین رو قبل رو جستجو کردم اما چیزی ندیدم ... می شه تو.ضیحی در مورد اون جسم بدی ... مثلا رنگش یا تقریبا قدرش چنده یا چشمک می زد یا نه و ... . نورانی ترین جسمی که نزدیک ماه بود تقریبا سه ماه پیش بود و اون هم مشتری .
موفق باشید .
بابا دمتون گرم !
سلام ........
از همه ممنونم .......دستتون درد نکنه .....
دیگه گرفتم ! واقعا از( محمد حسین عزیز , آقا مرتضی ,mr shaibow و aslan aslan )ممنونم !:11:
راستی در مورده اون ستاره ! نمی دونم چی بگم ! اصلا بی خیال ! آخه نمی تونم توضیح بدم !
بی خیال ....(ممنون از توجهتون )
:40::40::40:Thanks a Biiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiion Dears
اولا سلام دوما اینکه می شه با پیدا کردن ترکیبات سنگ های یک سیاره به این پی برد که اون قمر منشاش رو می شه از کجا دونست یعنی توضیحی برای منشاش وجود داره یا نهنقل قول:
همه دوستان جواب عالی دادن .من فقط سعی کمی کنم یه جاهایش رو کامل کنم.
در مورد قمر طبیعی که دوستان گفتن.راستش هر دو تعریف که محمد حسین جان و Mr Shaibow دادن درسته.یعنی هم می تونی بگی چون جزوء ماهواره ها نیست قمر طبیعیه و هم می تونی بگی چون جزوء سیارک های معلق نیست قمر طبیعیه.ولی تعریف دوم یکم کم مطرحه.چون ما هنوز نمی دونیم واقعا قمری که داریم می بینیم جزوء سیارک های سرگردان هست یا از خود سیاره .مثلا هنوز ما تو وجود ماه خودمون موندیم و نمی دونیم ایا اون تکه ای از مریخه که به سمت ما اومده یا سیاره ای به ما بر خورده و بعد ماه از ما کنده شده.برای همین من تعریف اول محمد حسین رو بیشتر قبول دارم.
.
صفحه ی 262 و 263 دینامیکی توضیح دادهنقل قول:
همداری رو من هم نفهمیدم چی بود.
دینامیکه دیگه سخته :11:
بزرگان می گن که بحثی رو که نمی دونی شرکت نکننقل قول:
والا من از اول تو قضیه نبودم ولی این تاپیک آخری ها رو که دیدم یه چیزایی تو ذهنم اومد :
یادمه یه امتحان بود که بچه های جهانی طرح کرده بودن که یه همچین موردی شبیه مورد شما توش بود
این ستاره یا جمسی که می گین امکان داره اجسام زیر باشه :
1- هواپیمایی که روی خط دید شما حرکت می کنه
2- دنباله دار
3- خطای عینک "این مورد رو اصلا نمی شه روش بحث کرد"
فعلا . . .
بحث کروی تا حدی گسترده است که نمی شه تو 10 سال هم جمش کردنقل قول:
ولی در این حد بگم که در سواد ما حتی برخی از مسائلش نمی گنجه "مال دانشجو های سطح بالاست " این مسائل برای این طراحی شده که دانش آموزان 4 سطح ضعیف متوسط قوی و نابغه رو پوشش بده کسی که 2 سال بدور از دانشگاه کروی کار کرده "حالا معلم داشته یا نه " متوسط است که 50 % مسائل رو باید بدون اشکال حل کنه :27: فصل 6 هم به طور خلاصه در فصل 2 منظور شده مطالعش خیلی واجب نیست و آدمو گیج می کنه منبع المپیاد 2 مرحله برای j & s تا آخر فصل 2 هستش حرفای من رو حداقل تو این یه مورد جدی بگیرید :8:
نقل قول:
1و2 که نیست 3 رو هم که سوادم ....
حتما Ufoها بودن! دیروز شب اومدن رفتیم گردش!(فقط برای خنده گفتم ها!)
ممنون. بر روی چشم.نقل قول:
حرفای من رو حداقل تو این یه مورد جدی بگیرید
کجا؟ تو دوره یا جای دیگه؟نقل قول:
یادمه یه امتحان بود که بچه های جهانی طرح کرده بودن
در ضمن نمی شه از ماشین حساب خودمون تو دوره استفاده کنیم؟
نقل قول:
سلام
1- سوالای بچه های جهانی بهار امسال از معدود مدارس تهران به عمل اوومد که دربارش فکر کنم تو یه وبلاگ با عنوان :: IRAO2006 اومده اینم بگم که امتحانای دوره رو فقط کمیته ی نجوم می گیره نه کسی یا جایه دیگه :46:
2- چرا ولی ماشین حساب های باشگاه مگه چشونه هم 2 خطی اند هم ساده است کار باهاشون ولی خوب آدم چرا کار بیهوده کنه که احتمال بره گیر بیفته مساله سر یه زندگیه :8:
سلاااااام
امیدوارم خوبه خوب باشین ....
چندتا سوال ؟؟؟
1.حدس بزنید که اگر مشتری ستاره ی کم نوری بود و با خورشید یک سیستم مزدوج ستاره ای تشکیل می داد , بر حیات در روی زمین چه تاثیری داشت ؟
2.ماهیت اساسی تفاوت پلوتون با سیارات برجیسی چیست؟ ( این سوالو شک دارم که جوابم درسته یا نه :31:)
3.فرض کنید بتوانید روی سطح مرئی زحل در نقطه ای نزدیک استوای آن بایستید .حرکت ظاهری ذرات در هر حلقه را از نظر دیدتان شرح دهید .
3.این یکیم شک دارم ! > عنصر بارز در جو سیارات برجیسی کدام است ؟
ممنون ...