سلام. چندتایی سوال دارم که ممنون میشم بهشون جواب بدید:
1- بچه ها من یک nokia 6120 classic دارم و میخوام که تقویم میلادیشو به هجری شمسی تبدیل کنم.
قبلا تقویم روش نصب کردم. اما اون چیزی که دلم میخواد اینه که بشه همین تقویم میلادیشو تبدیل به فارسی کرد که همیشه دم دست باشه و دلم نمیخواد یک تقویم فارسی معمولی نصب کنم و هر وقت ازش خواستم استفاده کنم کلی دکمه فشار بدم تا ببینم امروز چندمه!
2 - میخواستم بدونم که برای فارسی کردن محیط گوشی ای مثل گوشی خودم آیا باید نرم افزار خواستی رو استفاده کنم؟ اگه یه راهنمایی کلی توی این زمینه بکنین کلی ممنون میشم!
3- من خیلی راحت نرم افزارهای جاوا رو روی گوشیم نصب میکنم اما نمیدونم چرا فایلهای sis رو نمیتونم نصب کنم. نصب این جور فایلها چطوریه؟ اصلا روی گوشیهای نوکیا نصب میشن؟ روش نصب خاصی دارن؟
4- نمیشه رزلوشن بازیهایی که رزلوشنشون کمتر از رزلوشن مبایل هست رو فول اسکرین کرد؟ یا عکسش، رزلوشن بازیهایی که روی گوشی نمیاد رو کم کرد تا روی گوشی اجرا بشه؟
5- کاملترین دیکشنری ممکنه (انگلیسی به انگلیسی) برای مبایل چیزی هست؟ اگه هست لطفا لینک رو مرحمت کنید.
این یکی رو که بعید میدونم باشه: متن کامل قرآن + ترجمه ی فارسی + صوت، اگه حتی متن و صوت فقط باشه مشکلی نیست. هست همچین چیزی؟
6- شبیه سازی چیزی هست که بشه بازیهای مبایل رو روی کامپیوتر نصب کرد؟
اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم منو راهنمایی کنه.