بچه ها سوال خيلي اضطراري!!!!
از بين برق و مكانيك و كامپيوتر روزانه دانشگاي صنعتي بابل و اي تي وصنايع شبانه اروميه و صنعتي اروميه كدومو بالاتر بزنم؟
Printable View
بچه ها سوال خيلي اضطراري!!!!
از بين برق و مكانيك و كامپيوتر روزانه دانشگاي صنعتي بابل و اي تي وصنايع شبانه اروميه و صنعتي اروميه كدومو بالاتر بزنم؟
با سلام
چند روز بیش برای ثبت نام در سایت اقدام کردم ولی بخاطر سرعت بائین و مشکلاتی که داشت بیغام عدم تکمیل ثبت نام و مجددا" اقدام کنید میگرفتم تا این که بعد از چندین بار تلاش انصراف دادم و موکولش کردم به امروز اما متاسفانه موقع ورود به سایت بیغام داد که قبلا" ثبت نام کردید حالا مشکلم از اینجا شروع میشه که به جز شماره داوطلبی و برونده اطلاعات دیگه ای ندارم چون کارتم مفقود شده به بخش فنی خود سایت هم مراجعه کردم اطلاعات کارت رو میخواد ! ! !
از دوستان اگه کسی بتونه منو راهنمائی کنه تا این مشکل رو حل کنم خیلی ممنون میشم امیدوارم تا مهلت ثبت نام تموم نشده یه راهی بیدا بشه !
ممنون عزیزنقل قول:
میدونم فقط میخوام ببینم نظر دوستان چیه؟
با همه سبک سنگین کردنها بین اینا موندم
توی همشون هم احتمال قبول شدن دارم و تقریبا توی یه حده برام
نقل قول:
به نظرتون بین مکانیک روزانه زاهدان، مهندسی مواد و مهندسی کشتی سازی مالک اشتر، مهندسی پتروشیمی و مهندسی گاز بوشهر کدوم رو اولویت بدم
من برق دوست ندارمنقل قول:
اما بر حسب روال کلی
اگه من بودم
اول برق و دوم مکانیک و سوم صنایع و بعد کامپیوتر و بعد هم آی تی رو میزدم
علی علی
سلام دوست عزیز
والا منم با همون شماره پرونده هر چی میزدم میگفت یا اطلاعاتت غلطه یا اینکه مجاز به اتخاب رشته نیستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا این روشش مشکل داره
به نظرم باید دنبال یه راهی بگردی که با این اطلاعاتی که داری بتونی مثلا شماره ی کاربری و بقیه رو پیدا کنی...حالا نمیدونم اصن همچشن امکانی هست یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که هرچه زودتر مشکلت حل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت سازمان سنجش یه قسمتی هست واسه سوال کردن ؛ میتونی از اونجا سوال کنی ، یا تلفن بزنی ...نقل قول:
قطعا مشکلی پیش نمیاد ، چون ازاین اتفاقها زیاد میفته :46:
دوستان کمک. یه سوال فوری:
موقع انتخاب رشته باید معدل رو تایید کنیم.
همیشه میگفتن معدل کتبی. اما اینجا نوشته معدل دیپلم.
معدل کتبی من رو نوشته بعد نوشته معدل دیپلم مورد تایید اینجانب می باشد یا خیر.
من باید معدل دیپلم رو وارد کنم؟ یا همین کتبی منظورشونه؟
ممنون.
بابا دقت!!من كه به اين دقت نكردم ولي فك كنم منظورش معدل كتبي سال سوم باشه چون معدل دیپلم اصلا تاثير ندارهنقل قول:
(هر چند ريز نمرات تاثير داشت ولي اگر معدل كتبي درست باشه ريز نمرات هم درسته)
دوستان سلام
دوستان من بین اینا مکانیک و مواد رو کنار گذاشتم و بین بقیش موندمنقل قول:
ه نظرتون بین مکانیک روزانه زاهدان، مهندسی مواد و مهندسی کشتی سازی مالک اشتر، مهندسی پتروشیمی و مهندسی گاز بوشهر کدوم رو اولویت بدم
شما بودید چی کار می کردید؟
لطفا با توجه به رشته و بازار کار اون نظرتون رو بگید
البته مالک بازار کارش خوبه
علی علی
فوري فوري!!!
دوستان اين اخرين سوال منه!!!!
تو انتخاب رشته معدل متبي امتحان نهايي سال سوم رو بزنيم يا معدل ديپلم [همون معدل سه سال اخر] رو بزنيم؟؟
متشكر از همه
همون کتبی منظورشونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]