قبول شدم
نرم افزار
واحد ارسنجان
خدایا شکرت ...
Printable View
قبول شدم
نرم افزار
واحد ارسنجان
خدایا شکرت ...
بچه ها قبول شدن در آزمون علمی کاربردی سخته یا آسون؟
اگه من از الان بشینم درسای تخصصی رو بخونم فکر میکنید قبول بشم؟
فرشید جان دروش عمومی که واسه هممون یکیهنقل قول:
دروس تخصصی هم واسه شما ضریب کلیش 10 هست ... با این وقت محدود بهتره که رو درسای تخصصی بیشتر وقت گذاشت
مثلا ادبیات را میشه تا یه حدودی جواب داد ... یا زبان را ... ولی درسای تخصصی حتما باید خونده بشه
ممنون از آرزوی قشنگت:11: ... انشالا که اینطوری بشه:10:
نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست خوب درسته این مسائل در ایران هست ولی جدای این مسائل یه نکته ای هم هست :نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم بدون تلاش هیچی را بدست نمیاره ... من اینو پارسال تجربه کردم ...به تو هم پیشنهاد می کنم این یکماهه سعیت رو بکنی .... امیدوارم موفق باشی دوست خوب:11:
صحبتای این دوستمون هم دلگرم کننده است:8:نقل قول:
اون قسمت خواستن توانستن است خیلی تایید میشه:27:
سختی و آسونی هر امتحان بستگی به خوندن یا نخوندش داره :20:نقل قول:
الان اگه با یه برنامه ریزی درست شروع کنی و بخونی حتما قبول میشی:10:
یکماه فرصت کمی نیست ... راستی سینا جان شما رشتت چی بود ؟
تبریکاااااااااااااات ویژه:11:نقل قول:
ما شیرینی می خوایم :27:
سلام دوستان.من توی کارنامه ام زده واحد قبولی دانشگاه واحد قائنات که یکی از شهرهای خراسان جنوبی هستش.انتخاب اولم مشهد بوده که مردود شدم و انتخاب دوم و سوم که بیرجندوکاشمر بودش هیچی برام ننوشته و چهارمین انتخاب خود دانشگاه هستش که قائنات زده.در صورتی که مشهدوبیرجندوکاشمرمهندسی عمران-عمران داره ولی قائنات نداره.کسی می تونه کمکم کنه که این یعنی چی؟
مرسی
من هم رفتم همدان با رتبه 64
منم قبول شدم برق-قدرت ســـاوه با رتبه 23 !!
اما دماوندم قبول میشدم ! :( الان به جای خوشحالی ناراحتم که چرا دماوند نزدم !!!
باید منتظر تکمیل ظرفیت بمونم ! یا اگه بشه انتقالی !
احتمالا قائنات مثل ساوه جدید آوورده این رشته رو و شما هم اولین دانشجویانی هستین که تو این رشته اونجا تحصیل خواهید کردنقل قول:
راستی مبارکتون باشه
نقل قول:
مبارکه دوست عزیز شیرینی ما یادت نره!!
مبارکه دوست عزیزنقل قول:
به نظرم برو یه ترم بمون و بعد انتقالی بگیر
منتظر تکمیل ظرفیت نباش که ممکنه نیاد
با سلام
دوستان گرامی که دودل هستد بخونن یا نخونن تصمیم سختی که نیست باید خوند اگه نخونی به چی میرسید ولی اگر بخونید این امید رو دارید که قبول بشین و از این یک ماه هم سو استفاده بکنید من خودم برای همین آزاد شاید باور نکنید ولی تنها یک ماه بیشتر نخوندم و دو روز آخر رو هم نخوندم که بعدا برای همون دو روز هم تاسف میخوردم که چرا نخوندم و دلهره قبول نشدن داشتم ولی نتایج که یکشنبه اومد قبول شدم اونهم تهران مرکز با رتبه 62 توی رشته و دانشگاه خودم پس یقینا اگر همین یک ماه رو بخونید حتما قبول میشید تهران اگر نتونید قبول بشید شهر های دیگه حتما میتونید در ضمن دوستان علمی کاربردی رو دست کم نگیرید چون اگر سختی آزاد و ملی رو 1.5 برابر هم بکنید به سختی علمی کاربردی نمیرس واقعا سخته سولات پس فکر نکنید راحته پس کم میخونیم و قبول میشیم تنها مقطعی که من دیدم راحت سولات رو میدن دوره کاردانی بوده که آسون بوده ولی کاردانی به کارشناسی واقعا سخت هست دوستان اگر از من میشنوید یک ماه بترکونید کار شاقی که نمیخواهید انجام بدین
در ضمن به تمامی کسانی که قبول شدن تبریک میگم
با آرزوی قبولی همه شما دوستان گرامی و به امید داشتن افراد تحصیل کرده دارای علم در جامعه برای رشد این کشور