اساتيد تعمير كار سخت افزار:
LCD كامپيوترم سامسونگ 19 يكي ضربه بهش زده صفحه LCD داخلش شكسته اما وقتي LCD خاموشه چيزي از شكستگي معلوم نيست!! احتمالان داخلي شكسته لطفا راهنمايي كنيد! چقدر خرجشه؟
Printable View
اساتيد تعمير كار سخت افزار:
LCD كامپيوترم سامسونگ 19 يكي ضربه بهش زده صفحه LCD داخلش شكسته اما وقتي LCD خاموشه چيزي از شكستگي معلوم نيست!! احتمالان داخلي شكسته لطفا راهنمايي كنيد! چقدر خرجشه؟
MBR هارد دیگه چیه؟؟ چه جوری ریست میشه؟؟؟نقل قول:
Master Boot Recordنقل قول:
با استفاده از دستور fixmbr و fixboot ميتوني اين سكتور رو دوباره بنويسي! در محيط recovery console
وقتي سي دي ويندوز رو قرار دادي به قسمت نصب نرو به قسمت recovery console و اين دو دستور رو بنويس
با سلام و خسته نباشید
یک انتقاد
تعمیرات قطعات را تفکیک یا گروه بندی می کردید خیلی عالی بودالعان به عنوان مثال برای تعمیر مانیتور باید کل صفحات را بگردم .
سلام دوستان...كسي درباره ي اسمبل كردن سيستم با عكس مقاله PDF O R WORD نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
راستش من یه سی دی رایتر دارم که چند وقته سی دی رایت نمیکنه(دلیلشو نمیدونم)
اما دوست دارم تعمیرشو یاد بگیرم
از ابتدا تا انتها
....
از کوچکترین قسمت تا بزرگترین قسمت
....
از ساده ترین قطعه تا پیچیده ترین قطعه
....
اصلاً چیزی در مورد تعمیر سی دی رایتر نمی دونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کمک کنین تعمیرو یاد بگیرم:10:
کلی ذوق میکنم:33:
از شما هم ممنون میشم :11:
آخه داره گوشه خاک میخوره.....اصراف میشه.....:19:
باسلام خدمت دوستان عزيز من با يك مشكل روبرو شدم با خطاي access is deniedدر ويندوز xpخواستار كمك از شما هستم وندوز هم عوض كردم ولي نشد فوري فودي ممنون
سلام
من سامان هستم
میدونم این سوالو خیلی جواب دادین ولی ازتون خواهش میکنم منو جداگونه و خیلی ساده رها نمایی کنیید
مشکل سیسستم من اینه که : pro09روش نصب میکنم کاملم نصب میشه حتس اجراشم میکنه (فیلم اولشم نشون میده9 ولی یه دفه کلا سیسستمم گیر مسکنه و باید ریستش کنم حتی بعد از ریست کردنشم وقتی میخاد بیاد تو سیسستم گیر میکنه هی باید ریست کنم تا دیگه گیر نکنه بعد بیاد تو ویندوز . النم ویندوزم مشکل نداره تا وقتیکه اون بازیو اجرا میکنم از دوباره بر میگرده به حالت اولش
تورو خدا ازتون خاهش میکنم منو راهنمایی کنید نمیدونی این سیسستمو من چند بار بردم بدم درستش کنن ولی نشده خیلی تشکر میکنم ممنون راستی مشخصات سیسستمم :motherboard:asuz(model:psvd2-mx se) 1
ram 1.5gig
graf 512 giforce8400
ولی آخرینجایی که بردم گفت رم 512 نیم سوز شده الان همون 1گیگ روشه
بازم تشکر میکنم ازتون ببخشید سرتونو درد آوردم. saman_mute@ymail خیلی خوشحال میشم اگه کمکم کنید واقعا تشکر میکنم
سلام.من کامپیوترم وقتی CASE رو میبندم عمودی میزارم سر جاش بعد نیم ساعت خود به خود خاموش میشه.ولی وقتی بازش میکنم یعنی پشت CASE بازه پاور رو هم از سر جاش باز میکنم آزاد میزارمش درست میشه.نمیدونم چشه ولی حدسم اینه مشکل از پاوره.میشه کمکم کنین.
در ضمن یه مشکل دیگه.وقتی سیستم رو روشن میکنم پیغام میده
CPU FAN ERROR
PLEASE PRESS F1 TO CONTINUE
فن CPU رو چك كنيد. احتمالاً با توجه به اخطاري كه ميده مشكل از فن CPU هست. ببينيد فيش فن به جاي اصليش وصل هست يا نه. شايد فيش فن CPU به سوكت فن سيستم وصل هست و اين اخطار رو شما دريافت ميكنيد.نقل قول: