حاجی این فایلشو یا لینکشو بذار تا ما هم یه حالی بکنیم با این ف ی ل ت ر ش ک ننقل قول:
حاجی این فایلشو یا لینکشو بذار تا ما هم یه حالی بکنیم با این ف ی ل ت ر ش ک ننقل قول:
ای بابا ! ظاهرا همین امروز شناسایی شده!شرمنده ،دیگه جواب نمیده.من باهاش از یوتیوب فیلم دانلود می کردم ،سرعت در حد المپیک،مامان،باقلوا..!حیف شدنقل قول:
سلام.نقل قول:
قایل UNL رو درست نمیسازید یکبار دیگه تست کنید با توجه به راهنما اگر نشد دیوایس آیدی تون رو بدید براتون بسازم و بفرستم تست کنید.:11:
حاجی ما شما رو نداشتیم چکار می کردیم!تو همه تاپیک ها حال میدی بهمون.
من گارمین رو بالاخره نصب کردم،نقشه ش رو هم دانلود کردم و اونم کپی کردم وباقی کارا هم حله(مشکل من اینه که برا اینکارا یه ذره کم حوصله ام).فقط یه سوال:من مجبور شدم بعد از اکتیویت (مرحله 50 راهنما)کامپیوتر رو خاموش کنم و اون generator رو ببندم(کار داشتم)بقیه اش مراحل رو امروز انجام دادم،البته بعد از کلی جستچو برا نقشه و دانلودش - کد نقشه( 800 ) رو دادم و generate کردم-این مشکل ایجاد نکنه؟
بعد یه سوال اساسی تر!اصلا کار با این گارمین چجوریه؟من اولین باره با GPS کار می کنم!!!!!:46:
ممون از حوصله ات :40:
سلام.نقل قول:
اول که خواهش میکنم.بعد اگر گارمین رو باز کردی و وصل بشی و نقشه بالا بیاد نه مشکلی نیست منتها واسه این میگن برنامه رو نبندید که اون 2تا کد معمولا" به همدیگه بستگی دارن (و البته بسته به شانستون میتونه هم مشکل بوجود نیاره چون من خودم هر دو حالت رو تجربه کردم که یکبار به مشکل خوردم و یکبار هم مشکلی بوجود نیومده)
اما در مورد سوال آخرتون وقتی برنامه رو نصب کردید برنامه رو باز کنید (توی فضای باز و بدون سقف یا اگر هم سقف هست در کنار پنجره باشید که ماهواره ها بتونن کانکت بشن) I Agree رو بزنید سپس چپ بالای صفحه رو که نگاه کنید یک آنتن میبینید وقتی آنتن سبز شد برید تو قسمت View Map اگر نقشه مکان شما رو نشون نمیداد 5 بار زوم کنید ببینید مکان شما رو نشون میده یا نه اگر نشون میداد که مشکلی نیست ولی اگز با No Map مواجه شدید باید دوباره مراحل رو طی کنید.:11:
این آنتن سبز نمی شه.(یه بار همون اولش سبز شد و از دیروز تا حالا دیگه سبز نمیشه)فقط دو خط اول آنتن قرمز رنگه.ویو مپ رو هم می زنم ، یه صفحه سیاه میاد با یه ماشین فسقلی و دیگر هیچ!نقل قول:
آریان جان این نقشه کوالا لامپور نداری بذاری برامون بخدا برا دانشجوهای مالزی خیلی واجب .
سلام.نقل قول:
نقشه ش رو ندارم ولی کجا میخوای بری بگو بهت آدرس بدم.:31:
ولی گذشته از شوخی چشم سعی میکنم براتون پیدا کنم .راستی نقشه Base رو نصب کردید؟ چون نقشه جهانی هست فکر میکنم کوالالامپور رو هم داشته باشه.ولی به هر حال من سعی میکنم نقشه مجزاشو واستون پیدا کنم.:11:
آریان جان یه سوال آقا من تو قسمت where to > addresses میرم که یه آدرس رو سرچ کنم اخطار میده چیکار کنم .میگه : detailed maps are required to use this feature.visitfor more informationکد:www.garmin.com
نقل قول:
سلام.
والا من نرفتم تو سایتش برای اطلاعات ولی معمولا" این امکانات رو باید از شرکتش بخری.:11: