سلام
کسی میتونه به من در مورد استفاده از قابلیت A2dp گوشی راهنمایی کنه؟ من که نتونستم در مقابل نوکیاها که اکثرشون این کار رو انجام میدن، مال موتو رو استفاده کنم. شاید به خاطر اینه که استریو هست و باید هندزفری خاصی داشته باشم!
Printable View
سلام
کسی میتونه به من در مورد استفاده از قابلیت A2dp گوشی راهنمایی کنه؟ من که نتونستم در مقابل نوکیاها که اکثرشون این کار رو انجام میدن، مال موتو رو استفاده کنم. شاید به خاطر اینه که استریو هست و باید هندزفری خاصی داشته باشم!
حق با شماست.. در ضمن من با صداي نسبتا پائين اين گوشي هم مشكلي ندارم و از اينكه نكته مهمي رو به من ياد اور شدي ممنونمنقل قول:
در صورتيكه ممكنه ادرس اين برنامه كه فرموديد رو محبت كنيد
مرسي
نكته جالبي رو اشاره كردي من هم هرچي گشتم نبود اگه كسي تونسته اين كارو انجام بده يه پست بذارهنقل قول:
نگران نباش دوست من گوشي خوب راحته اطلاعات تكميلي رو ميتوني توي صفحات يك يا دو كه پست خودمه پيدا كني خوشحال ميشيم يكي از مه بشي ...گر چه خوتو از هوادارا اين برندينقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز لينك اين برنامه رو تو پست 110 همين كلوپ در صفحه 11 هستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من در آپلود بازي need for speed در سايت 4shared.com دچار مشكل شدم ولي در اولين فرصت درستش مي كنم ولي مي تونيد فايل سالم رو از سايت rapidshairدانلود كنيد . اگه اين بازي رو نصب نكنيد مطمئن باشيد كه ضرر مي كنيد خيلي گرافيكش بالاست.
راستي كسي فايل system كه بروي مموري هستش رو براي ما آپ نكرد باور كنيد 2 دقيقه هم وقت نمي بره كاشكي پاكش نمي كردم.
دوست عزيز براي اينكه كارت راحتر بشه من برنامه applyfont به همراه فونت tahoma را اپلودش كردم كه ميتوني از لينكهاي زير استفاده كني.
اينم فونت tahoma.
درمورد طريقه نصبش هم بايد بگم كه اول برنامه applyfont رو به كمك برنامه mpkg رو نصب مي كنيم بعد از نصب برنامه apply font يه صداي بوق كوتاهي شنيده ميشه كه نشانگر اينه كه برنامه نصب شده حالا بايد گوشي رو روشن و خاموش كني بعدش فونت رو كه داري داخل مموري انتقالش بده و بعد از انتقال داخل مموري بايد حالا داخل گوشي اونجايي كه فونت رو ذخيره كردين برين و مداد رو چند لحظه روي فونت نگه دارين حالا با كمك open with برنامه apply font رو اجرا كنيد و فونت مورد نظر داخل گوشي نصب ميشه.
از تغييرات مهمي كه بچشم ميخوره اينه كه فونتهاي چيني و تايلندي پس از نصب فونت جديد بصورت مربع مربع در ميان و شكل فونت هاي انگليسي هم يه خورده تغيير ميكنه ولي هيچ مشكلي بوجود نمياد در ضمن با خاموش كردن گوشي مجددا بايد فونت فارسي رو نصب كنيد پس حواستون باشه فونت رو پس از نصب پاك نكنيد چون حالا حالا ها باهش كار دارين.
اميدوارم كه بصورت كامل توزيع داده باشم.
سلام دوستان من هم 5 روز پیش یه ming خریدم.
شنیدم که فیرم ویرهای 53p رو (که تو ایران اکثر ming ها همین فیرم ویرند) نباید flash کرد چون قابلیت بازگشت ندارند.
دوستان لطفن دقيق اطلاع رساني کنيد!!!!
يعني چي کابل USB کوتاه! همون کابل گوشي خوبه!!! USB cable مگه IDE هست که به طول حساس باشه!!!:18:نقل قول:
Min system requirements
500 mhz Cpu + at least 128 Mb of ram
نقل قول:
منظورتون از *و # چيه؟ احيانن منظورتون دکمهي VR (سمت راست زير دکمه دوربين) و دکمه وسط Joystick نيست؟
ببينم A1200 شما Keypad داره؟؟؟
نقل قول:
توجه.............توجه...........خطر.... ...............
مؤکدن عرض ميکنم اگه به فريمور هاي سري C2 فلش کنيد، برگردوندن به حالت قبل به معني از بين رفتن گوشي خواهد بود!!
درسته! اما تجربه من نشون داده اکثر مواقع بعد از ديدن پيام Failed:نقل قول:
گوشي رو از کابل جدا کنين و باطري رو به مدت 5 ثانيه خارج کنيد و بعد جا بزنينش و گوشي رو روشن کنيد... صبور باشيد... بعد از حدود يک دقيقه گوشي روشم ميشه و با کمال تعجب ميبينين که کاملن Flash شده!!!! و کار با موفقيت صورت گرفته!!!
آقا 1 نفر 1 اطلاعات دقيق بده من ميخوام گوشی رو فلش کنم الان هم p53 دارم ، دقيقاً به کدوم ورژن
برم که عمر نسبتاً خوب باطری و صدای خوب و بدون مشکل باشه
بدم اين که من به چند تا مشکل دارم ميخوام ببينم اين مشکل ها رو شما هم داريد؟
1.بعضی وقتا وقتی گوشی زنگ ميخوره ،وقتی در گوشی رو باز ميکنم مينيويسه call failed اما کسی که به من زنگ ميزنه فکر ميکنه که من گوشی رو جواب ندادم يعنی مثلاً 6تا زنگ خورده و من بر نداشتم
2.موقع شارژ باطری ويبره کار نميکنه(زياد مهم نيست)
3.وقتی گوشی داره شارژ ميشه اگر کسی بهت زنگ بزنه رو صفحه گوشی عمل شارژ شدن متوقف ميشه يعنی انگار فول شارژ شده اما اگه دوباره
کابل شارژ رو در بيارين و بزنين شروع به شارژ ميکنه
4.زمان دليورت شدن sms معلوم نيست مگر اين که همون موقع که دليورت ميشه ببينی
5.اينا هم ا عصابمو خور کرده no out going call time & sms counter ,no accept list for callers
سلام
من يه سري تحقيقات انجام دادم كه به درد اونايي كه تازه مي خوان اين گوشي رو بخرن ميخوره :
اين گوشي محصول مشترك آمريكا و چين هست و دليل نام گذاري آن به MotoMing هم همين است.
Moto كه حالت اختصاري نام شركت Motorola مي باشد و Ming هم نام سلسله ايست كه در بين سال هاي 1363 تا 1644 ميلادي در چين حكومت مي كردند.
اين گوشي در 2 نوع بسته بندي (يا همون Package) ارائه شده (البته شايد Package سومي هم در كار باشه ولي من توي اينترنت پيداش نكردم) :
- Basic Package
- Deluxe Package
در Basic Package شما وسائل پايين را خواهيد داشت :
در Deluxe Package شما وسائل پايين را خواهيد داشت :کد:
- 1 Lithium Ion Battery
- 1 Battery Door
- 1 AC Adapter
- 1 Headset
- 1 USB Data Cable
- 1 PC Suite
- 1 User Guide (English)
در واقع شما با خريد Basic Package لوازمي كه در زير عنوان شده را از دست مي دهيد :کد:
- 1 Lithium Ion Battery
- 1 AC Adapter
- 1 Battery Door
- 1 Belt Clip
- 1 Stereo Headset
- 1 Extra Stylus
- 1 128MB TransFlash Memory Card
- 1 TransFlash Adapter
- 1 USB Data Cable
- 1 PC Suite (CD)
- 1 User Guide (English)
- يك كيف كمري
- يك قلم اضافه
- يك كارت حافظه 128 مگابايت MicroSD
- يك TransFlash Adapter (كه MicroSD رو به حالت SD معمولي تبديل ميكنه)
به احتمال قوي توي بازارهاي ايران فقط Basic Package پيدا ميشه
اگر اطلاعات ديگه اي پيدا كردم اضافه مي كنم. فكر كنم بتونيم با كمك همديگه يك راهنماي جامع براي اين گوشي بنويسيم.