ممنون.
ولی نمی خوام از gdesk استفاده کنم. می خوام آیکون های خوب گوشی رو عوض کنم.
راستی چرا آواتارتون رو عوض کردید ؟ این خیلی خشنه (وحشتناکه) !؟!!
برنامه ای برای ویرایش فایلهای txt هست ؟ (sis)
ممنون.
ولی نمی خوام از gdesk استفاده کنم. می خوام آیکون های خوب گوشی رو عوض کنم.
راستی چرا آواتارتون رو عوض کردید ؟ این خیلی خشنه (وحشتناکه) !؟!!
برنامه ای برای ویرایش فایلهای txt هست ؟ (sis)
اگه منظورتون 5 تا آيکون پيش فرض پايين صفحه تاچ هست که روشش اينه:نقل قول:
1- دکمه جاگ ديال رو مي چرخوني تا روي يکي از آيکون ها قرار بگيره .
2- حالا more رو مي زني .
3- گزينه اول و دوم براي اين کار تعبيه شدند. اگه بخواي مثلا به جاي Main Menu يه شورتکات ديگه داشته باشي از گزينه اول يعني Replace استفاده مي کني و اگه بخواي فقط آيکون رو عوض کني از گزينه دوم Edit استفاده ميکني به اين صورت که ، بعد از زدن Edit دو تا گزينه داري اولي براي تغيير آيکون و دومي براي تغيير نام شورتکات.
4- براي تغيير آيکون بايد از قبل يه سري آيکن روي گوشي خودت داشته باشي که از اونا استفاده کني.
در مورد آواتار هم چي بگم . خوب هر کسي يه تفکري خاص خودشو داره. من کلا به اينطور تصاوير و فيلمهايي علاقه دارم. ببخشيد که اذيت شديد.
فايل txt يا sis ؟
ارادتمند
DEICIDE
اگه ممكنه اين لينك دانلود اين برنامه آپديت سرويس را برا من بزاريد همون 32 مگي يه.
ممنون.
آیکون هایی که استفاده میشه کجا گیر میاد و چه پسوندی داره ؟نقل قول:
اگه میشه کمک کنین ...
مرسی
سلام . اینی که میگی کجاس؟ مور رو میگم وقتی فیلیپ بازه که مور نداره. میشه بیشتر توضیح بدی؟ اصلا در مورد 990 حرف میزنین دیگهههه!!!!!نقل قول:
برنامه callrecorder واسه p990 هسش؟
اگه سئوال تكراري بود ، ببخشيد
فكر نكنم باشهنقل قول:
اين آيکن ها با پسوند PNG هستند . من خودم يه سري دارم . شما هم سرچ کن مي توني پيدا کني . اگه پيدا نکردي بگو تا برات آپ کنم. يه سر هم اينجا بزن :نقل قول:
کد:http://gdesk.wetpaint.com/page/GDesk+Icons
شرمنده گوشي من W950 هستش . روي 990 امتحان نکردم. ولي فکر نمي کنم که زياد تفاوتي داشته باشه. مور هم سمت راست پايين صفحه ال سي دي .نقل قول:
ارادتمند
DEICIDE
فايل رو از سايت خود سوني اريکسون مي توني بگيري . اينم لينکش :نقل قول:
ارادتمندکد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1192957341/Update_Service_Setup-2.7.9.14-1.exe
DEICIDE
دوستان كسي برنامه callfilter رو داره؟