خوشكل پسر من شهرستانم ((يزد)) تو اين خراب شده هم يه دونه نمايندگي درست وحسابي كه سرش به تنش بيارزه نديدم :41::13::41:نقل قول:
حالا ميكين من بايد چيكار كنم بلندشم بيام تهران:18:
Printable View
خوشكل پسر من شهرستانم ((يزد)) تو اين خراب شده هم يه دونه نمايندگي درست وحسابي كه سرش به تنش بيارزه نديدم :41::13::41:نقل قول:
حالا ميكين من بايد چيكار كنم بلندشم بيام تهران:18:
وقتی گوشی را فلاش میکنند عملا چه اتفاقی می افته؟؟؟؟
همه چیز را برمیگردونند به روز اول؟؟؟
حافظه داخلی هم پاک میشه؟؟؟
هزینه اش چه قدره؟؟؟
من میخاستم روی گوشیم برنامه نصب کنم(با روشی که hellbrain666 گفته)
برنامه اول را نصب کردم،وقتی میخاستم دومی را بریزم حواسم نبود و دوباره USB را انتخاب کردم.گوشی ریست شد.و دیگه نتونستم هیچ برنامه ای را نصب کنم.یعنی میره توی صفحه دانلود ولی هیچ اتفاقی نمی افته.تا اینکه مجبور بشم گوشی را ریست کنم.یا اینکه INSTAL ERROR میده.نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟
در ضمن منویی که با #52828378#* مربوط به چی میشه؟؟؟(از چپ بزنید)
وقتی یه گوشی رو فلش میکنی هر چی توی حافظه گوشیت موجوده پاک میشه و یه بار از اول خود نرم افزاره سیستمنقل قول:
عامل گوشیت رو میریزه
مثلا میخوایی یه بازی با حجم 150 کیلوبایت نصب کنی ( نسبت به بازیهای جاوا حجم زیادی حساب میشه ) .نقل قول:
با احتساب 5 درصد خطا و 1 کیلوبایت هم صفحه یا صفحاتی که میخوایی با گوشی دانلود کنی .
و با در نظر گرفتن تعرفته هر کیلو بایت 15 ریال معادله زیر به دست میاد
(150 + 1) * 15 + (5 % ) = 2378.25
در حدود 2400 ریال یا 240 تومن .
اگه میبینی برات صرف میکنه راه و روشش رو بگم , خیلی راحته .
مثل این میمونه که تو یه لپ تاپ داری که فقط درایو C داره و به یکی میدی برات ویندوز نصب کنه , اون هم اول کار ورمیداره درایو C رو فرمت میکنه و بسم ا...نقل قول:
آیا این گوشی احتیج به فلاش داره یا نه؟؟
هزینه اش معمولا چه قدره؟؟؟
شما ميتوني پس از تماس تلفني گوشي رو واسشون پست كني و اين نمايندگي پس از رفع عيب خيلي زود اونو واست پس ميفرسته اگه خواستس تا شمتره تلفنشونو واست بذارم تا باهاشون هماهنگ كنينقل قول:
موفق باشي
فعلا كه ديگه اونجوري نشده ولي اگه نياز داشتم ازت ميپرسم :27:نقل قول:
ممنون
واسه من که احتیاج یه فلش داشت !نقل قول:
بلوتوثش هنگ میکرد !
من گارانتی داشتم مجانی بود
فکر کنم 5 تومنی بشه
تا حالا آخر جسارت رو دیده یا شنیده بودید ,
با یکی از همکارام کل کل داشتیم گوشی کی محکمتره .
مال من که دی 900 هست مال همکارم هم یه موتورولا قدیمی .
دوتایی رو گرفتم به دستم ( گوشی خودم و اون رو )
کوبیدم به سقف ( جاش هنوز رو سقف مونده ) خوردند روی سرامیک کف دفتر ,
وای !!! چشمتون روز بد نبینه گوشی اون که کاریش نشد . ولی گوشی من باطریش در اومد , اگه باطریش بیرون نمی پرید یه شرط اساسی رو برده بودم ,
در هر حال هر دو تا گوشی بعد از ضربه توسط سایرین کنترل کیفیت شدند و هر دو از این امتحان جون سالم به در بردند .
بهتره ديگه اين كارو نكني ممكنه
كارتون (هم شما وهم دوستتون) دو باره به بازار علائدين بيفته ها
موفق باشيد