آيا راه حلي وجود دارد؟ در اكسل، اكسس يا نرم افزاري ديگر
يه فايل اكسل دارم كه يك نفر سه ستون مربوط به تاريخ يعني روز، ماه و سال رو جدا از بقيه جدول مرتب كرده(سورت كرده) يعني بقيه اطلاعات ثابت بوده و فقط اطلاعات مربوط به تاريخ مرتب شده حالا من ميخوام اين رو به حالت اول برگردونم (با توجه به اطلاعات زير)
يه مثال ساده بزنم كه منظورم رو كامل متوجه بشين
فرض كنيد ما در ستون نام، نام650 نفر رو در 650 رديف داريم اطلاعات ديگه از قبيل تاريخ تولد(روز، ماه، سال در سه ستون)استان تولد، شهر تولد، جنسيت و ... را در ستونهاي ديگري داريم
حالا فرض كنيد تاريخ تولد رضا حسيني 20/7/60 ميباشد كه بعد از مرتب شدن به تاريخ 12/3/52 تغيير يافته البته بعد از مرتب شدن بقيه اطلاعات مربوط به رضا حسيني از قبيل استان تولد، شهر تولد، جنسيت و... درست ميباشد فقط تاريخ تولد اشتباه است
يك فايل از اين جدول كه از روي دستنويس تايپ شده روي سي دي وجود دارد(اولين نسخه تايپ شده)
فايلي كه مرتب شده و روي كامپيوتر موجود است چند بار ويرايش شده مثلاً فرض كنيد نام افراد غلط تايپي داشته و اصلاح شده مثلا فايلي كه روي سي دي وجود دارد در رديف 10 آن نام (مجيد محمدي وجود دارد كه اين نام در دستنويس حميد بوده و اشتباهي مجيد تايپ شده) ولي فايلي كه روي كامپيوتر است اصلاح شده و اين نام درست شده
ساده تر بگم توي رديف نام، نام بعضي از افراد اصلاح شده يعني از 650 نفر ما نام 150 نفر را در كامپيوتر اصلاح كردهايم (كه تاريخ تولدها اشتباه است) ولي نام 500 نفر ديگر دقيقا مشابه فايل روي سي دي ميباشد.
دوستان اكثر مواقع آنلاين هستم اگر جايي مبهم است ميتونم به صورت آنلاين توضيح بيشتر بدم اي دي ياهو cheshgorbe و اي دي جي ميل aliali58