سلام خدمت دوستان
من قصد خرید یک سیستم دارم با cpu amd athelon x2 6000 .خواستم بدونم چه مادربردی توی رنج قیمت 120000 تومان مناسبه. من اینجور که شنیدم میگن برای amd اول Abit خوبه بعد Asus . لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
Printable View
سلام خدمت دوستان
من قصد خرید یک سیستم دارم با cpu amd athelon x2 6000 .خواستم بدونم چه مادربردی توی رنج قیمت 120000 تومان مناسبه. من اینجور که شنیدم میگن برای amd اول Abit خوبه بعد Asus . لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
براي Athlon X2 6000
چه مادربردي خوبه و چنده؟
اصلا نمي خواهم sli باشه يا گرافيك آنبرد داشته باشه.
ممنون مي شم راهنمايي كنيد.
اول بگم خدمت شما که واسه amd مادربورد فقط MSI و ABIT ،، کمپانی ASUS بیشتر مادربوردهای خوبش رو واسهنقل قول:
INTEL میزنه .
اما مادربورد خوب تا رنج 120 تومان واسه 6000 میشه MSI K9 Platinum که الان در حدود 120 تومانه . :5:
شما اول حداکثر بودجه رو مشخص کن تا بهتر به نتیجه برسی . :10:نقل قول:
عالیه :27: . چند خریدیش ؟ :31:نقل قول:
دوستان ،قیمت مادربورد Ga-ma69g-s3h چنده؟می خوام بخرمش تا 1 یا 2 ماه دیگه.
با تشکر
اين حرف از شما بعيد بود. اين جمله فقط جنبه تبليغ داشت چون حتي تو يه رنج قيمت خاصي هم نگفتي... بد نيست بدونيد Toms Hardware براي مقايسه كارايي پردازنده ها براي AMD ها از Asus M2N32-SLI Deluxe استفاده كرده.نقل قول:
اول بگم خدمت شما که واسه amd مادربورد فقط MSI و ABIT ،، کمپانی ASUS بیشتر مادربوردهای خوبش رو واسه
INTEL میزنه .
کد:http://www23.tomshardware.com/cpu.html
خب مهندس من تجربی به این نتیجه رسیدم :41: . هر وقت اومدیم با مین asus یه اور ملس واسه بچه ها بریمنقل قول:
اساسی ضایع شدیم . :19:
ولی تو همون رنج قیمت حتی مین های foxcon بهتر اور میشدن !!! :18:
من خودم به شخصه تا جایی که مجبور نشم از مین های asus واسه amd استفاده نمی کنم .
ASUS مین های توپش مثل Commando , Striker Extreme رو واسه INTEL میزنه .
واسه AMD هم فقط یه CROSSHAIR رو به قول خودش توپ تولید کرد که اونم نسبت قیمت بالاش اصلآ نمیرزه :41: .
راستش قیمتش اینجا(اهواز) 100 تومانه.نقل قول:
یکم سخت گیر میاد. قیمتش حدودا 110000 تومن هستش.با این چیپست بیشتر برد MicroATX تو بازار هست.نقل قول: