از بابت راهنماییت ممنون.راستی روی این گوشی چه رمی میدن؟
Printable View
از بابت راهنماییت ممنون.راستی روی این گوشی چه رمی میدن؟
واسه ما که روش یه گیگ رم داشت
اصولا تو پكش مموري 1 گيگ هست
مواظب باش كلاه سرت نره
من افیس . pdf ریدر مخصوص os 9.1 رو روش نصب کردم و مثل ساعت کار کرد!!!!پس همین حالا هم میتونید فالیهای افیس و پی دی اف رو هم ادیت کنید و هم ببینید!!
اینجا یه اشتباهی که رخ داده اینه که بچه ها فکر میکنن نرم افزار گوشی به ورژن سیمبین بستگی داره...نخیر ..نرم افزارها به UIQ گوشی شما بستگی داره و سری اون...مثلا سری 60 ...نرم افزاری که برای سری 60 ورژن 3 ساخته شده روی همه مدل ورژن سیمبین کار میکنه دیگه 9.1 یا 9.2 یا چیز دیگه نداره....اینو میتونین با سرچ نرم افزار تو سایتهای مختلف پیدا کنین...نقل قول:
اگه میشه در مورد تقلبی بودن و اینکه چه جوری میشه اصل و یا تقلبی این گوشی رو تشخیص داد بی زحمت به صورت کامل:43: توضیح بدین که در مورد خرید بتونیم تقلبی یا اصل بودن رو تشخیص بدیم ممنون
ای کاش که ما هم میتونستیم از طریق سایت خود شرکت نوکیا گوشی رو سفارش بدیم بدون هیچ واسطه ای!:41::
سلام به همه ی بچه ها بابا اگه می خوای بفهمی گوشی اصل یا تقلبی چند تا راه هست ::::::
1- رنگ برد گوشی سبز تیره باهش نه سبز روشن که چینیه
2- زدن کد ::::::::: #06#* که سریال نامبر گوشی رو نشون می ده و اون کدی که می ده باید با کد روی جعبه یکی باشه
3- مجارستانی باشه یعنی پشت گوشی نوشته باشه made in hungry
4- محکم رو اونجایی که نوشته made in hungry ناخون بکش اگه رنگش رفت تقلبیه اگه نرفت اصله
و خیلی راه های دیگه که من الان حضور دهن ندارم دوستان به من کمک کنن
فعلا...
سریال نامبر یا همون imei گوشی رو که از طیق کد*#06# بدست میاد رو در ساتوارد کنی البته اسم سایت رو ممکنه اشتباه نوشته باشم.دوستان اسم دقیق سایت رو بگید.راه دیگه اینه که باطری گوشی رو هم چک کنی.باطری رو باید در حالت مایل تو دستت بگیری و اگر اصل باشه دوتا دست علامت نوکیا ظاهر میشن.نقاط مخصوص نیز در چهار طرف علامت ظاهر میشن.راه دیگه اینه که گوشی رو روشن کنی و سرعت گوشی رو ببینی در چه حده.البته این راه اخری کمی بیخوده!!!کد:www.numberingplugin.com
همون راههایی که هاتی جان گفتند بهتر ودقیقتره.
نقل قول:
ادرس سايت
باطري اصل رو بعضي وقتا بر ميدارن از روي گوشي