[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
:20:jegheleجون به اعصابت مسلط باش نترس اتفاق خاصي نيفتاده. براي شروع كار اول برو با برنامه p2k اون اسكينيرو كه كار دستت داده پاك كن بعدش يه اسكين سالمو رو گوشيت نصب كن(مثلا moto xp style) . اگه اين كارو بكني منوهات سر جاشون برميگردن بدون اينكه لازم به فلش كردن باشه. براي نصب اگه گوشيت p2k رو نميشناسه فكر كنم اگه يه بار ري اينيستالش كني مشكلت حل ميشه البته جاي بعضي منوهات با حالت قبلي ممكنه فرق بكنه ولي خيالي نيست . اتفاقا اين طوري شايد بهتر باشه. اگه تونست p2kرو بشناسه برو به اون فولدري كه توش اون اسكيني كه كارتو خراب كرده. بعد دونه دونه همه فايل هاي داخلشو ديلت كن(ممكن فولدرو يه جا نتوني ديلت كني) بعد همون طور كه گفتم يه اسكين سالم و تپل نصب گوشيت كن و بعدش هم ريستارتش كن. فكر كنم درست ميشه. خدا كنه كه اين طور بشه. يه بار اين بلا سر خود من اومده ولي همين طوري كردم درست شد. خوب برو ببينم چيكار ميكني.:20:نقل قول:
سلام" مي خواستم سوال كنم كه ايا ميشه از انيميشن هاي gif به عنوان wallpaper استفاده كرد يا نه ممنون
سلام عزیز...
متاسفانه فقط برای اسکرین سیور میشود.....
یا علی
البته.. یک آموزش جدید هم... بدستم رسیده.. که بسیار جالب است که می شود این کار رو با اون انجام داد....
حتما بعد از ویرایش و تست خواهم گذاشت....
دوستان آموزش رو آماده کردم....
می تونید در قسمت اموزش ها ببینید....
سلام خيلي كارت درسته
خواهش عزیز
برای L7 چیزی ندارید؟
عزیز بیشتراشون که برای همین مدل است... دقت کنید که بالاش نوشتم.. v3 یا l7نقل قول:
برای L7 چیزی ندارید؟