ما که پارس انلاین گرفتم حسابی تایم اوت میده
یه پینگ میده یه تایم اوت:n03:
Printable View
ما که پارس انلاین گرفتم حسابی تایم اوت میده
یه پینگ میده یه تایم اوت:n03:
دوستان از مخابرات مشهد ADSL دارم بشدت افتضاحه میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم.
پارس انلاین تو مشهد خوبه ؟
سرعت دانلود شبانه چقدره ، تو روز چقدره ؟
نقل قول:
داداش به چه دليل اومدي سمت پارس آنلاين ؟ من الان صبا نت دارم ميخوام واسه تست يه ISP ديگرو بگيرم الان با 2 مگ صبا 450 كيلو بايت ميگيرم . يعني ميگي پارس نگيرم ؟
سفارش دوستان بود برای داشتن دانلود بیشتر ! و صد البته راحت شدن از شر 6 سال سروکله زدن با صبانت...نقل قول:
والا چی بگم !نقل قول:
این وضعیت منه:
پینگ سرور داخلی همیشه با صبانت زیر 20 بود تو این دو ماه که اومدم پارس زیر 60 ندیدم
سرعت دانلود از سرور خارجی هفته اول 600-700 کیلوبایت بود ولی الان با هر ترفندی بالای100 نمیره (جالبه که خلوت ترین مرکز پارسه اینجا!)
سرعت دانلود از سرور داخلی فعلا که خوبه 700 تا 800 نوسان داره
دوستان من از پارس آنلاین نت گرفتم ..2 مگ که خطم رو 9 مگ بسته شده...ولی تو روز سرعتم بیشتر از 300 kb نمیشه...اینم وضعیت خطم هست..مشکل از چی میتونه باشه؟؟
SNR Margin (Downstream/Upstream): 16/11 Attenuation (Downstream/Upstream): 21/12
آخه آدم صبا نت ول میکنه میره سراغ پارس؟نقل قول:
صبانت به این خوبی
امروز نت منم وصل شد. ظاهرا توی مرکز مخابراتی ما فقط من پارس آنلاین دارم :دی
سرعت توی روز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی ساعات رایگان هم تست میگیرم میزارم
بچه ها من 4 روز از تاریخ شارژ اکانتم میگذره ( 2 مگ با 3 گیگ حجم )
امروز که گزارش مصرف گرفتم دیدم 3 گیم شده 1.63 که تعجب کردم واقعا . بعد توی ریز مصرف اینو دیدم ایا به نظرتون چی شده ؟؟؟؟ (یعنی ترافیک شبانه که مصرف کردم میشه از حجمم کم کرده باشه ؟ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی شبیه این بودنقل قول:
این طوری نمیشه اظهار نظر کرد. چون تو همین عکسی که گذاشتی بین ساعت 11:09 سهشنبه تا ساعت 7:54 دقیقه چهارشنبه، 477.9 مگ ترافیک دریافتی رایگان و 473.86 مگ ترافیک دریافتی غیررایگان داشتی. چون ساعت رایگان بین 2 تا 7 صبحه، ممکنه در ساعتهای دیگه که غیررایگان بوده، دانلود کردی، یا خود ویندوز استفاده کرده.نقل قول:
به هر حال اگه بخوای مطمئن بشی، بهتره که مودم رو یه بار ساعت 2 بامداد و یه بار هم ساعت 7 بامداد خاموش-روشن کنی. این جوری میتونی مطمئن بشی که تو فاصله ساعتهای رایگان درست محاسبه میکنه یا نه.
حجم دزدی هم پارسآنلاین به صورت جدی نداره. من خودم تست کردم، گزارش مصرف پارسآنلاین یه چیزی حدود 3 درصد ترافیک مصرفی رو بیشتر از حدی که مودم من ثبت کرده بود، نشون میداد. در این حدش فکر نمیکنم خیلی غیرطبیعی باشه. گر چه خطا به نفع پارسآنلاینه؛ اما ممکنه به علت روش محاسبه ایجاد شده باشد.
یه چیز دیگه هم برام جالب بود تو این عکست. این که ستون ترافیک باقیمانده ارسالی رایگان قراردادت صفره. نمیدونم، یعنی تو این چهار روزه این ترافیک رو (که در ابتدای قراردادت باید 768 مگابایت باشه) هم مصرف کردی یا این که کلاً دیگه این ترافیک رو تخصیص نمیده پارسآنلاین.