نه نه نباید چیزی رو عوض کنه.نقل قول:
فقط بگو باlt+2گپی خورش کنه(هکش کنه)
اگه گفت قطعه عوض میکنه و اینا به درد نمیخوره
نه نه نباید چیزی رو عوض کنه.نقل قول:
فقط بگو باlt+2گپی خورش کنه(هکش کنه)
اگه گفت قطعه عوض میکنه و اینا به درد نمیخوره
ممنون ،نقل قول:
سوال بعدی این که اگر lt2+ بریزن می تونم به لایو بدون مشکل وصل بشم ؟ بن که نمیشم ؟
سلام
بنده مشکل افت فریم تو بازیا دارم ( تو همه بازیا ولی تو بازیهای open world مثل gta بیشتر) چند ماه پیش میخواستم فریمور بریزم که به خاطر مشکلاتی چند روز کنسول رو باز نگه داشتم وبعد ریختن فریمور متوجه شدم تو بازیا افت فریم دارم ... موقع اجرای افکتهای
دود - آتش - و گردوخاک افت فریم بیشتری دارم ..حالا نمیدونم اون موقعی که کنسول باز مونده چه چیزیش آسیب دیده که ... تو سایت دیگه ای همین سوال رو پرسیدم گفتش کنترلر هارد خرابه ببر عوض کنن.. و از این هم مطمعن هستم که اشکل از هارد نیست و راهای نرم افزاری از قبیل فرمت هارد و پاک کردن کش هارد ریختن دوباره آپدیت و حتی 3 بار هارد رو تعویض کردم ولی مشکل پا برجاست
زیاد نوشتم دلیلش اینه که منظورو بهتر برسونم
نه الان واسه لایو باید اخرین داشبورد رو داشته باشی با Lt 2 بری لایو بن یا حداقل فلگ میشی پس LT 3 لازم دارینقل قول:
ممنون ،
سوال بعدی این که اگر lt2+ بریزن می تونم به لایو بدون مشکل وصل بشم ؟ بن که نمیشم ؟
فکر کنم مشکل سخت افزاری داشته باشیدنقل قول:
سلام
بنده مشکل افت فریم تو بازیا دارم ( تو همه بازیا ولی تو بازیهای open world مثل gta بیشتر) چند ماه پیش میخواستم فریمور بریزم که به خاطر مشکلاتی چند روز کنسول رو باز نگه داشتم وبعد ریختن فریمور متوجه شدم تو بازیا افت فریم دارم ... موقع اجرای افکتهای
دود - آتش - و گردوخاک افت فریم بیشتری دارم ..حالا نمیدونم اون موقعی که کنسول باز مونده چه چیزیش آسیب دیده که ... تو سایت دیگه ای همین سوال رو پرسیدم گفتش کنترلر هارد خرابه ببر عوض کنن.. و از این هم مطمعن هستم که اشکل از هارد نیست و راهای نرم افزاری از قبیل فرمت هارد و پاک کردن کش هارد ریختن دوباره آپدیت و حتی 3 بار هارد رو تعویض کردم ولی مشکل پا برجاست
زیاد نوشتم دلیلش اینه که منظورو بهتر برسونم
کنسولتون فت یا اسلیم ؟ احتمالا فن دستگاه شما در حد استاندارد نیست یعنی بعد از مدتی داغ میشه اونم توی جاهای شلوغ ( همون افکت هایی که اشاره کردی که باعث فشار اومدن به Cpu , Gpu شه )
برای اسلیم lt3 اومده ؟نقل قول:
نه عزیز هنوز نیومدهنقل قول:
میتونی از این سایت اومدنش رو چک کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول::11::40::40::11:و سرانجام به حقیقت پیوست:11::40::40::11:
این کمترین پاداش است
مبارکه ساجد جون
:46:
اجرت با آقا:31:
دوستان وضعیتABGX360ورژن1.0.6رفت رویIN TESTING.
حتما همونطور که میدونید این برنامه بای پچ کردن بازی ها متناسب باCFWهاست و این نسخه جدید میتونه بازی هارو برایLT+3پچ کنه.لازم به ذکره این کار به طور دستی انجام پذیر بود ولی این برنامه به طور خودکار کار رو انجام میده.
لطف دارید دوست عزیز ولی باید تشکر اصلی رو از ناظرین و کاربران عزیز کرد که لطف دارند نسبت بنده.نقل قول:
ممنون از همگی.
--------------------------------------------------------------------
بچه ها الان xbox چنده بهد یه چیز دیگه xbox slim بدرد میخوره چون میگفتن سریع میسوزه
باع کی گفته؟:19:نقل قول:
الان فقط نو اسلیم هست
من خودم اسلیم دارم آخ هم نگفته:46:
قیمت 4 گیگ هم حدود 470 تا 510 هست 250 هم دقیق نمیدونم:11: