سلام خط من رانژه شد اما به طرز فجیعی نویز افتاده روش تا جایی که خط بیشتر از 200-500 kbps آپ نمیشه ! قبلش روش 512 مخابرات بود snr 37.5 و میزد تا 10 مگ کشش داره اما الان که رانژه آسیاتک شده به زور خط آپ میشه و با سرعت داغون !
Printable View
سلام خط من رانژه شد اما به طرز فجیعی نویز افتاده روش تا جایی که خط بیشتر از 200-500 kbps آپ نمیشه ! قبلش روش 512 مخابرات بود snr 37.5 و میزد تا 10 مگ کشش داره اما الان که رانژه آسیاتک شده به زور خط آپ میشه و با سرعت داغون !
نقل قول:
ساختار هر شرکتی با شرکت دیگری متفاوت هستش .. دقیقا مثل خط بنده ؛ وقتی از شرکت پارس انلاین استفاده میکردم خط تا 16 مگ باز بود همچنین Snr 12.2 .
اما در حالت فعلی خط م آسیاتک روی 6 مگ هستش به زور Snr 10 هست.
وقتی اولین بار خطم به اسیاتک وصل شد دو روز اول وضعیتم مثل شما بود خط درست حسابی اپ نمیشد پینگ هم 400 بودنقل قول:
بعد چند بار زنگ زدن و پیگیری مشکل برطرف شد
شما هم زنگ بزنین شرکت مشکلتون رو بگین
این مقدار حجم مربوط به ساعت 8/49 تا 10/59 هس که 59 دقیقه خارج از زمان رایگان هس و اگه مودمتون خاموش شده بود باید اتصالتون ساعت 9/50 قطع میشدنقل قول:
زنگ زدم میگه هنوز تاییدیه نیومده !! میگم ابله جان وصلم الان من ولی هی لینک میپره نویز امده روی 50 و snr9 تلفنم بوق آزاد نداره !!!!! میگه باید تاییدیه بیاد میگم یعنی تا تاییدیه باد تلفن من باید قطع باشه میگه زنگ بزن مخابرات !!نقل قول:
دیگه ببینید چه گندی زدن که تلفنم بوق آزاد نداره و وضعیت نویز و snr هم که گفتم همش لینک میپره
تعرفه اینترنت برای ارائه دهندگان داخلی خدمات کاهش می یابد
تهران- ایرنا- شرکت ارتباطات زیر ساخت با هدف کاهش تعرفه اینترنت برای ارائه دهندگان داخلی خدمات برخط، تفاهمنامه ای با 6 شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنتی امضا کرد که براساس آن تعرفه ها برای ارایه دهندگان خدمات کاهش خواهد یافت.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، مراسم امضای این تفاهمنامه به نام «تفاهمنامه اپراتورهای اینترنتی برای کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی» در حضور محمدجواد آذری جهرمی مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت و مدیران اپراتورهای اینترنتی و سرویس دهندگان برگزار شد.
براساس این تفاهمنامه، شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنت از این پس با ارتباط مستقیم با مراکز تبادل اطلاعات کشوری، هزینه ها را کاهش خواهند داد که این کاهش هزینه ها برای کاربر نهایی بیشتر در استفاده از تصاویر و فیلم ها خواهد بود.
این تفاهمنامه بدنبال افتتاح پروژه مرکز تبادل ترافیک شبکه ملی اطلاعات تهران امضا شد. این مرکز افزایش سرعت، کیفیت و کاهش هزینه خدمات اینترنتی، استفاده بهتر از محتوا و خدمات داخلی، محلی سازی توزیع ترافیک و استفاده بهینه از منابع ارتباطی کشور را به همراه ایجاد بستری مناسب و مطابق با استانداردهای بینالمللی برای شبکههای توزیع محتوایی داخلی به ارمغان میآورد.
مراکز تبادل ترافیک شبکه ملی اطلاعات دارای مزایایی همچون ایجاد زیرساخت لازم برای پیادهسازی این شبکه و بومیسازی دسترسی به اطلاعات، جلوگیری از خروج سرمایهها و گردش منابع در داخل کشور هستند.
با امضای این تفاهمنامه کاربران نهایی که از سرویسهای داخلی استفاده میکنند با 50 درصد کاهش تعرفه اتصال به شبکه، روبرو میشوند.به دلیل رایگان شدن تعرفه انتقال ترافیک از طریق مرکز تبادل داده که به تازگی در تهران افتتاح شد، تعرفه نهایی کاربران 50 درصد به ازای هر گیگابایت مصرف، کاهش پیدا خواهد کرد و از آنجایی که عمده مصرف کاربران اینترنت مربوط به دانلود فیلم و صوت در شبکههای اجتماعی است، اجرای این طرح میتواند هزینه مصرف بسیاری از کاربران را کاهش دهد.
سایر سرویسدهندگان خدمات ارتباطی، شبکه مالی بانکی کشور، نظامهای مالیاتی، شبکه دولت و مراکز علمی نیز باید تا شهریورماه به این عرصه بپیوندند.
هم اکنون شرکت ارتباطات زیرساخت مقدمات امضای تفاهمنامه با دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران را نیز برای انتقال ترافیک داده به مرکز تبادل داده( NIX ) برای کاهش تعرفه ترافیک داخلی آغاز کرده است.
تفاهمنامه ذکر شده میان شرکت های رایتل به عنوان اپراتور تلفن همراه، شرکت های اینترنتی شاتل و آسیاتک و سه شرکت ارائه دهنده خدمات تصویری آپارات ، فیلیمو و تلویبیون امضا شد.
دوست عزیز, بنده ساعت 9:50 دانلود هام رو قطع میکنم...نقل قول:
"در قسمت ریز مصرف دقیق 10:59 اول 8:49 تا 10:24 بود" بعد از اینکه ساعت به 10:59 رسید این عدد هم در قسمت ریز مصرف تغییر یافت
امروز فقط این مشکل رو داشتم روز های قبل این مشکل وجود نداشت ... حتی اگر مودم را بعد از 9:50 دقیقه خاموش
دقیق محاصبه میکرد
ظاهرا مشکلی وجود دارد...
هنگام ورود به 1544 این مشکل پیش آمد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که آنلاین هستم شکلک به صورت آفلاین در آمده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که در پست قبلیم گفتم ، آسیاتک در خصوص تایید نامه رانژه خیــــــــــــــــــــلــ ـــــــــی اذیـــــــــــــــت میکنه! معمولا 2-3 روز بعد از اینکه خطتون رانژه شده ، نامه رانژه رو تایید میکنن! اگه از موقعی که خطت رانژه شده ، 72 ساعت گذشت و رانژه تایید نشد ، به قسمت امور مشترکین ( داخلی 4 ) زنگ بزن و بگو که تاییدش کنن که خودشون همون لحظه تایید میکنن! اگه گفت نمیشه ، بگو که 72 ساعت از رانژه گذشته و *باید* رانژه رو تایید کنید ( موظفن که بعد از 72 ساعت رانژه شدن خط ، نامه رانژه رو تایید کنن )نقل قول:
زهی خیال باطل اگه نت گرون نشد هر چی میخاین فحش بدین به من :n05:نقل قول:
اینم یکی از نظرات کاربران فهیم:
چند مدت بعد اعلام میشه هر گیگ ترافیک خارجی از 3600 تومان به 10 هزار تومان افزایش یافت.
اگه این خبر رو زومیت چند وقت دیگه نزاشت تو سایتش تف بندازیذ تو صورت من. ببینید کی گفتم
شگردشون همینه. قیمت هر گیگ خارجی رو میخان بدن خدا تومن تا کسی نتونه استفاده کنه و مجبور بشه از سایت های داخلی استفاده کنه :)
اینم یکی دیگه:
اینترنت آسیاتک تقدیم میکند:
شهاب(10 مگابیت) 02 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح نیم بها) 309,000 ریال
گیگی 15 تومن ناقابل بدون مالیات یکی نیست بگه آخه مردیکه الاغ این چه قیمتیه میزاری رو سرویس آخه اینو چند بار باید نصف کنن تا ....
برا نم همچین بلایی نازل شد وقتی مخابرات بودم خطم خیلی خیلی وضعش خوب بود ولی از وقتی اومدم آسیاتک خطم به زور 4 مگ رو میکشهنقل قول:
کیفیت اینترنت آسیاتک واقعا افتضاحه یه جوری غیر مستقیم میخاد بگه فقط از سرورهای خودم استفاده کن سایتای دیگه رو باز نکن :n35:
ممکنه قیمت ترافیک اینترنت رو دو نرخی کنند و شبانه رو کلا بر دارن و ترافیک داخلی رو 2000 تومان و خارجی رو 8000 تومان هر گیگ ارائه بدند چون تکنولوژی جدید قابلیت تفکیک و محاسبه ترافیک داخلی و خارجی رو داره و وقتی پول ترافیک خارجی گرونتر بشه ملت رو میارن به شبکه داخلی و این هدف نهایی دولت و مخابرات هست.نقل قول: