تا نیم ساعت دیگه ساعت میشه 1 شب و دوباره adsl 512 من سرعتش بجای 64 میشه 5 ! خوش بحالم!!!:31::31::31:
Printable View
تا نیم ساعت دیگه ساعت میشه 1 شب و دوباره adsl 512 من سرعتش بجای 64 میشه 5 ! خوش بحالم!!!:31::31::31:
نقل قول:
:19: باز هم محدود کردن.هنوز ادامه دارن.الان من که توی ایرانم با اونی که توی مصر هست هیچ فرقی نداره.
:39: بابا صد رحمت به پهن یه سودی داره .آقا با دایل آپ بیام اینقدر اذیت نمیشم
تست سرعت سرویس ECO2048 شرکت شاتل 2:15 بامداد 10 بهمن ماه 1389
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعجب نکنید این ارقام واقعیست:41:
این وضعیت نابسامان استمرار پیدا کرده و دیگر تبدیل به کیفیت کلی شاتل شده است. توصیه اکید به تهرانی ها و کرجی ها دارم که سراغ شاتل نیایند و از شرکت پارس آنلاین سرویس بگیرند، اگر هم از مشترکین شاتل هستند و تحمل چند روز قطعی اینترنت را دارند به پارس کوچ کنند.
تقریبا از 4 ساعت پیش سرعت آرت 1 من (اهواز) که یک ماه بود شده بود همون 128 ، به 160 افزایش پیدا کرده.
ایشالا که بیشتر هم بشه هر چه زودتر
الان بیشتر از یک هفته ست که شاتل سرعت همه مشترکین رو کم کرده دقیقا کاری که چند ماه پیش کرد،دوستان بیاین باز بزنیم تو خط شکایت مثل دفعه قبل.
(دیشب سرعتم 5بود اما از سایت خود شاتل با250دانلود میکرد،این خودش مدرک خوبیه که پهنای باند هست و ترافیک مرکز مخابراتی و اینجور چیزها هم درکار نیست و شاتل عمدا داره محدود میکنه)
دوستان آخره دی دوره جدید شاتل من شروع شد ، اگه بخوام فسق کنم چه جوریه ؟ چه قدر پول بر می گردونن ؟ یکم توضیح بدید ! مرسی خفن :8:
نقل قول:
دوست من سلام.
شما توی اون دوره ای که همه خط ها رو روی دو مگ بسته بودن زیاد دانلود میکردین؟
آیا کسی از دوستان هست که علاقه ای به دانلود شبانه نداشته باشه(عمرا) و محدود شده باشه؟
نقل قول:دوست من حرکت خوبی هست این کار ولی به ضرر خود شما تموم میشه.چرا؟نقل قول:
چون میآن میبینن که شما خیلی دانلود کردین باز زمان بیشتری توی محدودیت قرار میگیرین.
در مورد فسق قرار داد هم اگه سرویس Art هستین میشه کاری کرد.اما سرویس Eco به هیچ وجه نمیشه .
به قول معروف نگرد نیست گشتم نبود:46: