نامحدود تایم رایگان ندارهنقل قول:
Printable View
نامحدود تایم رایگان ندارهنقل قول:
واای خدا من تازه خبر خودنم این مدیر بخش مارکتیک پارس چه خزئبلاتی عنوان کرده اینترنت باید 1 به 80 باشه ؟! :n08:
اقا همه جمع کنیم بریم من اگه بشه از این پارس میرم صبانت :n09: به نشانه کم سوادی مدیران این شرکت زنگ میزنم میگم بهشون
بعد عید که میخوان سیستم کنترل پهنای باند بزارن گاو زاییده :n29:
یه مدت سوجه نبود بیان حرف بزنیم بخندیم :n08:
دوستان بنده سرویس 2 مگ داشتم حجم دانلودم که تموم شد سرویس 256 8 گیگ یکماهه رو خریداری کردم تا یکی دو ساعت اول که تست میکردم سرعت دانلودم روی 250 بود ولی الان از 50 بالاتر نمیره میخواستم بپرسم طبیعیه و بر میگرده به حالت اولش یا نه؟
جشنواره پیشواز نوروز 93 پارس:
خرید شما هدیه ما
مودم وایرلس 3 ماه اینترنت پرسرعت 2مگابیت بر ثانیه با ترافیک 5 گیگابایت
همراه با هزینه رایگان نصب و راه اندازی و هزینه مخابراتی
خرید یکی از سرویس ها، 3 ماهه 1 ماه هدیه از همان سرویس خریداری شده
خرید یکی از سرویس ها، 6 ماهه 2 ماه هدیه از همان سرویس خریداری شده
خرید یکی از سرویس ها، 12 ماهه 4 ماه هدیه از همان سرویس خریداری شده
اشتباه شده پست دادم
شرمنده
جشنواره نوروز پارس ( البته از من به شما نصیحت چون قراره بعد از عید یه کارایی بکنن برای پهنای باندشون صبر کنید و فقط ۱ ماهه خرید کنید که ضرر نکنید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سوادت کمتر هست که متوجه نمی شی خیلی هم درست گفته تو خارج همینطور هست چون روی فیبر نوری سرویس می دن 1000مگ و 1 به 100 هم بکنی بیشتر از سرعت ما می شه :n08:نقل قول:
آخه پارس آفلاین رو چه به این گنده گوزی هانقل قول:
9 مگ دارن به زور میدن همین شیر 1 به 8 بخوان به 80 نفر بدن که فاتحه باید خوند :n02:نقل قول:
شما سوادت کمتر هست که متوجه نمی شی خیلی هم درست گفته تو خارج همینطور هست چون روی فیبر نوری سرویس می دن 1000مگ و 1 به 100 هم بکنی بیشتر از سرعت ما می شه
هر چه سریعتر بهتر جمع کنیمنقل قول:
البته از من به شما نصیحت چون قراره بعد از عید یه کارایی بکنن برای پهنای باندشون صبر کنید و فقط ۱ ماهه خرید کنید که ضرر نکنید
هر چی بیشتر بمونیم سوادمون کمتر میشه :n09:
به به پارس هم داره آفلاین میشه :n02:
ما که یه مدت خیلی خوب استفاده کردیم الانم در طولِ روز خوبه باز.
راستی دوستان داستانِ این خبرِ چیه؟؟؟:n13: