با وجود سرویسهای جشنواره صبانت و شاتل، فکر نمیکنم هیچ فرد عاقلی این سرویس را از آسیاتک که از نظر کیفیت هم خیلی بدتر است، بگیرد.نقل قول:
Printable View
با وجود سرویسهای جشنواره صبانت و شاتل، فکر نمیکنم هیچ فرد عاقلی این سرویس را از آسیاتک که از نظر کیفیت هم خیلی بدتر است، بگیرد.نقل قول:
دوستان من اگه سرویس شهاب 40 گیگ از دو تا 8 صبح رو بگیرم شبی چند گیگ میتونم دانلود کنم؟
لطفا کسی که داره استفاده میکنه توضیح دقیق بده که فرقی میکنه چه لینک یا سروری رو باید استفاده کنم و حجم دانلودی که میتونم از ساعت 2 تا 8 با این سرویس داشته باشم دقیقا چقدره
ممنون
سرعتت از سرورای خود آسیاتک محدود باشه به این شکله:نقل قول:
یا سرعتت میشه 250 کیلو که میشه شبی حدود 5.5 گیگ
سرعتت 500 باشه میشه حدود 9 گیگ
سرعتت آزاد باشه شبی تا 20 گیگ
کاملابه مرکز مخابراتی و شانست بستگی داره
خودم وقتی اومدم آسیاتک هیچ گونه محدودیت سرعتی نداشتم و تا اونجایی که خطم میکشید سرعت داشتم ولی هر روز محدودتر از دیروز شدم :n05:
البته اگه سرعت درون شبکت شانس بیاری تو شبا محدود نباشه میتونی از سرورای آسیاتک تا همون 20 گیگ دانلود کنی و سرعت سرور خارج از آسیاتک ه یکی از همون سه حالته گفتم
من خودم شهاب 10 گیگ از 4تا10 رایگان داشتم از همه سرور ها حدود شبی 13 گیگ می شد دانلود کرد تا ماه پیش که این طوری بود.نقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
سرعت درون شبکتون تو شبا نامحدود بود؟؟نقل قول:
از سایتای خارجی سرعتتون چقد بود؟
لطفا دوستان بیشتری نظر و تجربشونو بگننقل قول:
من خرم آباد میشینم مرکز مخابراتی قائم
سلاااام خدمت دوستان
اسیاتک شبانش چجوریه؟ هم چنان محدود میکنن؟؟
دوستان يك سوال چرا اسياتك موقع ثبت نام اصلا هيچ مدركي نحواست از من با اينكه مستاجرم فقط كارت ملي و قبض خواست بقيه شركتا پيك ميفرستن كل مدارك رو بايد بدي پيك ببره ولي اسيا به آپلود دو عكس از كارت ملي و قبض اكتفا كرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
هر شرکتی یه جوره.من ۶ بار تو این ۴ سال از آسیاتک سرویس گرفتم ارسال مدارک اینترنتی بود ولی یه بار از صبانت گرفتم کلی دردسر کشیدم مدرک و جواز جور کردم یه سرویس ۲ مگ بهم بدن...نقل قول:
بچه ها من یه تستی انجام دادم
اینجا یه اینترنت حجمی داریم مال آسیاتک الان ساعت دو شب به بعد امتحان کردم
مثلا از سرورهای سایت سافت98 که مال خود آسیاتک هستش سرعتم به 600 هم میرسید
ولی از سرورهای سایت 4آپلود که فک کنم مال شاتل باشه سرعتم روی 100 قفل شده (چون سرویس یک مگ شبانه رایگان بود)
الان من چیکار کنم سرویس شهاب رو بگیرم؟
آیا با این اکانت های که اینجا میفروشند میتونم سرعتم رو شبانه بالا بیارم؟
محتوای مخفی: اینجا