دورغه باور نکن:41:نقل قول:
Printable View
دورغه باور نکن:41:نقل قول:
سلام من حدود 14 روز درخواست تخلیه دادم شرکت اکسین به صورت حظوری هم رفتم درخواست دادم هنوز خط تخیله نشده چیکار کنم
واقعا این چه شرکته :n34:
مودمم سوخت یه 2740U مشکی خریدم نمیدون چیپستش چیه ؟ :n13: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهههههه!!!یعنی مودم منم دیگه آخرای عمرشه؟!بدبخت 24ساعته روشنهنقل قول:
چرا 2740 گرفتی؟؟؟!!ریلتکه چیپستش
2790 میگرفتی بهتر بود چیپستش برودکامه
هر چند 2730 برودکام یه چیز دیگست ولی خب 2790 هم خوبه فقط 2790 انتنش ضعیفتره فریمورش هم همون فریمور 2730
آره یدونه آی سی داره مثل بایوس کامپیوتر اون سوخته اگه میگشتم قطعه واسش پیدا میشد ولی بی اینترنت میموندمنقل قول:
همینطوری رفتم دیدم شبیه مودم قبلیمه گرفتم :n09: دو آنتن داره برد آنتنش خیلی قویه انصافا
از نظر Snr و کیفیت خط هم همونطوریه
یه اسکریپت هم واسش نوشتم که راحت و به سرعت IP عوض کنم اگه کسی خواست بگه واسش بذارم :n05:
از نظر snr که فرقی نداره ولی از نظر پایداری چیپست ریلتکش خیلی ضعیفه و dmt هم که ساپورت نمیکنه من 2750 ریلتک هم دارم برا مغازه خیلی نسبت به نویز حساسه تو خونمون که تستش کردم با حرکت اسانسور مدام لینک میپرونه ولی 2730 راحت مقاومت میکنهنقل قول:
فریمور 2730 مشکی و 2790 هم یه حال و هوای دیگه ای داره اصلا
جدای از چیپست من از فریمورش خیلی خوشم میاد
شکایت ثبت کن 3 سوت تخلیه میشهنقل قول:
بالا می برند. اگه نبرند که روی سرشون خراب میشم.نقل قول:
نمی گن بالا نمی بریم. میگن نرم افزار چک و عرض باند 10 روزه خرابه.
گفتند هر خطی هر چقدر بکشه بالا میبریم.
نمی دونم خودم هم موندم ولی میگن بالا میبریمنقل قول:
حتی یکیشون گفت لازم نیست تماس بگیری به محض درست شدن نرم افزار برات بالا میبریم.
گفت اینو تو جلسه بشون گفتند.
از هر گوشی شنیدی از اون یکی ول بده بیرون!!!نقل قول:
مخابرات خوزستان که تا شکایت میکردی 195 میگف ما قیمتامون بر اساس مصوباته، پس چیشد چرا اعمال نمیکنه قیمتای جدیدو، گه اعمال نکرد تا شکایت بارونش کنم:n24: