یعنی من با این 200 مگ میتونم به سایتهای دیگه برم ؟نقل قول:
Printable View
یعنی من با این 200 مگ میتونم به سایتهای دیگه برم ؟نقل قول:
آره میتونی.نقل قول:
یعنی من با این 200 مگ میتونم به سایتهای دیگه برم ؟
منم شکایت کردم.
شاتل - 2 مگ رشت :-o
دمشششووون گرممممم
چیکار کردن؟؟
پینگ ترکونده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عدم تنوع حجمی در سرویسهای اکو شاتل
متاسفانه شاتل در میزان ترافیک سرویسهای اکو خودش تنوعی ندارد و فقط سرویسهای سه گیگ در ماه دارد و برای کسی که بخواهد بیش از این را یکجا خریداری کند تخفیفی قائل نمی شود!
بنابراین کاربر باید یا مقدار مصرفاش را در ماه کنترل کند تا بیش از سه گیگ مصرف نکند یا در صورت اتمام ترافیک گیگ اضافه بخرد در صورتی که اگر تنوع حجم ترافیک در سرویسهای اکو وجود داشت میتوانست برای سهولت کار و صرفه جویی در زمان بصورت ماهیانه ترافیک مورد نیاز خود را بصورت ۵ گیگ یا ۸ گیگ یا ۱۰ گیگ یا ۲۰ گیگ خریداری کند
برای مثال برای اینترنت 128k :
شاتل یک ماه 3 گیگ را 13900 میفروشد صبا یک ماه 3 گیگ را 13262 میفروشد
شاتل یک ماه 5 گیگ را 22660 میفروشد صبا یک ماه 5 گیگ را 18900 میفروشد
شاتل یک ماه 10 گیگ را 41200 میفروشد صبا یک ماه 10 گیگ را 29500 میفروشد
شاتل یک ماه 20 گیگ را 72100 میفروشد صبا یک ماه 20 گیگ را 45400 میفروشد
شاتل یک ماه 50 گیگ را 139050 میفروشد صبا یک ماه 50 گیگ را 109000 میفروشد
منبع :
شاتل : کنترل پنل بخش خرید ترافیک
صبا :کد:http://old.sabanet.ir/images/tarefe-saba.jpg
سلام من 128 اکو مشهد رو دارم.سرعت شاتل تو مشهد بیشتر از صبا نته.به گفته خودشون واسه اکو 128 سرعت تا 512 کیلو بازه!
من هم یه تستی از سرعتش براتون می ذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا عالیه! یه چند روز پیش از دفتر تهران هم بهم زنگ زدن و به مناسبت تولدم 3 گیگ ترافیک رایگان بهم دادن!
فقط بدیش اینه که شبا این share یه کم اذیت می کنه.من حداکثر دانلود شبانم حدود 4.5 گیگ بوده.چطوره؟
سلام دوستان من سه روز پیش با شاتل قرار داد بستم و برا art 3 با هزینه ی نصب نزدیک به 71 تومن پول دادم الان که این بحث رو خوندم مثل سگ پشیمونم . کسی میدونه سرعت دانلود و ترافیک art 3 چنده؟ پنج شنبه و جمعه ها هم هنوز رایگانه؟
اينم براي من در مركز مازندران 128كيلو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
دوستان یه سوال فنی :31: نویز روی خط تلفن ربطی به سرعت دانلود داره ؟ آخه من الان آرت 1 دارم داون استریم روی 122 بستن!! هرچی میگم سرعت دانلود من 13 داون استریم هم 122 میگن خط تلفن نویز داره !!!!
اره ربط داره ولی دلیل نمیشه همیشه سرعت بیاد پایین معمولا پینگت میره بالا ولی با همون سرعت قبلی ترنسفر میکنهنقل قول:
داون استریمت رو ۱۲۲ کیلوبیت یا کیلوبایت؟ چون معمولا اونی که میخونی کیلوبیته پس همون ۱۳ ۱۴ کیلوبایت میشه تقریبا
دیگه داون استریمت ۱۲۲ شده چه ربطی به نویز داره؟:31:
اینا حرف اضافه میزنن:27:
دانلود : 32k/sنقل قول:
آپلود : 16k/s
هر روز رایگان است اما
گر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، كارشناسان فروش با شما تماس میگیرند و پیشنهاد استفاده از سرویس اختصاصی را خواهند داد. چنانچه در این شرایط، مشتری قانع به استفاده از سرویس اختصاصی نشود و روند مستمر مصرف تداوم یابد، این موضوع ممكن است شاتل را برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر از معلق یا مسدود كردن سرویس كند.
مشکل اینجاست که کاربر نمیداند چقدر دانلود کند محدود میشود و این محدودیت چند روز ادامه پیدا میکند!