نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم مشکل اینستا را دارم همیشه , اکثر عکس و فیلم ها برام باز نمیشهنقل قول:
یعنی عوض کردن dns داخل ویندوز روی اینستا داخل گوشی تاثیر میزاره؟!!
چه سرویسی هست ؟نقل قول:
حالا ماجرای ثبت نام من
اول زنگ زدم میگم برای پاسداران پورت خالی دارین میگه آره مشکلی نیست میتونید ثبت نام انجام بدین بعد که ثبت نام انجام دادم و دوباره زنگ زدم میگه نمیتونیم دقیق بگیم کی وصل میشه بر حسب اولویت بندی هست ! بعد میگم به من گفتن پورت موجوده میگه اگر باشه سریع انجام میشه صبور باشید :n13: بحث من صبر نیست میگم نکنه پولو گرفتن و حالا بگن بدو تا برسی تنها شرکتی هست که میبینم موقع ثبت نام همون لحظه پول رو هم میخواد و اگر نریزی ادامه نمیده! فقط میترسم الکی گفته باشه پورت هست و بخوان 1 ماه منو مچل خودشون کنن
دوست عزیز بهترین دی ان اس هایی که تست کردین رو میشه بگید کدوم ها بوده ؟نقل قول:
دی ان اس ها رو تو تنظیمات مودم وارد میکنید یا از طریق تنظیمات لن سیستم ؟
همین الان برو سایت 195 و یه شکایت بکن با موضوع عدم رعایت نوبت واگذاری و در متن شکایت حتما این مورد رو بنویس که پول پرداخت کردی ولی بهت سرویس نمیدن ؛ با این کار سریع کارتو پیگیری میکنن و سرویستو وصل میکنن! اگه پول نداده بودی ، معلوم نبود که کی بهت سرویس بدن ولی چون پول دادی ، مجبورن که سریع اینترنتتو راه بندازن!نقل قول:
سلام.دوستان یه سوال داشتم ازتون.یکی از دوستای نزدیکم میخواد شرکت سرویس دهندهی نتشو عوض کنه.من خودم شاتل دارم بهش گفتم بیاد شاتل. یه ساله صدو ده تومن یه مگ سرعتو با شبانه رایگانو بیستو دو گیگ حجم.بعد رفت حضوری که با نمایندگی شرکت نت قبلش فسخ قرارداد کنه اونا گفتند نمایندگی آسیا تکم هستند.میتونند یه ساله با سرعت یه مگ ساعت شیش تا ده صبح رایگانو دوازده گیگ حجم .سی هزارو خورده ای بهش بدند.خب با دودوتا چهارتا آدم میگه آسیا تک بهتره فقط میخواستم بدونم در حد شاتل پشتیبانیش اوکی هست.یا مثل شاتل گاهی وقتا طرح خرید حجم با نصف قیمت میزاره. یا روزای تولد گیگ رایگان میده یا مـثل شاتل که شاتل لندو داره که گاهی میشه ازش بدون کم شدن حجم دانلود کنی یه همچین پشتیبانیهایی انجام میده.در کل میخواستم بدونم به اندازه شاتل میشه روش حساب کرد(راستی شاتل طرح بهاری داره با همون قیمت که آسیا تک یه ساله میده ولی شهرشون اون طرحو ساپورت نمیکنه.معذرت اگه چشتونو درد آوردم ممنون میشم راهنماییم کنید
چرا 30 هزار تومان با کد تخفیف 9 هزار تومان بگیرید سرعت سرویس صبحانه صفحات قبل سرعت ساعات رایگان غیررایگان هست ولی ولی 6 تا 10 فقط سایت داخلی دانلودش خوبه خارجی حدود 2.5 گیگ شاید بگیره البته پینگ و سرعت کیفیت شاتل خیلی بهتره فقط بدیش گرونیش هست بعدم نمایندگی نمیخواد سایت 1544 بهتر و سریعتر کار انجام میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
با نرم افزار DnsJumper بهترین dns رو خودش پیدا میکنه خودتون امتحان کنید نتیجه رو بگیدنقل قول:
روی حالت عادی چقدر طول میکشه وصل کنن ؟ چون من تازه همین امروز ثبت نام کردم فکر میکنم زود باشه واسه شکایتنقل قول:
معمولا خطت 2-3 روزه رانژه و لینک دار میشه ؛ منتها خود آسیاتک بابت رسیدن یا نرسیدن نامه رانژه خیلی اذیت میکنه!نقل قول:
در 2 صورت شکایت کن : 1- بهت بگن که پورت خالی نداریم و معلوم نیست کی اوکی شه ، 2- بیش از 3 روز بگذره و خطت رانژه نشده باشه...
سرویس شهاب :n35: خط روی 10 مگ بسته شدهنقل قول:
سرعت توی روز به 1.2 مگ هم میرسه ، توی ساعات شبانه هم سرعت نصف (یا کمتر از نصف) میشه ولی اگه از سایت هایی که روی دیتا سنتر اسیاتک هستن دانلود بکنید محدودیت سرعت ندارید